Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

meg böle bi durdum dinledim kaldım öyleeeeee normalde öle şeyler yapmaz şaşırdımm
sonra bi ağladım bi ağladım açıldım biras ama mafoldumben:gitme:

ya işte beklemediğimiz şeyler yapıyolar işte asker psikolojisiyle..
ne güzel bi jest yapmış yaaa..
torunlarınıza anlatırsınız ne güzel,unutulmıcak bi an..

slm canm seninle birebir konuşamadı hiç galiba Allah kavuştursun hoşgeldin tatlım...evet öle malesef hatasını anlıyo sonradan ama iş işten geçiyo tabi üzüldüğümle kalıyorumm ona kızmıyorum yaa hiç kızmadımda üzüldüm sadece...

bende öle canım ennnnnn geç altıda evde olurum mutlaka yazın yedi sekiz olura kışın 6 yı geçmez nadiren yedi olur o kadar...aslında çıkmıcaktım kızıcağını biliyorum o saatte dışarda olmama ama benimde alıcağım vardı daha doğrusu şöle diyim gecelik ayırttım mağazaya bedeni gelcekti benim için bugün için söz verdim gündüz gidicektim o beraber gidelim deyince onu bekledim akşama kaldı oda söz verdim mağazaya die gittim yoksa gitmezdimmm kızmıyorum ona sonuçta sekizde hava tamamen kararmış oluyo o durumda sokakta gezmemi istemez haklı olarak üzüldüm sadece...
yaa bazen ii yaptın kafan dağalmıştır işte dio bazende kızıyo belli olmuyo bişi demiorum bende anlıyorum halini kızmasınada bişi demiorum ben olsam bende kızardım armam mevzusuna gelincede müsait olmadığından falan deil inadından sinirinden aramamıştır o ama arar yarın uzatmaz tepkisini koyar ama anlatırım bende ne ediyimm...

yok canım yaaa o bana kızar ben onu dinlerim ben ona kızarım o beni dinler öle diyemem hayatta ona yaa sen bide evlisin şimdi diemiyom evliyken hiç diyemem öle...ohhh sen ne güzel valla yaa izin almıyomki falan benimki oyar benii...:1shok:

ay canım yaaaaaa gözlerim yaşardıııı nasıl içim eridi anlatamam yaaaa ne güzel bitanem yaaa aşk işte yaa aşk mesafelere bile aldırış etmeden koruyo kendini...çok sevindim tatlımm...Şeniz

sağol cancuum ölel oldum walla bi eksik var ama acaba:jeyyar:

gell teskereeeeeeeeee gelllll
delikafadulden

ay canım yaaaaaa gözlerim yaşardıııı nasıl içim eridi anlatamam yaaaa ne güzel bitanem yaaa aşk işte yaa aşk mesafelere bile aldırış etmeden koruyo kendini...çok sevindim tatlımm...Şeniz

ayy valla Rabbim hepimizi nazarlardan korusunn tatlım benim
hepimizin aşklarını bizlere bağışlasınn :Saruboceq:

Ya ümmücüm evlilikle pek alakasi yok aslinda.. sevgiliykende öyledik biz...
cagri atma huyumuz vardi saate bir cagri atilcakdi napiosun gibisinden.. gerci isdeykende öyle yapiyorduk askere gidmeden önce..

bi yere gidilcekse haber verilirdi allah korusun basimiza bisey gelse buraya gidcekdi biliodum diye..
ama pek izin alma konumuz olmadi..
eglence yerleri haric her yere giddiginde ve giddigimde söylerdik...

eglence yerlerine ikimizde yanlizken pek sicak bakmiyoruz o konuda yani izin alir sadece..

ama yoksa niye izin alayim ki .. ben kendimi biliyorum sInIRLarimida biliyorum .. oda öyle ..

bence alisdir sende yavasdan yoksa cok cekeceksin ..

ümmü çok olumlusun sen bu huyunu çok beğeniyorum
aferin kıs valla askerin çok şanslııı

sağol canım benim opuyorumnanaktanama ben böle olmasan bu ilşki beş sene sürmezdi canım nişanlım çok ters bi insandır anında kızra parlarben susup alttan almasan olay büyür ama aynısını oda bana yaparr ben susarım susarım ama patladımmı çok fena patlarım o içime attığım bütün kırgınlıklar çıkar şimdi baya bi düzeldi ama eskisi gibi deil artık her geçen gün biraz daha ii oldu sanıırım karşılığını alıyorum ondan yavaş yavaşş...:asigim:

kişilikleri benziyo demekki nişanlılarımızın benimkide öleydi ve değişmeye başladı emeklerimize değmiş demekki kaydirigubbakcemile5

hihihihi kaydirigubbakcemile3 isdee bak sen altan aliosun ...
bu isi bizde esim yapio kaydirigubbakcemile3
ben hic alttan alamam.. daha cok üstüne giderim tartisinca veya kavga edince..
hayatta susmam .. hakliysam helekii ohoo yandi valla...
ama tabi benim sinirim küskünlügüm 15 dakka sonra söner kaydirigubbakcemile3
bi askim demesi bi buse kondurmasi tüm olanlari unutturur ...

ama cidden seni takdir eddim ümmücüm helal sana :lepi:

ümmü naberopuyorumnanaktan
ii tatlım senden naber hayırdır ne misler gibi olmuş gıııı anlamadımmm...bilmiyorumkismile
delikafadulden

ayy valla Rabbim hepimizi nazarlardan korusunn tatlım benim
hepimizin aşklarını bizlere bağışlasınn :Saruboceq:

ayyyyy amin canım yaaaaaa çok seviyorum ben aşkımı yaaa offfffff özledim şidi içimde ona karşı şefkatli bi sevgi var böle aşş deil sadece offff iiki var yaaaa ben razıyım aşkımdan gelen iii kötü herşeyeee....
aşkııııııııııımmmm duy beniiiiii melekler fısıldasın benim sesimle kulağına "SENİ ÇOOOOOOOOOOKKK SEVİYORUM BİTANEMMMM....":asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…