- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.661
heathcım sn hangi gün görüceksin bakayım.
SUU GELDİNMİ YAWREM HEE FERHUNDA SONUNA GELDİ TABİ Bİ BAKAM DEDİN ŞU KIZLARACADIARZU
BENDE ŞİMDİ ÇAYIMI YUDUMLUYOM BİRAZDAN BANYOYA KAÇACAM EMME BICI YAPACAMaklinialirimsmile
gelmedi hem bakıom hem yazıom cadı karıdelikafadulden
bende aynen o dediğinden ediom bende sonra diğer dediğinden yapıcam:roflol:
cokkk saol canım benım opuyorumnanaktanhadi gözün aydın şeker:lepi:
heathcım sn hangi gün görüceksin bakayım.
TAKLİTLERİMDEN KAÇIMIN DOSTLAR GERÇEK EBUŞ VE YAPTIKLARI BURDAsempatiksalakcinni
GEL GEL GEL EBRUNUN HASINA GEL :roflol::roflol:
yawruzz onlar geç gelir ben sana diyim hele o cancu karısı gece kıuşu bende çıkıcam tatlım sende çık:) kalsın bunlar gelinceeee:)
HE WALLA KALA KALASINLAR ÖLE BİZSİZ MUHABBET OLMAZ ZATİsempatiksalakcinninaniknanikdelikafadulden
ne aburcubur yicen nan cips kola çikolotaa mııdelikafaduldencokacimcoook
:roflol: bende görmüştüm bi kez aman çok lazım siz olmasanız girmem bile:dilcikar:
şöle bi kk msni olsa ki benim normal msnim bile yok unutabilerem belki:roflol:
(yalancı üye smile):roflol:
mehserim aferim kuzuşkom iyi geceler
cancu karısıbana demeden çık sen:a015:
CANCUUU SUU KARILARI NERE KAÇTINIZ LEN BİZ SİZİ BURDA BEKLEYELİM AMA SİZ BİRİNİZ FERHUNDEYE BİRİNİZ YEMEĞE GİDİN BAKALIM alsanaalsanasmile
HELE O ÜMMÜ HİÇ GÖZÜME GÖZÜKMESİNKİMBİLİR KAÇINCI GECELİĞİNİ ALMAYA GİTMİŞTİR ŞİMDİ HASBAM:roflol:
AYYY Bİ YANDAN İKRAM Bİ YANDAN DA ÇAY ÇATLIYACAM WALLA HÜSMEN DAYI GİBİ OLCAM BU GİDİŞLE DÜĞÜNE KADARklava:
SU KARISI SEN GİTTE DİZİNİ İZLE LEN BU AKŞAM BİZE BİZİM KIZLARDAN FAYDA YOK BAKSANA HİÇ BİRİSİ YOK BURDAklava:
yawruzz onlar geç gelir ben sana diyim hele o cancu karısı gece kıuşu bende çıkıcam tatlım sende çık:) kalsın bunlar gelinceeee:)
HE WALLA KALA KALASINLAR ÖLE BİZSİZ MUHABBET OLMAZ ZATİsempatiksalakcinninaniknanikdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?