Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canımda daha belli değilki doğru düzgün konuşamadık henüz-tatlicadiarzu-
2 gün olucak bugünde biterseeyvahedigeldismile
iyi ozaman canım bişey olmaz dedilerse biz öle yapmadık ama sen çalışıyosun dolu dolu görmek istemiştir:lepi: sen bide konu aç hanfendi klava:

Yok canım benmki söledi bunu bizde çok sevindik valla, Erzuruma 2 saatde gitti uçakla =)))) +2 gün bize kalıcak yanii zemuszemus

Kıss aklım karşıyo arada, kafamçokkarıştı sadece düşüncelerdi canımm yoksaa kesinlikle bırakmıcamm.. Döndükten sonra bişey olursa bilmem artık kendi biliceği bişey oda, arada efkar basıyyy canımm bilmiyorumkismile

arkadaşıma laf yok napalım canım arada böle oluoverio oda askerlik psikolojisi bizide sarstı valla

Ben varım kızlarzemuszemus
susum nasıl geçiyo günler güzel geçiyomu izniniz?
mehsercim seninde 2 günün kalmış nasıl heyecanlısındır şimdi rabbim bu heyecanları bizede yaşatsınopuyorumnanaktan

didemcim hoşgeldin canım...
çok şükür 12'den sonra 1 kalıyor canım yaa...
ölüyorum heyecandan sudan çıkmış balık gibiyim resmen şaşkınım mutluyum garip duygular içindeyim tarifi imkansız...
sen nasılsın nasıl gidiyor...

Hoşbuldum şekerim..
Böyle olman çok normal kuzum sevdiğine temelli kavuşcaksın rabbim bir daha ayırmasın:Saruboceq:
Bende iyiyim canım 2 gün önce izinden gönderdim sevdiğimi şafak saymaya devam ama daha 370 lerde:1no2:

amin canım aminnn ....
cümlemizi Rabbim bir daha ayırmasın inşallah...
Senide Allah kavuştursun canım yaa..
ne kadar zor gelmiştir izinden sonra tekrar ayrıılmak kendimi hatırlıyorum çok kötü olmuştum valla...
ama şimdi arkama dönüp bakıorum zaman sanki su gibi akıp geçmiş gibi geliyor ama öyle değil işte...
:sm_confused:

meliss hoşgeldin tatlım...
nasılsın.nasıl geçiyor zaman...
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…