Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canım 5 günü kalmıştı zaten kimseyle muhattap olmuyorum diyo.. Alt tarafı 50 kontr alsın gitsin işine baksın dedi, haklıda bide onunla mı uğraşıcak

o kadarını bilemem canım çok şükür aşkım acemiliktede usta birliğinde de hergün aradı beni...bazen 1 defa bazen daha çok...
canım sevgilim benimmŞeniz

acemilikteyken ilk zamnalar her gün arıodu bi ara kesti 9 gün aramadığı oldu sinir krizi geçiriodum ewde varya

yok anacım bizimki kotayı aşmaz aradığında 1 defa arar başka yok yane

Canım 5 günü kalmıştı zaten kimseyle muhattap olmuyorum diyo.. Alt tarafı 50 kontr alsın gitsin işine baksın dedi, haklıda bide onunla mı uğraşıcak

uğraşmasın zaten canım benim kızdığım nokta zamanında geldiği yeri unutan şahsiyetler...
adam daha aylar öncesinde kendi acemiydi ne çabuk geldiği yeri unuttuda alt devresine çalım yapıyor anlamıyorum..:umursamaz:

kader arkadaşlarım ben işten çıkıyorum hepinize ii akşamlar yarın görüşmek dileğiyle kendinize ii bakın.bol bol dua edlim askerlerimize hepinizi öpüorum kocaman..

acemilikteyken ilk zamnalar her gün arıodu bi ara kesti 9 gün aramadığı oldu sinir krizi geçiriodum ewde varya

yok anacım bizimki kotayı aşmaz aradığında 1 defa arar başka yok yane

valla burda yazılanları okudukça aşkıma daha aşık oluyorum ve rabbime şükrediyorum...:Saruboceq:
Allah'ım nazardan korusun aşkımın hiç günlerce aramamazlığı olmadı yeri geldi yemek yemedi beni aradı...gittiği ilk gün değil ikinci gün boş zamanda yapışmış ankesörlüye önce anasını sonra beni aramıştı ağlıyodu :çok üzgünüm:.. öyle öyle baktı ortam rahat her boş anında aradı allah razı olsun...ama canımo aramıyor diye sende aramamazlık yapma bak ara sor o da belki bunu bekliyordur senden tek taraflı düşünme...tabii arama imkanın varsa

ay bilemicem ki canım ya ortamı müsait olsa her gün arar demi ama:uhm: kızım 9 günü yeni okudum yaw oha senin adam senden bekliyo heralde:S:S
çarşıyada çıkamadığına göre zor koşullarda askerlik yapıyo :sm_confused:
geçicek canım sağ salim gelsin diye dua ethihoyyyt

Kıs sorma aslında yaptıkları çok büyük bi risk gıcık birine denk gelseydi, askerden sonra bide hapis yatmasını beklee bilmiyorumkismile

kız dikkat etsin evli olmadığını kaçırmasın ağzından
ama süper bulmuş doğrusukaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

arıorum canım aramaz olur muyum ama bu seferde alışıo hep bnden beklio

Valla canım öle ama böle gelmiş böle gidiyo.. Yapıcak bişey yok maalesef üstüne saygı göstericen mecbur..
doğru canım ama 50 kontürü alınca dili nasılda içeri girmiş uyuzun
Yaa canım evett hemen susmuş valla, almış kontrü gitmiş :)) O yine az yapmış canım yaa kimi ustalar cep telefonu yakaladılarmı alıolar acemiden, satıyolarmış başka birine.. Kimsenin sesi çıkmıyo tabi çok yanlış yaa lmaz:
kader arkadaşlarım ben işten çıkıyorum hepinize ii akşamlar yarın görüşmek dileğiyle kendinize ii bakın.bol bol dua edlim askerlerimize hepinizi öpüorum kocaman..

:)) Kıslar bende çıkıyorum, yarın görüşmek üzere arkadşlar kendinize iyi bakınn şekerler. byy

ay bilemicem ki canım ya ortamı müsait olsa her gün arar demi ama
çarşıyada çıkamadığına göre zor koşullarda askerlik yapıyo
geçicek canım sağ salim gelsin diye dua et

hiçbişe yapmıorum burda hep seni düşünüorum dio canım
bi bitsede şu askerlik hayırlısıyla hep dua ediorum şafak azaldıkça sabrım daha da tükenio sankim:s:S

bende 5 gun aramadıgı zaman aradım askerin biri cıktı hangi tabur dedi bilmiyom dedim 5 ten sonra arayın ozaman mesai bitiyor cagırırlar dedi tamam dedim aradım baska asker cıktı soyledim adını falan ben soyliyim o arasın dedi soylemis sagolsun cocuk benimkide telefon bulmus ordan burdan aradı insan dayanamıyo ya

yok artık o kadar da değil ama yanii...bi sırralama yapın bi sen bi o diye ama belki yeri çok rahat değildir canım yaa şimdi atıp tutuyoruz ama yaşamayan bilemez işte

bilmiorumki canım bunları düşünmekten uykum kaçıo sabahlıorum iştede zor geçio günüm
aradığı zaman bikaç gün hergün arıo aramadığında 1 hafta aramadığı oluo:s
hiçbişe yapmadığını söledi canım hep seni düüşünüorum dedi:S

Valla canım öle ama böle gelmiş böle gidiyo.. Yapıcak bişey yok maalesef üstüne saygı göstericen mecbur..

ben buna katılmıyorum canım o da saygı duyulacak davranış sergilesin...
Çok şükür benimkinin olduğu yerde devreciliği kaldırmışlarda böyle bir sorunumuz yok ...
olsaydı benimkinin askerlik bitmezdi kavgadan
kaydirigubbakcemile3

ben arasam başka askerle konuşsam oyar benidelikafadulden

yok artık o kadar da değil ama yanii...bi sırralama yapın bi sen bi o diye ama belki yeri çok rahat değildir canım yaa şimdi atıp tutuyoruz ama yaşamayan bilemez işte

a.sa.s

hımm ii bari canım bndede öle oluodu hemen sölüolardı.

Hadi yaa canım bence çok iyi olmuş bu, inşallah benimkinin gittiği yerde de böle bişey vardır.. turkbayragi

ben arasam başka askerle konuşsam oyar benidelikafadulden

a.sa.s

ilk once tereddut ettim acaba bisi dermi diye ama sonra banale ulen dedim arasaydı oda kaydirigubbakcemile3 cocugu tanıyomus zaten kızmaz pek boyle seylere ya

hımm ii bari canım bndede öle oluodu hemen sölüolardı.
evet oldu oyle ya insan dayanamıyo mecbur arıyosun zaten

hımm...sen yinede iyi düşün canım...
birşey yapmıyorsa bile bunu karavanası var temizliği var nöbeti var kim bilir daha bilmediğimiz neleri vardır..
sağ sağlim gelsinlerdee gerisi çok ta tın....:umursamaz:

YAŞADIĞIM EN BÜYÜK AŞK ÇEKTİĞİM EN GÜZEL ACI,ÖZLEMSİN BİTANEMopuyorumnanaktan

onu bırak kıs komutanlar kufur ediyolarmıs napcaklar susuyolar tabi ben sıkıyosa bisi desene diyorum kaydirigubbakcemile3 sonra askerlik bitmesin dimi diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…