- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.921
:roflol::roflol: büşüm askerş yeni gitti napsın-tatlicadiarzu-
sölemem sır devlet sırrı:roflol: herkes istanbulda be:umursamaz:
ee sen tecrübelisin o zamanboshayallersmile
anladım canım hayırlısı olsun hakkında ne diyelim 1 ay diyip durma yaw sendesempatiksalakcinni çok seneler olucak nasipse:Saruboceq:zemuszemus
kız öle deme ya bi kendinizi ilk göndereceğini günkü halinizi gözünüzün önüne gtirsene insan nasılda kötü oluo bn 1 ay boyunca kendime gelememiştim be
aynen bende ama öle büşraya terslenmesin bozuşuruz kız yalan mı dedi makara yaptı
ne tecrübesi kız valla bn bundan çk aladım ama naim 1 ay konuştuk işte ya((inş.canım inş.bir ömür olur inş.canım:asigim:
Gitti valla askerimm, alıştım ama kızz bu sefer fazla koymadıı alışıyorum işte, bi akşamları aramsını beklerken kötü oluyom onuda çözüm bulucam =)))
kıs valla istanbuldayım die herkezi burda sanıyorumm sırnaşık şey
aynen bende ama öle büşraya terslenmesin bozuşuruz kız yalan mı dedi makara yaptı
doğru sölesi tabi büşra ama hatırlamak istemio demekki canım kızın yarası daha fazla deşmeyin yaw
Kıss bananee yakınım değil arkadşım değil burda yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimize sonuçta, kötü bişeyde demedim üstelik, bana göre eğlenceli bi laf ettim.. Belki katılır die hiç yapmadığımız şey mi sanki bu burda. Espiriyi yada sözleri çekemicekse hiç girmesin, ben zorluklarını mı anlattım sanki askerliğin istiyosa anlatıyım amaa , ozamn görür kötükedihüso
ben neyim yakın mı arkadaş mı bak nasıl kendime pay biçiyorum:roflol:
aman boşver büşüm bende ondan sinirlendim zaten:umursamaz:
anlatma kaçar herkes:roflol::roflol:
=)) canım burda hepimiz uzun zamandır takılıyoruzz, birbirimizi tanıyoruzz en azındann ama o daha yeni gelmiş, bişeyler diyim dedim başta 460dan 458 olduğunu söyleyince çok mutlu ama azıcık bi laf edince bozuldu kaçtı gitti kafamçokkarıştı
kandil perşembe değil mi leynaklinialirimsmile
bende tutucam nasipse senden akıl ettim kopyacı superisiboshayallersmile
hee kız ne sabırlısın ben olsam köpürürüm ilk görmek için uf
ailesiyle tanıştın mı anlatsana yawkaydirigubbakcemile3
aman iyi yapıosun görsünlerde sende rahatca görŞeniz
evet bende farkettim:dilcikar:
keyfi bilir yani tek o göndermedi kendi altları gelince onuda görücez yalnız var ya 90 3 ler 90 4 ler gidince bizim bayramımız he:roflol:
:hooray: aynennn canımcımm yaa, seviniyoruz bi yerde hakkımız buda bizim kıs destek oluyosunuz falan diyince bende ona sen bize destek oluyon dedim doğal olarak nie olduğunu anlattım amaaan nese kendi bilir valla =))))
aman anla işte yahu sende aklım yerinde mi benim kaydirigubbakcemile3
tut ccanım tut şimdiden Rabbim kabul etsin...:Saruboceq:
mecbur canım yaa aslında nasıl deliriyorum 2 dkda olsa görmek için ama işte :sinifsinif:
tanıştım canım ilk babası ile tanıştım hemide çok komikti yaa..
ben gebzeye gitmiştim birgün anacığı yoktu evde ablasına gitmişti..
biz bayaa gezdik dolaştık aşkımın büyüdüğü yerlerde arkadaşı görüştük biraz sonra beni eve götürme saati gelmişti babasıda gebzeden otogara giden otobüslerde çalışıyordu...tesadüf sevgili kayınpederimin arabasına rast geldik :kedi: ilk ne yapıcamı şaşırdım elini öpmedim bi daha geldik istanbula ayrılırken öptüm elini kaydirigubbakcemile3
sevgili kayınvalidemlede aşkım arabanın ruhsatını bende unutmuştu birgün önce görüştüğümüzde ertesi günde araba ile işlemleri varmış annesiyle çıkmışlardı halletmek için ruhsatı almaya geliyoruz dedi öldüm heyecandan eyvahedigeldismile nese geldi görüştük çok tatlı dilli güler yüzlüydü sanki daha önceden tanıyormuş gibiydik gerçi öncesinden tlfda çok konuşmuştuk yüzyüze daha etkili oldu ...
2 abisi var onları görmedim ama birinin eşi ile konuşmultum o da iyi birine benziyordu sesinden ....böyle işte tanışma fasıllarımızsırnaşık şey
o henüz bizden sadece kuzenlerim ve ablamla kardeşimle tanıştı...:jeyyar:
evet bende farkettim:dilcikar:
keyfi bilir yani tek o göndermedi kendi altları gelince onuda görücez yalnız var ya 90 3 ler 90 4 ler gidince bizim bayramımız he:roflol:
-tatlicadiarzu- aynen sen tanıştın mı kız kaynananlakaydirigubbakcemile2
anladım canım ne güzelde gebzede mi oturuyorkaydirigubbakcemile2
yakınmısınız
aman boşver görürlerse sana rahatca vakit kalırzemuszemus
Kıss bananee yakınım değil arkadşım değil burda yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimize sonuçta, kötü bişeyde demedim üstelik, bana göre eğlenceli bi laf ettim.. Belki katılır die hiç yapmadığımız şey mi sanki bu burda. Espiriyi yada sözleri çekemicekse hiç girmesin, ben zorluklarını mı anlattım sanki askerliğin istiyosa anlatıyım amaa , ozamn görür kötükedihüso
ya arkadaslar yanlış anladınız beni ben takılayım dedim biraz büşrayaaa ama yanlış anlaşıldıysam özür dilerimmmm ayrıca kaçmadım bi yere hiç kaçarmıyım çok sevdim burayı ama bugün askere gidioyor ya bnm kiii ondan zaman zaman çıkmak zorunda kalıyorum hepinizden özür dilerimmm yanlış anlaşılmak istemm
anladım canım ne güzelde gebzede mi oturuyorkaydirigubbakcemile2
yakınmısınız
aman boşver görürlerse sana rahatca vakit kalırzemuszemus
büş kısım sen de ilk geldiğinde bu topiğe şaka yapmıştık sana hatırlıyo musun..
çömez asker sevgilileri vs dediydiktikaydirigubbakcemile3
ama şaka işte yani biliosun..
aslında birbirimize heppp destek,tammm destek için burdayız dimi tatlımmmmopuyorumnanaktan
ya arkadaslar yanlış anladınız beni ben takılayım dedim biraz büşrayaaa ama yanlış anlaşıldıysam özür dilerimmmm ayrıca kaçmadım bi yere hiç kaçarmıyım çok sevdim burayı ama bugün askere gidioyor ya bnm kiii ondan zaman zaman çıkmak zorunda kalıyorum hepinizden özür dilerimmm yanlış anlaşılmak istemm
kıss tanıştım tabee çok oldu tanışalı askere yollarken evlerine gitmiştim ordan beri tanışıoz, sen canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?