- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.281
Askeri izine gidip gelmiş olanlar kızlar askerdeki gibi erken mi kalkıyolar yoksa uyku modumu fazla oluyo:tomato:
kızlar dün gece bu bölümü kaçıranlar için tavsiyem,şööle biraz arka sayfalara gidip bi okuyun,bisim kıslar delirdiler dün geceekaydirigubbakcemile3
safak:99 ikili sayılara dustum oleyyyyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile3
o camasırlar ne oyle seksi seksi bakim aklinialirimsmile
senin askerin balıkesirdemi:uhm:
mektup mu yolladın senin askerinde acemide demi:a015:
hiiiççç uyumuyolar suyum perimmmsempatiksalakcinni
canım c.artesi bitiyo acemisi şuan balıkkesirde, usta birliğine Erzurumda devam edicek
Mektup yolladım ama ulaşmadı henüz, c.arteside geliyo zaten, carşambaya kadar beklicem olmadı sölicem artık napiyimm..
gecelikler falan gorduk acık sacık kaydirigubbakcemile3
mooncuum,gecelikleri geç,geceliklere eşlik eden konuşmalara geeelllkaydirigubbakcemile2
harbimi delikafadulden
canım c.artesi bitiyo acemisi şuan balıkkesirde, usta birliğine Erzurumda devam edicek
Mektup yolladım ama ulaşmadı henüz, c.arteside geliyo zaten, carşambaya kadar beklicem olmadı sölicem artık napiyimm..
heee harbi yaaaaaklinialirimsmile
seninki erzurum mimarsinandı dimi aynı kısla sanırsam benimkiyle kaydirigubbakcemile2
ya çok uyursadelikafadulden
orda yapamadıkları başka şeyler uykudan tatlı geliyo sanırsammkaydirigubbakcemile3
hihoyyyt anladım canım rahatmıydı yeriCADIARZU hadii kız söyle bence alsın bi an önce yeni mi gönderdin:1ninca: erzuruma düştü diye kayınvaliden sinir ediyodu seni demibenneyaptımkitepki öle olunca sen sanki hiç düşünmüyo konumuna geliyosun kötü oluyo verde sinir tabeÇok üzgünüm çoook
anam cosmuslar..meg gece 12 yi gecmis normal o saatlerde kaydirigubbakcemile3
busrae eger aynı kıslaysa benimki ezer soylim kaydirigubbakcemile3
tabe 100küsur şafaklılara yaklaşmıceklerrşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?