- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.101
:roflol:manyahhh...:roflol:biri şap mı dedi:jeyyar:
coşkunun kardeşi olmuştur nolucakkk...:roflol:allahım sana emanetım ya rabbım :roflol:
benımkınde sapıklık egılımı zaten vardı sımdı kım bılır ne olmustur o sempatiksalakcinni
canım ayyyy aynen valla aynennnn....geçer inşallah hayatım yaaaa sen kavuşunca ben plakalara düşücem veeeeee teskereci devre olucam yihhhuuuuu....zemuszemusgelsin valla bekledğin ilgiyi çok fazla görüyorsun canım...
ahhh 15 güncük Allah'ım çabuk geçsin ben geçecem yoksa kendimden:sinifsinif:
ne yanması beeeee tadından yinmiyyyy vallaaaa...zemuszemuskız valla dıyom yandım ben laelaelaelaelae
kuduruk nolucak şuna bak birileri yandım ben dio suda şap olmasın diooo...gelsinnn artıkkkkkkkk komutana dicem sakın şap vermeyin:roflol::roflol:
mehtappppppppppppppp az kaldııııııııııııııdelikafadulden
amaaaaaannnnnnn Allaaaaahhh cümbüş kopcek o zaman deseneee...kaydirigubbakcemile3ümmüşümm akrepp burcuyumm bılırsınnaklinialirimsmileaklinialirimsmile ben akrep benımkıde akrepkaydirigubbakcemile3
kizlaaaaar kaydirigubbakcemile3
Konuu neyyyyy ?????? kaydirigubbakcemile3
diye SORARMISIIMMMMM kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
sizii giddiii siziiiiii aklinialirimsmile
hayy aLLaaah senii ne yapmayaa emi kaydirigubbakcemile3konu derinnaklinialirimsmile
hayy aLLaaah senii ne yapmayaa emi kaydirigubbakcemile3
boguLmayinn sakin kaydirigubbakcemile3
yok kizzz kimisi kaçacak delük arıyoo kimisi şap vemeyınn diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
:roflol:manyahh...:roflol:biri şap mı dedi:jeyyar:
nolcak coşkun abimizin kardeşi olmuşturr olsa olsa...kaydirigubbakcemile3allahım sana emanetım ya rabbım :roflol:
benımkınde sapıklık egılımı zaten vardı sımdı kım bılır ne olmustur o sempatiksalakcinni
biter hayatımm biter sen giderken ben plakalra düşcem veeeee teskereci devre olcammmm..:lepi:gelsin valla bekledğin ilgiyi çok fazla görüyorsun canım...
ahhh 15 güncük Allah'ım çabuk geçsin ben geçecem yoksa kendimden:sinifsinif:
ne yanması kız manyahhhh tadından ynmeyii vallaa...kaydirigubbakcemile3kız valla dıyom yandım ben laelaelaelaelae
anam birileri ben yandım die ağlar bizim su gacısıda şap olmasın dio kuduruk yaaaa...kaydirigubbakcemile3gelsinnn artıkkkkkkkk komutana dicem sakın şap vermeyin:roflol::roflol:
mehtappppppppppppppp az kaldııııııııııııııdelikafadulden
ümmüşümm akrepp burcuyumm bılırsınnaklinialirimsmileaklinialirimsmile ben akrep benımkıde akrepkaydirigubbakcemile3
kız akrepler sey mı oluyomusss :)))))))))))))))))))
EVET HEMDE ÇOK FAZLA ŞEYYYdelikafadulden
EVET HEMDE ÇOK FAZLA ŞEYYYdelikafadulden
ÜMMÜÜÜÜÜÜÜ BEN SEXSİ KIYAFETLER İSTİYOOOM İLK GECE İÇİN ŞÖLE İÇ GÖSTERENDEN OLSUN NE ÖNERİRSİNsempatiksalakcinni
ÜMMÜÜÜÜÜÜÜ BEN SEXSİ KIYAFETLER İSTİYOOOM İLK GECE İÇİN ŞÖLE İÇ GÖSTERENDEN OLSUN NE ÖNERİRSİNsempatiksalakcinni
benim 16_17 tane geceliğim var sadece 3 tanesi hariç bütün hepsi iç gösteriyo tüllü müllü dantelli gibide var veeeee hepsi basende duruyo süper valla bi iki tanesini aklim size durun...ÜMMÜÜÜÜÜÜÜ BEN SEXSİ KIYAFETLER İSTİYOOOM İLK GECE İÇİN ŞÖLE İÇ GÖSTERENDEN OLSUN NE ÖNERİRSİNsempatiksalakcinni
laaaaaa noluyomuş akreplereeeeeee ben bilmiom söleyim çabuuuukkkk...
ildemcim hoşgeldim canımmmm...a.s.
matmazelim sende hoşgeldin hayatımmm sende düşceksin yakında çift rakamlı sayılara hadi hayırlısı...a.s.
anammmm gizzzaklinialirimsmileaklinialirimsmile ümmüü anlıyomu bu işlerdenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?