- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.681
AŞKIM KIZDI GALİBA BUGÜN BANAA...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
AŞKIM KIZDI GALİBA BUGÜN BANAA...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Bu Aradaa kizLaaar Esim cok istedi diye uzun saclarimi kesdirdim mafoldumben
adamin uzun saca tiki var sanki ya.. ne güzel belime kadar uzatmisdim.. uyuz kescende kescen dedi ..
ben kisa saci daha cok seviyorum dedi .. giddim kesdirdim.. suan Küt modeli..
o gelene kadar yine omzuma gelir kaydirigubbakcemile3
ask fedakarLik ister diyor gicik.. o bi gelsin bak napcam ona .. intikamim aci olacak kaydirigubbakcemile3
anaaa benimkide tam tersş eğer bi dokunursan saçlarına fena olur diyo ne boyuna ne rengine ellemicekmişim ölllleeee uzadığı yere kadar uzayacakmış şakkıdı
Bu Aradaa kizLaaar Esim cok istedi diye uzun saclarimi kesdirdim mafoldumben
adamin uzun saca tiki var sanki ya.. ne güzel belime kadar uzatmisdim.. uyuz kescende kescen dedi ..
ben kisa saci daha cok seviyorum dedi .. giddim kesdirdim.. suan Küt modeli..
o gelene kadar yine omzuma gelir kaydirigubbakcemile3
ask fedakarLik ister diyor gicik.. o bi gelsin bak napcam ona .. intikamim aci olacak kaydirigubbakcemile3
yaa bugün arkadaşım maltepeye gelirmisin benle dedi tamam dedim arkadaşına sevgililer günü hediyesi alcakmış akşam sekiz oldu anca bitti işi kuaför kendisi müşterisi varmış neyse gittik tek bi mağazaya gidicem zaten dedi ii dedim saat sekiz buçuk oldu nişanlım aradaı nerdesin dedi söledim napıyosun orda yaa dedi söledim bişi demedi sustu banladım bozulduğunu istersen yarım saat sonra ara evde olurum dedim(öle dememin sebebi ben onu evden arıyorum kontörü gitmiyo) neyse ben öle dedim şak die kapattı telefonu...bekledim akşam aramadıda yaaa....:çok üzgünüm:
yaa bugün arkadaşım maltepeye gelirmisin benle dedi tamam dedim arkadaşına sevgililer günü hediyesi alcakmış akşam sekiz oldu anca bitti işi kuaför kendisi müşterisi varmış neyse gittik tek bi mağazaya gidicem zaten dedi ii dedim saat sekiz buçuk oldu nişanlım aradaı nerdesin dedi söledim napıyosun orda yaa dedi söledim bişi demedi sustu banladım bozulduğunu istersen yarım saat sonra ara evde olurum dedim(öle dememin sebebi ben onu evden arıyorum kontörü gitmiyo) neyse ben öle dedim şak die kapattı telefonu...bekledim akşam aramadıda yaaa....:çok üzgünüm:
yok kizz.. ben esimle ilk tanisdigim dönemde saclarim uzundu.. dedi ben sevmiom uzun sac kes filan .. yok dedim..
ertesi sene kisacik kesdirmisdim kiramamisdim onu bi sevinmisdi ki ...
simdide o yokken firsattan istifade uzatmisdim.. her defasinda diodu kes su sacini diye..
gecen baya kizdi bi sac yzünden.. giddim kesdirdim.. kuaföre gitmeden önce aramisdi yüzüne telefonu kapamisdim.. kaydirigubbakcemile3 ogünden beri aramio 2 gün olcak .. kaydirigubbakcemile3
bu akşam tel çaldı gizli numara bas bas
sabretttttt sabretttttt incitanem bekleeee beniii
döneceğimmm mutlakaaaaaaaaaaa sabret
ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
döneceğim mutlakaaaa sabret diye şarkı sölüodu aşkım ve arkadaşları
ağladım ağladım ağladımmmm susturamadım bi türlü kendimiiii mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?