- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.761
Saol canım teşekkür ederim bizimki mehtap senin şafak bitiyor bizde o günleri görelim iyşallah.:Saruboceq:
telefonu calınmıs benımkının yok ortada
Selaammmm kızlaaaaaaaarrrrrr =))) MEHTAP:: 1 :lepi:
inş canım goruceksınız tabıkıde
büşbüşüm heyecan var mı hadi gözünadın sevgilin yarın yanında:)
Olmazmıı canım yaa çok fenaa hemde heyecann, akşam eve gidiyim komple bi bakıma sokucam kendimii =)))bayanssulusmile Yarın yada c.artesi günü burda sevgilim...
hişşşş nolüüüyooo burda :umursamaz:
benimde 12'den sonra 12 şafağım kaydirigubbakcemile3
hımm tahmin edebiliorum nasıl olduğunu şu anda heleki askerin bn geldim msjını atınca yerinde duramıcaksın heen buluşmka isticeksin ama biz buluşamamıştık malesefhala inanamıaksın buda olduğuna geldiğine bn le hissediodum hep çk farklı bir duygu ya....
umarım şu anda bn napcam o gittiğinde die düşüncelere girmemişsindir inş. çünkü o bir hafta o kadar değerli oluoki o bir haftada çk ii zamanlama planlama yapmalısınki boşa gitmesin tatlım
sok bakalım kendini bakıma:)))
Aynenn canım gelsin gidicem evlerine direk, yakın otrduğumz yerler.. Ailesini tanıyorum da zaten gidicem evlerine, geldiğinde hemen görmüş olucam onuu ççok mutluyum yaa :asigim: ama evett gidicek ve 5 ay yok hiç göremicemm onu.. Bunu düşünmek bile istemiyorum bu bir haftaa :)))
ayy ne güzel canım inan şu an sanki bnim askerim geliomuş gibi hissettim o kadar mıutlu oldumki valla:))) bncede hiç düşünme aklına bile getirme canım
ohh ohh ne kalmış şurda hiçbişe kalmamış ayy ne güzel ya:))
Aynenn canımm. Darısı senin başına olumunekankayizsmile
evet fıstık azucukun kaldı...
pazar günü son onları yaşıyoruz sonra 9, 8, 7, ..... ve bittii olacak :))
keyifler nasıl bakem hepinizi...
ben geldimmmmmm kızlar nasılsınız bakalımmmmmmm:):1hug:
geceki dedikoduları okudum emme alıntı yapmaya üşendim:1ninca:
şafakkkk 385:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?