- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.721
Ya ümmücüm evlilikle pek alakasi yok aslinda.. sevgiliykende öyledik biz...
cagri atma huyumuz vardi saate bir cagri atilcakdi napiosun gibisinden.. gerci isdeykende öyle yapiyorduk askere gidmeden önce..
bi yere gidilcekse haber verilirdi allah korusun basimiza bisey gelse buraya gidcekdi biliodum diye..
ama pek izin alma konumuz olmadi..
eglence yerleri haric her yere giddiginde ve giddigimde söylerdik...
eglence yerlerine ikimizde yanlizken pek sicak bakmiyoruz o konuda yani izin alir sadece..
ama yoksa niye izin alayim ki .. ben kendimi biliyorum sInIRLarimida biliyorum .. oda öyle ..
bence alisdir sende yavasdan yoksa cok cekeceksin ..
hihihihi kaydirigubbakcemile3 isdee bak sen altan aliosun ...
bu isi bizde esim yapio kaydirigubbakcemile3
ben hic alttan alamam.. daha cok üstüne giderim tartisinca veya kavga edince..
hayatta susmam .. hakliysam helekii ohoo yandi valla...
ama tabi benim sinirim küskünlügüm 15 dakka sonra söner kaydirigubbakcemile3
bi askim demesi bi buse kondurmasi tüm olanlari unutturur ...
ama cidden seni takdir eddim ümmücüm helal sana :lepi:
kişilikleri benziyo demekki nişanlılarımızın benimkide öleydi ve değişmeye başladı emeklerimize değmiş demekki kaydirigubbakcemile5
AYYYY SAHİMİİİİİ ÇOK SEVİNDİM CANCUM YAAA KÖTÜ BİŞİ BELKİ AMA SEVİNDİMM OLSUN YAA İNSAN SEVİNCE HERŞEY TATLI GELİO VALLA O SENİN CANINI YAKSADA SANA OKŞUYOMUŞ GİBİ GELİO...AAAAAAHHH AHHH Bİ GELSE BEN ONU GÜZEL OKŞICAMDA GELEMEDİ Bİ SENEDİR...:icecream:
delüüüüükaydirigubbakcemile3
Amaa cidden kizLaar askerlik yarioo bu heriflere...
benimkide degisdi baya.. daha cok ilgilenio.. ben onun triplerini cekecegime o benimkileri taaa burdan cekio ...
daha hos görüslü oldu.. olumlu yönden cok degisdi yani...
ama tabi olumsuz cok seyimiz gecdi o askerdeyken... az kalsin bosaniyorduk kör körüne.. son anda vazgecirdi beni ..
AYYYY SAHİMİİİİİ ÇOK SEVİNDİM CANCUM YAAA KÖTÜ BİŞİ BELKİ AMA SEVİNDİMM OLSUN YAA İNSAN SEVİNCE HERŞEY TATLI GELİO VALLA O SENİN CANINI YAKSADA SANA OKŞUYOMUŞ GİBİ GELİO...AAAAAAHHH AHHH Bİ GELSE BEN ONU GÜZEL OKŞICAMDA GELEMEDİ Bİ SENEDİR...:icecream:
Amaa cidden kizLaar askerlik yarioo bu heriflere...
benimkide degisdi baya.. daha cok ilgilenio.. ben onun triplerini cekecegime o benimkileri taaa burdan cekio ...
daha hos görüslü oldu.. olumlu yönden cok degisdi yani...
ama tabi olumsuz cok seyimiz gecdi o askerdeyken... az kalsin bosaniyorduk kör körüne.. son anda vazgecirdi beni ..
EVET CANIM AYYYYYYNEN ÖLE...
BOŞANMA İŞLERİNİDE BİLİYORUM NASI ÜZÜLMÜŞTÜM SENİN İÇİN NASILLLL...ALLAHA ŞÜKÜRKÜ GEÇTİ ALLAH Bİ DAHA GÖSTERMESİN İNŞALLAH CANMŞeniz
aminn birtaneeem sagoll....
ama bi gelsinnn .. kaydirigubbakcemile3
PlanLarim vaaar... 2010 da anneee olmak istiyoooRummmm kaydirigubbakcemile3
2009 kayip yili oldu... 2010 bana hayirli gelir insallahhhh... darisi basinizaa citirLaaar
aminn birtaneeem sagoll....
ama bi gelsinnn .. kaydirigubbakcemile3
PlanLarim vaaar... 2010 da anneee olmak istiyoooRummmm kaydirigubbakcemile3
2009 kayip yili oldu... 2010 bana hayirli gelir insallahhhh... darisi basinizaa citirLaaar
ayyyy inşallah bitanem dielerini an be an hatırlıyorum nasıl oldu nasıl bitti kontole gidiceğin gün bile aklımda hala çok etkilenmiştim benn inşallah nur topu gibi bebişleriniz olur canımm benim...opuyorumnanaktan
vaLLa canim eger kaybetmeseydim bebeklerimi suan 1 bucuk aylik olcaklardi..
ama kismet degilmis ALLAH daha cok sevmis..
baya bi süre istemiyorum demisdim... ama yigenlerimi gördükce heleki 1bucuk yasindaki kiz yigenimi icim eriyor..
onun o mis gibi kokusu beni cok etkiliyor...
o yüzden askim bi geLsinde.. bakcez artik kaydirigubbakcemile3
KIZLAAAARRR BENİM ÇIKMAM LAZIM ÖPÜYORUM SİZİ KOCAMAN KOCAMAN ÇOK UYKUM GELDİ UYUYIM ARTIK HADİ ÖPTÜM İİ GECELR...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?