- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.661
Canım c.artesi teslim olması gerekiyodu, uçak bileti bulamadı aslında pekde işine gelmedi pazar günüde görüşmek istedi benmle, acemideki komutanlarla görüşmüş bişey olmaz demişler buda kaldı, şuanda bişey yok gibi ama daha komutanlar gelmemiş. Bilmiyorum bakalım neolcakk .. Görüşürsün canım akşama doğrur arar belki, nasıl yeri iyimiş mii bari canım ??? 2gün oldu demii gideli seninkinin
bu askerlik hem bizi hem sevdiklerimizi yedi bitirdi...:çok üzgünüm:
ama bizde onu yedik bitiriyoruz 2 gün sonra oh canıma değsinklava:
aaa guzelmıs o halde opuyorumnanaktan
ama benımkı doguda deıl kırklarelınde demekkı ordada var o halde bilmiyorumkismile
oradakı askerler oyle demısler burda var boyle bı uygulama dıyede
ben daha once hıc duymadıgım ıcın yanlıs anlamstırsın bıle dedım sırnaşık şey
evet canımda daha belli değilki doğru düzgün konuşamadık henüz-tatlicadiarzu-
2 gün olucak bugünde biterseeyvahedigeldismile
iyi ozaman canım bişey olmaz dedilerse biz öle yapmadık ama sen çalışıyosun dolu dolu görmek istemiştir:lepi: sen bide konu aç hanfendiklava:
yuruuu beeeaaa kım tutarr seniiiiiiiiiii :teytey: :sm_cool:
Kıss aklım karşıyo arada, kafamçokkarıştı sadece düşüncelerdi canımm yoksaa kesinlikle bırakmıcamm.. Döndükten sonra bişey olursa bilmem artık kendi biliceği bişey oda, arada efkar basıyyy canımm bilmiyorumkismile
arkadaşıma laf yok napalım canım arada böle oluoverio oda askerlik psikolojisi bizide sarstı valla
Demi canım yaww, hep onlar bunalım takılcak die bişy yok arada bizede geliolar napalım =)) :roflol:
didemcim hoşgeldin canım...
çok şükür 12'den sonra 1 kalıyor canım yaa...
ölüyorum heyecandan sudan çıkmış balık gibiyim resmen şaşkınım mutluyum garip duygular içindeyim tarifi imkansız...
sen nasılsın nasıl gidiyor...
Ben varım kızlarzemuszemus
susum nasıl geçiyo günler güzel geçiyomu izniniz?
mehsercim seninde 2 günün kalmış nasıl heyecanlısındır şimdi rabbim bu heyecanları bizede yaşatsınopuyorumnanaktan
Hoşbuldum şekerim..
Böyle olman çok normal kuzum sevdiğine temelli kavuşcaksın rabbim bir daha ayırmasın:Saruboceq:
Bende iyiyim canım 2 gün önce izinden gönderdim sevdiğimi şafak saymaya devam ama daha 370 lerde:1no2:
iyi akşamlar kızlara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?