- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.421
piss adi usta asker sinir oluyorum böyle geldikleri yeri unutanlara
benim sevgilim çok sivri dillidir hemen yapıştırır cevabı gözü kimseyi görmez...
sakın diyim ezdirmesin böyle kendini daha beter üstüne geliyorlar çünküklava:
o kadarını bilemem canım çok şükür aşkım acemiliktede usta birliğinde de hergün aradı beni...bazen 1 defa bazen daha çok...
canım sevgilim benimmŞeniz
Canım 5 günü kalmıştı zaten kimseyle muhattap olmuyorum diyo.. Alt tarafı 50 kontr alsın gitsin işine baksın dedi, haklıda bide onunla mı uğraşıcak
Kıs sorma aslında yaptıkları çok büyük bi risk gıcık birine denk gelseydi, askerden sonra bide hapis yatmasını beklee bilmiyorumkismile
acemilikteyken ilk zamnalar her gün arıodu bi ara kesti 9 gün aramadığı oldu sinir krizi geçiriodum ewde varya
yok anacım bizimki kotayı aşmaz aradığında 1 defa arar başka yok yane
giren girio oda girsin yani ne var:)))malesef çarşı izinini kullanamıo merkeze inmek için 1 saat felan varmış araba felan zor bulunuomuş ama canım kimi zaman canıma tak dio yeter diorum yani off offf geçsin şu zamannnnnnnnnnnn:jeyyar:bilmiyorumkismile
Kıs sorma aslında yaptıkları çok büyük bi risk gıcık birine denk gelseydi, askerden sonra bide hapis yatmasını beklee bilmiyorumkismile
valla burda yazılanları okudukça aşkıma daha aşık oluyorum ve rabbime şükrediyorum...:Saruboceq:
Allah'ım nazardan korusun aşkımın hiç günlerce aramamazlığı olmadı yeri geldi yemek yemedi beni aradı...gittiği ilk gün değil ikinci gün boş zamanda yapışmış ankesörlüye önce anasını sonra beni aramıştı ağlıyodu :çok üzgünüm:.. öyle öyle baktı ortam rahat her boş anında aradı allah razı olsun...ama canımo aramıyor diye sende aramamazlık yapma bak ara sor o da belki bunu bekliyordur senden tek taraflı düşünme...tabii arama imkanın varsa
uğraşmasın zaten canım benim kızdığım nokta zamanında geldiği yeri unutan şahsiyetler...
adam daha aylar öncesinde kendi acemiydi ne çabuk geldiği yeri unuttuda alt devresine çalım yapıyor anlamıyorum..:umursamaz:
Yaa canım evett hemen susmuş valla, almış kontrü gitmiş :)) O yine az yapmış canım yaa kimi ustalar cep telefonu yakaladılarmı alıolar acemiden, satıyolarmış başka birine.. Kimsenin sesi çıkmıyo tabi çok yanlış yaadoğru canım ama 50 kontürü alınca dili nasılda içeri girmiş uyuzun
kader arkadaşlarım ben işten çıkıyorum hepinize ii akşamlar yarın görüşmek dileğiyle kendinize ii bakın.bol bol dua edlim askerlerimize hepinizi öpüorum kocaman..
arıorum canım aramaz olur muyum ama bu seferde alışıo hep bnden beklio
yok artık o kadar da değil ama yanii...bi sırralama yapın bi sen bi o diye ama belki yeri çok rahat değildir canım yaa şimdi atıp tutuyoruz ama yaşamayan bilemez işte
Valla canım öle ama böle gelmiş böle gidiyo.. Yapıcak bişey yok maalesef üstüne saygı göstericen mecbur..
bende 5 gun aramadıgı zaman aradım askerin biri cıktı hangi tabur dedi bilmiyom dedim 5 ten sonra arayın ozaman mesai bitiyor cagırırlar dedi tamam dedim aradım baska asker cıktı soyledim adını falan ben soyliyim o arasın dedi soylemis sagolsun cocuk benimkide telefon bulmus ordan burdan aradı insan dayanamıyo ya
yok artık o kadar da değil ama yanii...bi sırralama yapın bi sen bi o diye ama belki yeri çok rahat değildir canım yaa şimdi atıp tutuyoruz ama yaşamayan bilemez işte
bende 5 gun aramadıgı zaman aradım askerin biri cıktı hangi tabur dedi bilmiyom dedim 5 ten sonra arayın ozaman mesai bitiyor cagırırlar dedi tamam dedim aradım baska asker cıktı soyledim adını falan ben soyliyim o arasın dedi soylemis sagolsun cocuk benimkide telefon bulmus ordan burdan aradı insan dayanamıyo ya
ben buna katılmıyorum canım o da saygı duyulacak davranış sergilesin...
Çok şükür benimkinin olduğu yerde devreciliği kaldırmışlarda böyle bir sorunumuz yok ...
olsaydı benimkinin askerlik bitmezdi kavgadan kaydirigubbakcemile3
ben arasam başka askerle konuşsam oyar benidelikafadulden
a.sa.s
evet oldu oyle ya insan dayanamıyo mecbur arıyosun zatenhımm ii bari canım bndede öle oluodu hemen sölüolardı.
bilmiorumki canım bunları düşünmekten uykum kaçıo sabahlıorum iştede zor geçio günüm
aradığı zaman bikaç gün hergün arıo aramadığında 1 hafta aramadığı oluo:s
hiçbişe yapmadığını söledi canım hep seni düüşünüorum dedi:S
ben buna katılmıyorum canım o da saygı duyulacak davranış sergilesin...
Çok şükür benimkinin olduğu yerde devreciliği kaldırmışlarda böyle bir sorunumuz yok ...
olsaydı benimkinin askerlik bitmezdi kavgadan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?