- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.701
evet canımm onlarda bizden beklıyo birazcık ilk bulustugumuz zaman arabada otuuruyoduk.arabanınn kapısına yaslandı çok uzak durdu bana :gitme:
Bizde 1 hafta arabayla dolaşaltık ama gideceği son gün sabahtan buluştuk arabayı sahile çekti yasladı kafasını arabanın kapısına kapadı gözlerini bende çok bozuldum son günü insan bana sarılır diye çok üzüldüm...özellikle gideceği gün çok uzak davrandı bana..
hep aynı şeyleri yaaşamışız canımm ya oda öyle yuzume bi deısık bakıyodu.sureklı guldurmeye çalısıyıyorum falann bende
Anladım canım gönüller bir olduktan sonra mesafeler sorun değilopuyorumnanaktan
Bende 23 yaşındayım canımcım..
Şimdi artık sizin söz nişan telaşlarınız olur oohh ne güzelhihoyyyt
Bizde 1 hafta arabayla dolaşaltık ama gideceği son gün sabahtan buluştuk arabayı sahile çekti yasladı kafasını arabanın kapısına kapadı gözlerini bende çok bozuldum son günü insan bana sarılır diye çok üzüldüm...özellikle gideceği gün çok uzak davrandı bana..
yaa kızlarr acaba benımkınde bı sorun mu var bilmiyorumkismile benımkı tam tersıne elımı tutabılmek ıcın her anı degerlendırdı aklinialirimsmile gercı normalde de oyleydı opuyorumnanaktan
benımle basbasa kalmak ıcın neler neler yaptı canım benım yaa
kıymetımı cokk daha ıyı anlamıs oyle dıyo laelaelaelaelae
selammm kızlarrrr nasılsınızzz
mehser sana nasılsın dıye bıle sormuyorum :)))))))))))
selammm kızlarrrr nasılsınızzz
kaydirigubbakcemile3
tamam yaa biliyorum teee ordan gözüküyr ağzıma kulaklarıma kadar ulaştığı :roflol:kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin tatlım.
yaa canım varya senı cok tanımyıorum ama ne bılım ınan ben bıle mutlu oluyorum yaa
ne guzel aramızdan bırı sevdıgıne kavusuyo ayyyyyyyy ınsllahh darısı bızlerınde basına opuyorumnanaktan
sağol canım benim mutluluğuma ortak olduğun ve olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler...
çok şükür biz bitirdik sağ sağlim inşallah darısı sizlerin başına olsun...çok güzel bir duygu Rabbim hepinize tattırsın ...:Saruboceq:
sağol canım benim mutluluğuma ortak olduğun ve olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler...
çok şükür biz bitirdik sağ sağlim inşallah darısı sizlerin başına olsun...çok güzel bir duygu Rabbim hepinize tattırsın ...:Saruboceq:
bugün çok güzeldi ama doyasıya sarıldımm ona :asigim:araba sürüyo aşkımm bi öpim nolur diyo deli:1hug:
mehşer yıne beklıyoruzz bu topıgı bıırakımm deme sakınklava:
hos bulduk canım asıl sen hos geldın yoksun ne zamandır bilmiyorumkismile nasıl gectı ıznınız opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canımmselammm kızlarrrr nasılsınızzz
hehe canım romantik değil mi eniştezemuszemusişte askerlik adam olanı daha bir adam yapıyor ben bundan bunu anlıyorum canım...
zamanla ilgisi artacak bakışları sudan çıkmış balık gibi değil aşk ile daha pırıltı ile bakacak...güzel sözler havada uçuşacak...aşkı sevgisi özlemi 10000000....000 misli ile artacak...sadece sabır biraz....olumunekankayizsmile
4 sene boyunca gönüllerin bir olması sayesinde geldik bu zamana kadar Rabbime çok şükür...
evet canım artık isteme söz nişan düğün şafağı sayacağım hayırlısı ile inşallah...
bu güzellikler içinde ayrı bir heyecan var içimde...
tabii önce tüm yüzsüzlüğüme rağmen evlilik teklifi bekliyorum daha önce defalarca aldım ama bunun yeri başka olacak yaa istiyorum bana neee:kedi:kaydirigubbakcemile3
Ne mutlu sana canım herkesin yapısı bir değil işte kimisi daha ilgili kimisi biraz uzak ama en önemlisi kalbimizin bir olduğunu bilmek:asigim:yaa kızlarr acaba benımkınde bı sorun mu var bilmiyorumkismile benımkı tam tersıne elımı tutabılmek ıcın her anı degerlendırdı aklinialirimsmile gercı normalde de oyleydı opuyorumnanaktan
benımle basbasa kalmak ıcın neler neler yaptı canım benım yaa
kıymetımı cokk daha ıyı anlamıs oyle dıyo laelaelaelaelae
eevt cnm giremedim.iznimiz çooook güzeldi ama çok çabuk bitti malesef.cuma gitti ama sanki bana aylar olmuş gibi geliyor:çok üzgünüm:
sizin nasıldı rahatmıymış nişanlın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?