Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım c.artesi bitiyo acemisi şuan balıkkesirde, usta birliğine Erzurumda devam edicek
Mektup yolladım ama ulaşmadı henüz, c.arteside geliyo zaten, carşambaya kadar beklicem olmadı sölicem artık napiyimm..

seninki erzurum mimarsinandı dimi aynı kısla sanırsam benimkiyle kaydirigubbakcemile2

canım c.artesi bitiyo acemisi şuan balıkkesirde, usta birliğine Erzurumda devam edicek
Mektup yolladım ama ulaşmadı henüz, c.arteside geliyo zaten, carşambaya kadar beklicem olmadı sölicem artık napiyimm..

hihoyyyt anladım canım rahatmıydı yeriCADIARZU hadii kız söyle bence alsın bi an önce yeni mi gönderdin:1ninca: erzuruma düştü diye kayınvaliden sinir ediyodu seni demibenneyaptımkitepki öle olunca sen sanki hiç düşünmüyo konumuna geliyosun kötü oluyo verde sinir tabeÇok üzgünüm çoook

seninki erzurum mimarsinandı dimi aynı kısla sanırsam benimkiyle kaydirigubbakcemile2

Evet canım oraya düştü, Ezicekler benim aşkımıı üst devrelerii bilmiyorumkismile
ilk iki ay öle oluyomuş.. Gerçii on başı olarak gidicek 2 ay sonrada cavuş olucakmış ama olsun Çekicek yinedee :sinifsinif:

Rahatdı canım telefon bile taşıyo yanında. Sıkıntısı yok çok şükr. Kayınvalide' de çok iyide sulu gözlü ağlıyıp duruyo, benimkide üzülüyo, azıcık hasta oluyo benimki bana diyoki anneme söleme hasta olduğumu, üzülür.. Sanki biz üzülmüyoruzz :umursamaz: aralarındaki ilişkiyi kıskanıyorum sanırım. Sorun bende yaa biliyom

Mektubu'da adı okununca şaşırır die süpriz olsun istiyorum canım yaa, mektup yollamam sana diyodum beklemiyo benden öle bişey. O yüzden beklicem bi süre daha. geçen pazartesi yolladım.. Seninki nerde askerlik yapıo canım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…