Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bu Aradaa kizLaaar Esim cok istedi diye uzun saclarimi kesdirdim mafoldumben

adamin uzun saca tiki var sanki ya.. ne güzel belime kadar uzatmisdim.. uyuz kescende kescen dedi ..
ben kisa saci daha cok seviyorum dedi .. giddim kesdirdim.. suan Küt modeli..
o gelene kadar yine omzuma gelir kaydirigubbakcemile3

ask fedakarLik ister diyor gicik.. o bi gelsin bak napcam ona .. intikamim aci olacak
kaydirigubbakcemile3

anaaa benimkide tam tersş eğer bi dokunursan saçlarına fena olur diyo ne boyuna ne rengine ellemicekmişim ölllleeee uzadığı yere kadar uzayacakmış şakkıdı

yaa bugün arkadaşım maltepeye gelirmisin benle dedi tamam dedim arkadaşına sevgililer günü hediyesi alcakmış akşam sekiz oldu anca bitti işi kuaför kendisi müşterisi varmış neyse gittik tek bi mağazaya gidicem zaten dedi ii dedim saat sekiz buçuk oldu nişanlım aradaı nerdesin dedi söledim napıyosun orda yaa dedi söledim bişi demedi sustu banladım bozulduğunu istersen yarım saat sonra ara evde olurum dedim(öle dememin sebebi ben onu evden arıyorum kontörü gitmiyo) neyse ben öle dedim şak die kapattı telefonu...bekledim akşam aramadıda yaaa....:çok üzgünüm:

anaaa benimkide tam tersş eğer bi dokunursan saçlarına fena olur diyo ne boyuna ne rengine ellemicekmişim ölllleeee uzadığı yere kadar uzayacakmış şakkıdı

yok kizz.. ben esimle ilk tanisdigim dönemde saclarim uzundu.. dedi ben sevmiom uzun sac kes filan .. yok dedim..
ertesi sene kisacik kesdirmisdim kiramamisdim onu bi sevinmisdi ki ...

simdide o yokken firsattan istifade uzatmisdim.. her defasinda diodu kes su sacini diye..
gecen baya kizdi bi sac yzünden.. giddim kesdirdim.. kuaföre gitmeden önce aramisdi yüzüne telefonu kapamisdim.. kaydirigubbakcemile3 ogünden beri aramio 2 gün olcak .. kaydirigubbakcemile3

benim saçlarımda belime kadar ama ben kendime kısa saçı da yakıştırıyorum kıyamıyorum saçlarıma kesmeyi düşünüyorum bazen ama olmuyo uçlarını düzeltirken bile minicik kesiyorum içim gidiyo nişanlımda istemiyo hiç uzun kalsın sakın kesme dio boyamamaıda istemiyo gayet ii anlaşıyoruz o konuda yani....saatler olsun canım güle güle kullan...a.s.

slmmm.klasik asker pskljsi.bende aynı seyleri tek ben yasıorum sanıodum.bazen oluo ki kafasında kuruo kuruo bana patlıo.aslında onlara yanlıs ypmadıgımızı cok ii biliolar ama kıllık olsun.bize düşen hep alttan almak ama yetti deddigmiz noktalar da oluo.off sabırtasına döndük valahi:hulya:

hmm ama ümmüşüm,ben de mutlaka akşam 5'ten önce evde olmalıyım biliyo musun..
akılları kalıyo demek,merak ediyolar,büyükşehir vs vs vs..
yapcak bişey yok,dinliorum ben de sözünü..rahat olsun oralarda diye..

sen yarın konuştuunda gönlünü alırsın,üzülme:teselli:

belki normal zamanlarda kızmıcakları şeylere askerdeyken tepki veriyolar aynı durum benimde başıma geldi ve 2 gün aramadı inadından sebebi de o askerdeymiş ve aradığında evde olucakmışım ba ba ba ba baaaa paşaya bak kötükedihüso
bende dedimki ben eğer normal hayatıma devam edemessem kafayı yerim burda o yüzden anlayış göster dedim şimdi de bi kaç gün evden çıkmadığım zman kendi sölüyo çık azcık canın sıkılmasın kuzucum diyoyerimseniben

o yüzden takma kafana belkide aramak istedi de müsait olamamıştır askerin bide bu tarafından bak datlım sıkma canını emiŞenizolumunekankayizsmile

gezmene kizdi yani bide aksam gec olunca.. alirsin gönlünü enistenin üzülmee prensessim...

valla ben nere gidiom ediom sölüom esime gidme fln diyincede izin almiyorum sadece gidecegimi söylüyorum diyorum.. konu kapaniyor.. basdan ipleri eline vermedim simdi hic vermem..

manyah dicem ama bende him kıyamıyorum saçlarıma yaaa kendimde en sevdiğim ve en değer verip özendiğim şey saçlarımmm kapalı olduğum halde ne tokalar ne taçlar alıyorum bi bilseniz annem kızıyo ne gerek var die inanmıcaksınız belkide gülüceksiniz ama çeyizime bile koydum güzell güzell şeyler aşkımın yanında takarım güzel görünürüm die...kaydirigubbakcemile3zemuszemus

bu akşam tel çaldı gizli numara bas bas
sabretttttt sabretttttt incitanem bekleeee beniii
döneceğimmm mutlakaaaaaaaaaaa sabret
ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
döneceğim mutlakaaaa sabret diye şarkı sölüodu aşkım ve arkadaşları
ağladım ağladım ağladımmmm susturamadım bi türlü kendimiiii mafoldumben

çok hisli bi durum olmuş yaaamafoldumben

meg böle bi durdum dinledim kaldım öyleeeeee normalde öle şeyler yapmaz şaşırdımm
sonra bi ağladım bi ağladım açıldım biras ama mafoldumben:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…