- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.701
Kizlaaar hüzüneee vurmayin beyaaa.. icim bugn kipir kipir hadinn hopteeek hopteek kolbasdiiiii harmandaliii tey tey tey kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan saçlarını ildemciimmm,yakışmıştır eminima.s
meg böle bi durdum dinledim kaldım öyleeeeee normalde öle şeyler yapmaz şaşırdımm
sonra bi ağladım bi ağladım açıldım biras ama mafoldumben:gitme:
slm canm seninle birebir konuşamadı hiç galiba Allah kavuştursun hoşgeldin tatlım...evet öle malesef hatasını anlıyo sonradan ama iş işten geçiyo tabi üzüldüğümle kalıyorumm ona kızmıyorum yaa hiç kızmadımda üzüldüm sadece...slmmm.klasik asker pskljsi.bende aynı seyleri tek ben yasıorum sanıodum.bazen oluo ki kafasında kuruo kuruo bana patlıo.aslında onlara yanlıs ypmadıgımızı cok ii biliolar ama kıllık olsun.bize düşen hep alttan almak ama yetti deddigmiz noktalar da oluo.off sabırtasına döndük valahi:hulya:
hmm ama ümmüşüm,ben de mutlaka akşam 5'ten önce evde olmalıyım biliyo musun..
akılları kalıyo demek,merak ediyolar,büyükşehir vs vs vs..
yapcak bişey yok,dinliorum ben de sözünü..rahat olsun oralarda diye..
sen yarın konuştuunda gönlünü alırsın,üzülme:teselli:
yaa bazen ii yaptın kafan dağalmıştır işte dio bazende kızıyo belli olmuyo bişi demiorum bende anlıyorum halini kızmasınada bişi demiorum ben olsam bende kızardım armam mevzusuna gelincede müsait olmadığından falan deil inadından sinirinden aramamıştır o ama arar yarın uzatmaz tepkisini koyar ama anlatırım bende ne ediyimm...belki normal zamanlarda kızmıcakları şeylere askerdeyken tepki veriyolar aynı durum benimde başıma geldi ve 2 gün aramadı inadından sebebi de o askerdeymiş ve aradığında evde olucakmışım ba ba ba ba baaaa paşaya bak kötükedihüso
bende dedimki ben eğer normal hayatıma devam edemessem kafayı yerim burda o yüzden anlayış göster dedim şimdi de bi kaç gün evden çıkmadığım zman kendi sölüyo çık azcık canın sıkılmasın kuzucum diyoyerimseniben
o yüzden takma kafana belkide aramak istedi de müsait olamamıştır askerin bide bu tarafından bak datlım sıkma canını emiŞenizolumunekankayizsmile
gezmene kizdi yani bide aksam gec olunca.. alirsin gönlünü enistenin üzülmee prensessim...
valla ben nere gidiom ediom sölüom esime gidme fln diyincede izin almiyorum sadece gidecegimi söylüyorum diyorum.. konu kapaniyor.. basdan ipleri eline vermedim simdi hic vermem..
ya işte beklemediğimiz şeyler yapıyolar işte asker psikolojisiyle..
ne güzel bi jest yapmış yaaa..
torunlarınıza anlatırsınız ne güzel,unutulmıcak bi an..
ebuşşşş misler gibi olmuşşşş kaydirigubbakcemile3
sıhhatler olsun datlım
bu akşam tel çaldı gizli numara bas bas
sabretttttt sabretttttt incitanem bekleeee beniii
döneceğimmm mutlakaaaaaaaaaaa sabret
ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
döneceğim mutlakaaaa sabret diye şarkı sölüodu aşkım ve arkadaşları
ağladım ağladım ağladımmmm susturamadım bi türlü kendimiiii mafoldumben
sağol cancuum ölel oldum walla bi eksik var ama acaba:jeyyar:
ay canım yaaaaaa gözlerim yaşardıııı nasıl içim eridi anlatamam yaaaa ne güzel bitanem yaaa aşk işte yaa aşk mesafelere bile aldırış etmeden koruyo kendini...çok sevindim tatlımm...Şeniz
ümmü çok olumlusun sen bu huyunu çok beğeniyorum
aferin kıs valla askerin çok şanslııı
sağol canım benim opuyorumnanaktanama ben böle olmasan bu ilşki beş sene sürmezdi canım nişanlım çok ters bi insandır anında kızra parlarben susup alttan almasan olay büyür ama aynısını oda bana yaparr ben susarım susarım ama patladımmı çok fena patlarım o içime attığım bütün kırgınlıklar çıkar şimdi baya bi düzeldi ama eskisi gibi deil artık her geçen gün biraz daha ii oldu sanıırım karşılığını alıyorum ondan yavaş yavaşş...:asigim:
ben kaçar
sağol canım benim opuyorumnanaktanama ben böle olmasan bu ilşki beş sene sürmezdi canım nişanlım çok ters bi insandır anında kızra parlarben susup alttan almasan olay büyür ama aynısını oda bana yaparr ben susarım susarım ama patladımmı çok fena patlarım o içime attığım bütün kırgınlıklar çıkar şimdi baya bi düzeldi ama eskisi gibi deil artık her geçen gün biraz daha ii oldu sanıırım karşılığını alıyorum ondan yavaş yavaşş...:asigim:
ii tatlım senden naber hayırdır ne misler gibi olmuş gıııı anlamadımmm...bilmiyorumkismileümmü naberopuyorumnanaktan
delikafadulden
ayy valla Rabbim hepimizi nazarlardan korusunn tatlım benim
hepimizin aşklarını bizlere bağışlasınn :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?