Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hep aynı şeyleri yaaşamışız canımm ya oda öyle yuzume bi deısık bakıyodu.sureklı guldurmeye çalısıyıyorum falann bende

işte askerlik adam olanı daha bir adam yapıyor ben bundan bunu anlıyorum canım...
zamanla ilgisi artacak bakışları sudan çıkmış balık gibi değil aşk ile daha pırıltı ile bakacak...güzel sözler havada uçuşacak...aşkı sevgisi özlemi 10000000....000 misli ile artacak...sadece sabır biraz....
olumunekankayizsmile

Anladım canım gönüller bir olduktan sonra mesafeler sorun değilopuyorumnanaktan
Bende 23 yaşındayım canımcım..
Şimdi artık sizin söz nişan telaşlarınız olur oohh ne güzelhihoyyyt

4 sene boyunca gönüllerin bir olması sayesinde geldik bu zamana kadar Rabbime çok şükür...
evet canım artık isteme söz nişan düğün şafağı sayacağım hayırlısı ile inşallah...
bu güzellikler içinde ayrı bir heyecan var içimde...
tabii önce tüm yüzsüzlüğüme rağmen evlilik teklifi bekliyorum daha önce defalarca aldım ama bunun yeri başka olacak yaa
istiyorum bana neee
:kedi:kaydirigubbakcemile3

kızlar izine geldiğinde benimkinde değişiklik olmadı.ama giderken yine çok üzgündü.bizim acemilik yakın olduğu için rahat geçti.ama şimdi nasıl geçicek zaman bilmiyorum:a015:

kaydirigubbakcemile3
tamam yaa biliyorum teee ordan gözüküyr ağzıma kulaklarıma kadar ulaştığı :roflol:kaydirigubbakcemile3

yaa canım varya senı cok tanımyıorum ama ne bılım ınan ben bıle mutlu oluyorum yaa
ne guzel aramızdan bırı sevdıgıne kavusuyo ayyyyyyyy ınsllahh darısı bızlerınde basına opuyorumnanaktan

yaa canım varya senı cok tanımyıorum ama ne bılım ınan ben bıle mutlu oluyorum yaa
ne guzel aramızdan bırı sevdıgıne kavusuyo ayyyyyyyy ınsllahh darısı bızlerınde basına opuyorumnanaktan

sağol canım benim mutluluğuma ortak olduğun ve olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler...
çok şükür biz bitirdik sağ sağlim inşallah darısı sizlerin başına olsun...çok güzel bir duygu Rabbim hepinize tattırsın ...
:Saruboceq:

mehşer yıne beklıyoruzz bu topıgı bıırakımm deme sakınklava:

hos bulduk canım asıl sen hos geldın yoksun ne zamandır bilmiyorumkismile nasıl gectı ıznınız opuyorumnanaktan

eevt cnm giremedim.iznimiz çooook güzeldi ama çok çabuk bitti malesef.cuma gitti ama sanki bana aylar olmuş gibi geliyor:çok üzgünüm:
sizin nasıldı rahatmıymış nişanlın?

selammm kızlarrrr nasılsınızzz
mehser sana nasılsın dıye bıle sormuyorum :)))))))))))
Hoşgeldin canımm
hehe canım romantik değil mi eniştezemuszemus
Bende çok farklı güzel bi evlilik teklifi bekliyorum inşallah öyle oluraklinialirimsmile

eevt cnm giremedim.iznimiz çooook güzeldi ama çok çabuk bitti malesef.cuma gitti ama sanki bana aylar olmuş gibi geliyor:çok üzgünüm:
sizin nasıldı rahatmıymış nişanlın?

aynen bızım ızınde su gıbı gectı gıttı :çok üzgünüm: cokkkk guzel gectı hele ılk gunumuzu aslaa unutamam bana oyle bı ıcten oyle bı ozlemle bakısı vardıkı hala gozumun onunde opuyorumnanaktan
nısanlım rahatmıs canım hatta hıc bırsey yapmıyolarmıs canım sıkılıyo dıyo
30-40 gun sonra tesreke alacaklar varmıs onlar gıdınce benım nısanlımın devresıne sıra gelecekmıs yanı onlar gıdene kadar yatarsınız demısler sımdılık rahat yanı
senınkı nasıl memnunmu??

didemcim maalesef pek romantik değil benim askerim...:1no2:
ama çok güzel muzurluk yapar o konuda üstüne tanımam yanii
fırlamalıkta NUMBER ONE birinciliği kimseye kaptırmaz
kaydirigubbakcemile3:roflol:

Son düzenleme:
Hepinize hayırlı teskereler güzellikler..

Ne günlerdi ya.. 2008-2009 2 asker bekledim gün gün bu panoda.. şimdi kardeşim yanıbaşımda mayısta 1 yıl olacak geleli..

Allah bekleyen herkesi kavuştursun sevgilisine.. Burunları dahi kanamadan sağ salim gelsin inş tüm askerlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…