- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.681
Hergün görüşüyosunuz dimi canım bizde hergün görüştük ama malesef çabucak geçiyo..çok guzel gecıyo canım çok mutluyumm 3gunumuz kaldı ya
amin canım aminnn ....
cümlemizi Rabbim bir daha ayırmasın inşallah...
Senide Allah kavuştursun canım yaa..
ne kadar zor gelmiştir izinden sonra tekrar ayrıılmak kendimi hatırlıyorum çok kötü olmuştum valla...
ama şimdi arkama dönüp bakıorum zaman sanki su gibi akıp geçmiş gibi geliyor ama öyle değil işte...:sm_confused:
Hergün görüşüyosunuz dimi canım bizde hergün görüştük ama malesef çabucak geçiyo..
Nasıl bi değişiklik var mı sevdiğinde yoksa aynımı canım..
aynıı bitanem bi degısıklık yok durgunlasmıs gibi biraz sanki.sen farkettınmı degısıklık
Hergün görüşüyosunuz dimi canım bizde hergün görüştük ama malesef çabucak geçiyo..
Nasıl bi değişiklik var mı sevdiğinde yoksa aynımı canım..
aynıı bitanem bi degısıklık yok durgunlasmıs gibi biraz sanki.sen farkettınmı degısıklık
evet canım biraz benimkindede durgunluk vardı düşünceliydi sanki ne biliyim:çok üzgünüm:
amin canım benim aminnn....
geldiği ilk gün maalesef görüşemicez uçağı 4 civarlarında 5 gibi inecek eve gitmesi 6 olacak abisinin doğumgünüymüş geldiği gün toplanacaklarmış hep beraber ayrı şehirlerde olduğumuz için maalesef ki bir daha cumaya inşallah görüşeceğim...perşembe günü kandil ben oruç tutacağım cuma inşallah sabahtan akşama kadar beraberiz opuyorumnanaktan
evet canım biraz benimkindede durgunluk vardı düşünceliydi sanki ne biliyim:çok üzgünüm:
evet canım aynen benımkıde oyle durgun dusunceli bazen:gitme:
evet canım aynen benımkıde oyle durgun dusunceli bazen:gitme:
Bide bazen benimki bana uzak davrandı yanı çok sarılmadı çok öpmedi suskundu ne biliyim yahu:sinifsinif:
Ayrı şehirlerde misiniz çok mu mesafe var aranızda canım
durgunluk çok normal kızlar yadırgamayın askerlikten maalesef ki benim aşkımdan ilk dağıtıma geldiğinde bir durgun bir düşünceliydi sormayın içim erimişti o haline :çok üzgünüm:
ama zamanla toparlanıyorlar merak etmeyin 20 yıllık yaşama hayatına 15 aylık reklam arası gibi askerlik girince afallıyorlar zavallılar
evet canım ben istanbulun bir ucu o gebzede oturuyor...
durgunluk çok normal kızlar yadırgamayın askerlikten maalesef ki benim aşkımdan ilk dağıtıma geldiğinde bir durgun bir düşünceliydi sormayın içim erimişti o haline :çok üzgünüm:
ama zamanla toparlanıyorlar merak etmeyin 20 yıllık yaşama hayatına 15 aylık reklam arası gibi askerlik girince afallıyorlar zavallılar
bende cok uzuldum boyle olmasına usta bırlıgınde daha fena olur dıye korkuyorumm.:sinifsinif: kendısıde diyo orda sureklı sbah akşam nobette olucakmış durgunlaşırım diyo:gitme:
kızlar orda korunmayla ılgılı bılgıler verıyomuslaraklinialirimsmile çok şaşırdımm ya
Kuzum iyi aynı şehirdeymişsiniz bende farklı şehir sandıydımolumunekankayizsmile
Valla canım bende o şekilde düşündüm kimbilir akıllarında neler var kıyamam ya:çok üzgünüm:
Mehsercim yaş kaç senin?
aaa ne ayıp şeyyy :kedi:kaydirigubbakcemile3
benim aşkım jandarma olduğu için hiç böyle eğitimler almadı iyi mi kötü mü kaydirigubbakcemile3
bende cok uzuldum boyle olmasına usta bırlıgınde daha fena olur dıye korkuyorumm.:sinifsinif: kendısıde diyo orda sureklı sbah akşam nobette olucakmış durgunlaşırım diyo:gitme:
susu inşallah öyle olmaz canım..
Benimki izindeyken çok sarılmadı çok öpmedi seninkindede böyle bişey varmı bana sanki uzak duruyo gibi geldi üzüldüm bende genelde kendim yakın davranmak durumunda kaldım.
Kuzum iyi aynı şehirdeymişsiniz bende farklı şehir sandıydımolumunekankayizsmile
Valla canım bende o şekilde düşündüm kimbilir akıllarında neler var kıyamam ya:çok üzgünüm:
Mehsercim yaş kaç senin?
valla çok şaşırdımm bende açık açık resmenn neler dıyolarmısaklinialirimsmile:roflol:
susu inşallah öyle olmaz canım..
Benimki izindeyken çok sarılmadı çok öpmedi seninkindede böyle bişey varmı bana sanki uzak duruyo gibi geldi üzüldüm bende genelde kendim yakın davranmak durumunda kaldım.
evet canımm onlarda bizden beklıyo birazcık ilk bulustugumuz zaman arabada otuuruyoduk.arabanınn kapısına yaslandı çok uzak durdu bana :gitme:
bende çok üzülmüştüm canım konuşurken yüzüme bakarken bile çok başkaydı içim yanıyordu ama belli etmemek için binbir uğraş veriyordum tek işim onu güldürmek eğlendirmek olmuştu o 7 günde...usta birliğine gitti geldi düzeldi çok şükür ama sanırım bizim şansımız şoför olmasıydı nöbet çok fazla tutmadı...inşallah daha moralli bir şekilde geri gelir...her yer bir olmdığı için birşeyde diyemiyorum şimdi...olumunekankayizsmile
canım aynı değil şehirler o kocaeline bağlı gebze ilçesinden...ben istanbul2a bağlı avcılar ilçesindeyim...çok zıt kutupşardayız biz...:sinifsinif:
22 benim yaş...senin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?