- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.781
sen dün neden bana cevap yazmadın cadıhoşgeldin bende geldimm burdayım hatta burdaydım :))
iyiyim bende tatlım sen nasılsın bakalım askerin aradımıhihoyyyt:)ii canım sn nasılsın
Kızlarr sizee soruu, Sevgiliniz gelmeden önce kendinize neler yaparsınızz?????
Kızlarr bence en önemlisii =) Kıllı adam görmekten bıkmışlardırr ne var ne yok, kol,bacak, bıyık, kaş ne varsa alın hihoyyyt Soonraa saç falan bencee
:lepi: aynen saçları ne yapıcaksınız kızlar eyvahedigeldismile
:roflol: Başka Napsakkii hoşlarına giderrr bilmiyorumkismile
saçımın önunü kestırmem lazımzemuszemus
kaş bıyıkk ojelerr oo yapılcak cok şey varkaydirigubbakcemile3
CADIARZU bilmem kızlar sizce saçımızı değişik mi yapsak hep gördükleri gibimiguclubacismile
:lepi: aynen ya ojede var demi her kıyafete ayrıakannehir
kaşa gitmem lazımkaydirigubbakcemile3
kız ne dicem bende hep düz yapıom dalgalımı yapayımCADIARZUYaza doğru saçlarıma sarı attırıcam =))) şimdi bi değişiklik yapamam ama genelde dalgalı yapıyorum saçlarımı bu sefer düz olsun değişik gelir gözüne hihoyyyt
Tırnaklardaa önemli kızlarrr Manikürr şartt bencee :))
ya kızlr benm aşkmda c.rtesi geliyo ama surtm çok kötü sivilce doldu strs heycn derkn bide hastlndm iice suratım baklmz hale geldi nasl böle karşısına çıkıcm bilmiyorum neler yaptım biri geçiyo biri çıkıyo off çok morelm bozk
kız ne dicem bende hep düz yapıom dalgalımı yapayımCADIARZU
manikür evde alet var ben yaparım halamda yapar hal ederiz kuaförün hijyenine güvenemiyorum:1no2:
[/QUOTE]tmm canm bekliyorum
Canımm benimde başıma böle bişey geliceğini biliyodumm :)) Günler öncesinde önlemimi aldımm yağ dengeliyeci kullandım hergün clearskin 'nin birde jel yaptım hergun yüzüme, şuanda temiz bi kaç tnae var onlarda geçicek inşallah.. Benmde adet döneminde sivilce basıyodu şuan yok çok şükürr.. zemuszemus
Maydonoz suyu iyi geliyo diolar ama hemen geçirir mi bilemiyorum canımm
ben hiç thmn etmemiştm ya birdn sardılar şimdi geçsinler die uğraştıkça artıyolr sanki iice morlmi bozuyolar :sinifsinif:
ben hiç thmn etmemiştm ya birdn sardılar şimdi geçsinler die uğraştıkça artıyolr sanki iice morlmi bozuyolar :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?