• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kılzar bende kaçıyorum artık öpüyorum hepinizi hanımlar sohbet bi harikaydı valla dolu dolu geçti...yarın yeni listelerle yeni şafaklarla görüşmek üzere hoşçakalııııınnnnn.....opuyorumnanaktan

gidenlere hayırlı geceler canlar=))

gelenler hoşgelmiş=))

bende gidiyorum:) iyi geceler herkese, şafak kardeşlerim benimmmm ... :)
olumunekankayizsmile

hahahahaha.. Hic sorma eduk yaw...
Agustus gibi izne gelcekkk.
Bekle anam bekle..
Kaderimde buda mi vardiii
Heyt uleynnn =)

Amaninggg eftelyacimda geldi..
Hosgeldin cicimmm benimmm..

Butun kocasi askerde karilar toplandi toplandi.. =)

--------------------------------------------------------------------------------

:nazar: turkbayragi ŞAFAK 435 turkbayragi :nazar:

ALLAHIM SEN AŞKIMI KÖTÜ ıNSANLARDAN KORU YARABBıM :Saruboceq:
ALLAHIM ŞAFAĞIMIZ GÖZ AÇIP KAPAYANA KADAR GEÇSıN BıTSıN ıNŞALLAH YAA :Saruboceq:
:asigim: AŞKIM VATAN ıÇıN GıTTıN BNM ıÇıN DÖNECEKSıN ıNŞALLAH BEKLıORUM BıTANEM :asigim:
:nazar: 435 ıŞTE OHHHHHH OHHHHHHHHH BAŞKADA YOKKK BıTECEKK GıDECEKKK AŞKIM BANA GELECEKKK ıNSALLAH :lepi:

hahahahaha.. Hic sorma eduk yaw...
Agustus gibi izne gelcekkk.
Bekle anam bekle..
Kaderimde buda mi vardiii
Heyt uleynnn =)

Amaninggg eftelyacimda geldi..
Hosgeldin cicimmm benimmm..

Butun kocasi askerde karilar toplandi toplandi.. =)

toplandık walla amaa ben biras geç kalmışım delikafadulden amannn benim ilki anlatsam hepten korkar kaçarler uleen :roflol:

ulen benimkininde yemin töreninde izni olcek 3 gün 2 gece benim daha azmış zaman yaf.pazar gidecem görmeye inşallah.yahu geçen pazarda gittim gerçi sarılmak da yetti ama len bi öpesim geldi bi öpesim geldi yapışıp öpemedim bile:)neyse 2 hafta kaldı askeriyeye pestil gibi döner artık:D:D:D

ulen benimkininde yemin töreninde izni olcek 3 gün 2 gece benim daha azmış zaman yaf.pazar gidecem görmeye inşallah.yahu geçen pazarda gittim gerçi sarılmak da yetti ama len bi öpesim geldi bi öpesim geldi yapışıp öpemedim bile:)neyse 2 hafta kaldı askeriyeye pestil gibi döner artık:D:D:D

ehueheh kaydirigubbakcemile3 ne hoşşş aklinialirimsmile

kiz ne diyon sen yaww.. Ben hala arabadayim... Gec bitti isim.. Bugun yapamicam galiba canim.. Yarin olur ama.. Daha kocisime mektup yazcam.. Kendi kendime karar verdim her cuma gumu mektup yolluyacammm..
Onun kasina gozune kurban olurum ben..

ahhhh ahhh bende giderim yemin törenine inşallah yaawwff 2 gün doya doya yaşarım herifimle ne güsel ay dua edin bana da gidim yaaaboshayallersmile

Back
X