Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Olmazmıı canım yaa çok fenaa hemde heyecann, akşam eve gidiyim komple bi bakıma sokucam kendimii =)))bayanssulusmile Yarın yada c.artesi günü burda sevgilim...

hımm tahmin edebiliorum nasıl olduğunu şu anda heleki askerin bn geldim msjını atınca yerinde duramıcaksın heen buluşmka isticeksin ama biz buluşamamıştık malesefhala inanamıaksın buda olduğuna geldiğine bn le hissediodum hep çk farklı bir duygu ya....

umarım şu anda bn napcam o gittiğinde die düşüncelere girmemişsindir inş. çünkü o bir hafta o kadar değerli oluoki o bir haftada çk ii zamanlama planlama yapmalısınki boşa gitmesin tatlım

sok bakalım kendini bakıma:)))

Aynenn canım gelsin gidicem evlerine direk, yakın otrduğumz yerler.. Ailesini tanıyorum da zaten gidicem evlerine, geldiğinde hemen görmüş olucam onuu ççok mutluyum yaa :asigim: ama evett gidicek ve 5 ay yok hiç göremicemm onu.. Bunu düşünmek bile istemiyorum bu bir haftaa :)))

ayy ne güzel canım inan şu an sanki bnim askerim geliomuş gibi hissettim o kadar mıutlu oldumki valla:))) bncede hiç düşünme aklına bile getirme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…