Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok guzel gecıyo canım çok mutluyumm 3gunumuz kaldı ya
Hergün görüşüyosunuz dimi canım bizde hergün görüştük ama malesef çabucak geçiyo..
Nasıl bi değişiklik var mı sevdiğinde yoksa aynımı canım..

AMİN canımcım 1 yıl daha sabredicez başka çaresi yok Allah temelli ayrılıklar vermesin hiçbirimize..
Geldiği ilk gün görüşücek misiniz canım?

amin canım benim aminnn....
geldiği ilk gün maalesef görüşemicez uçağı 4 civarlarında 5 gibi inecek eve gitmesi 6 olacak abisinin doğumgünüymüş geldiği gün toplanacaklarmış hep beraber ayrı şehirlerde olduğumuz için maalesef ki bir daha cumaya inşallah görüşeceğim...perşembe günü kandil ben oruç tutacağım cuma inşallah sabahtan akşama kadar beraberiz
opuyorumnanaktan

Ayrı şehirlerde misiniz çok mu mesafe var aranızda canım

Ayrı şehirlerde misiniz çok mu mesafe var aranızda canım

evet canım ben istanbulun bir ucu o gebzede oturuyor...

Son düzenleme:
bende cok uzuldum boyle olmasına usta bırlıgınde daha fena olur dıye korkuyorumm.:sinifsinif: kendısıde diyo orda sureklı sbah akşam nobette olucakmış durgunlaşırım diyo:gitme:

bende çok üzülmüştüm canım konuşurken yüzüme bakarken bile çok başkaydı içim yanıyordu ama belli etmemek için binbir uğraş veriyordum tek işim onu güldürmek eğlendirmek olmuştu o 7 günde...usta birliğine gitti geldi düzeldi çok şükür ama sanırım bizim şansımız şoför olmasıydı nöbet çok fazla tutmadı...inşallah daha moralli bir şekilde geri gelir...her yer bir olmdığı için birşeyde diyemiyorum şimdi...olumunekankayizsmile

canım aynı değil şehirler o kocaeline bağlı gebze ilçesinden...ben istanbul2a bağlı avcılar ilçesindeyim...çok zıt kutupşardayız biz...:sinifsinif:
22 benim yaş...senin??

valla çok şaşırdımm bende açık açık resmenn neler dıyolarmısaklinialirimsmile:roflol:

yazıkyaa maruz kaldıkları duruma bak acıdım valla onlara erkek olupta bu olaya maruz kalmadığıma sevindim kaydirigubbakcemile3

hep aynı şeyleri yaaşamışız canımm ya oda öyle yuzume bi deısık bakıyodu.sureklı guldurmeye çalısıyıyorum falann bende

canım aynı değil şehirler o kocaeline bağlı gebze ilçesinden...ben istanbul2a bağlı avcılar ilçesindeyim...çok zıt kutupşardayız biz...:sinifsinif:
22 benim yaş...senin??

Anladım canım gönüller bir olduktan sonra mesafeler sorun değilopuyorumnanaktan
Bende 23 yaşındayım canımcım..
Şimdi artık sizin söz nişan telaşlarınız olur oohh ne güzelhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…