Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

EVET CANIM HAKLISIN ÇEKERİM ORASI KESİNN ÇEKİYORUMDAA BENİ ŞİMDİ BİLE AKRABALARIMIN YANINA GÖNDERMİYO İLLA ONUN GÖZÜNÜ ÖNÜNDE ELİNİN ALTINDA OLMAMI İSTİYO GİDİCEKSEN BERABER GİDERİZ İSTE NEREYE İSTİYOSAN BEN GÖTİRİYİM SENİ DİO BAZEN GERÇEKTEM PSİKOLOJİK OLARAK YIPRANDIĞIMI HİSSEDİYORUM AMA SONUCA BAKINCADA İİ OLUYORUM GERÇEKTEN DÜZELDİ ARTIK ESKİSİ GİBİ DEİL VE BUNU NEDENİDE BEİM BU TAVIRLARIM EMİNİMKİ...ÇÜNKÜ BİLİYOKİ KİMSE ONUN NAZINI BENİM KADAR ÇEKMEZ KİMSE ONA BENİM KADAR KATLANMAZ O BANA A DESEBE BEN ONUN İÇİNDEN B DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAYIP ONA GÖRE DAVRANIYORUM BUNLARI HEP BİLİO VE BANA DAHA ÇOK DEĞER VERİYO SEVİYO...BUNU HİSSEDİYORUMM VEE İİKİ YAPIYORUM DİORUM...:asigim:

kişilikleri benziyo demekki nişanlılarımızın benimkide öleydi ve değişmeye başladı emeklerimize değmiş demekki kaydirigubbakcemile5

AYYYY SAHİMİİİİİ ÇOK SEVİNDİM CANCUM YAAA KÖTÜ BİŞİ BELKİ AMA SEVİNDİMM OLSUN YAA İNSAN SEVİNCE HERŞEY TATLI GELİO VALLA O SENİN CANINI YAKSADA SANA OKŞUYOMUŞ GİBİ GELİO...AAAAAAHHH AHHH Bİ GELSE BEN ONU GÜZEL OKŞICAMDA GELEMEDİ Bİ SENEDİR...:icecream:

delüüüüükaydirigubbakcemile3

Kızlar dÜn yenı bı kıtap aldım Öle gÜzelkı ısmıne bayılarak aldım evlılıĞı anlatıyo ama hıÇ sıkmıyo dıer kıtaplar gıbı felsefe yapıyomuŞ tarzda deıl sankı senle bırebır muhabbet edıyomuŞ gıbı ve hıkayeler var her baŞlıĞının altında ısmıne bayılarak aldım ııkıde almıŞım hem ÖĞrenıyorum hem eĞlenıyorum vakıt geÇırıyorumm tavsıye ederım emınım ısmını duyunca sızde sevıceksınız
ısmı "anla benı ılk gÜnkı gıbı" bayıldım yaa...

Amaa cidden kizLaar askerlik yarioo bu heriflere...

benimkide degisdi baya.. daha cok ilgilenio.. ben onun triplerini cekecegime o benimkileri taaa burdan cekio ...

daha hos görüslü oldu.. olumlu yönden cok degisdi yani...

ama tabi olumsuz cok seyimiz gecdi o askerdeyken... az kalsin bosaniyorduk kör körüne.. son anda vazgecirdi beni ..

EVET CANIM AYYYYYYNEN ÖLE...
BOŞANMA İŞLERİNİDE BİLİYORUM NASI ÜZÜLMÜŞTÜM SENİN İÇİN NASILLLL...ALLAHA ŞÜKÜRKÜ GEÇTİ ALLAH Bİ DAHA GÖSTERMESİN İNŞALLAH CANMŞeniz

maynak karuuuu kaydirigubbakcemile3

allah korusun kıssss :Saruboceq::Saruboceq:

EVET CANIM AYYYYYYNEN ÖLE...
BOŞANMA İŞLERİNİDE BİLİYORUM NASI ÜZÜLMÜŞTÜM SENİN İÇİN NASILLLL...ALLAHA ŞÜKÜRKÜ GEÇTİ ALLAH Bİ DAHA GÖSTERMESİN İNŞALLAH CANMŞeniz

aminn birtaneeem sagoll....

ama bi gelsinnn .. kaydirigubbakcemile3
PlanLarim vaaar... 2010 da anneee olmak istiyoooRummmm kaydirigubbakcemile3

2009 kayip yili oldu... 2010 bana hayirli gelir insallahhhh... darisi basinizaa citirLaaar

2009 kayip yili oldu... 2010 bana hayirli gelir insallahhhh... darisi basinizaa citirLaaar

aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnn aminnnnn aminnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyyy inşallah bitanem dielerini an be an hatırlıyorum nasıl oldu nasıl bitti kontole gidiceğin gün bile aklımda hala çok etkilenmiştim benn inşallah nur topu gibi bebişleriniz olur canımm benim...opuyorumnanaktan

kitapta bi başlık var eşimi nasıl mum gibi yapabilirim die ama harika bayıldımmm başlığa bakınca bunu nasıl yapıcağını anlatıcak sanıyosun ama deil yaa çok güzel yaa aşkımada okıtıyım bunu...şakkıdı

vaLLa canim eger kaybetmeseydim bebeklerimi suan 1 bucuk aylik olcaklardi..
ama kismet degilmis ALLAH daha cok sevmis..

baya bi süre istemiyorum demisdim... ama yigenlerimi gördükce heleki 1bucuk yasindaki kiz yigenimi icim eriyor..
onun o mis gibi kokusu beni cok etkiliyor...

o yüzden askim bi geLsinde.. bakcez artik kaydirigubbakcemile3

CANIM YAAA HAYIRLISINI NASİP ETSİN RABBİM İNŞALLAH.GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…