- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #28.301
kılzar bende kaçıyorum artık öpüyorum hepinizi hanımlar sohbet bi harikaydı valla dolu dolu geçti...yarın yeni listelerle yeni şafaklarla görüşmek üzere hoşçakalııııınnnnn.....opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takıl bize hayatını yaşa,korkularından kurtul:)
babyke gelsin topici coşturcaz sabah topice bakan anam karılar azmış dicek![]()
hahahahaha =)
Ama edukcum dogruya dogru bizde insaniz =)
Kocamiz askerde... =)
Baska soylenek laf yok yani...
Ahhh ulenn ahhhh..
nabüünüs dadlu garular men geldim ulleyyynn hayırdır kim azıp kuduriisempatiksalakcinni :roflol:
gidenlere hayırlı geceler canlar=))
gelenler hoşgelmiş=))
bende gidiyorum:) iyi geceler herkese, şafak kardeşlerim benimmmm ... :) olumunekankayizsmile
kız bunlar azdı azdı kaçtı he çok mu konuştuk,sabah yazıyolarmış çocukların yanından:)
hahahahaha.. Hic sorma eduk yaw...
Agustus gibi izne gelcekkk.
Bekle anam bekle..
Kaderimde buda mi vardiii
Heyt uleynnn =)
Amaninggg eftelyacimda geldi..
Hosgeldin cicimmm benimmm..
Butun kocasi askerde karilar toplandi toplandi.. =)
toplandık walla amaa ben biras geç kalmışım delikafadulden amannn benim ilki anlatsam hepten korkar kaçarler uleen :roflol:
ulen benimkininde yemin töreninde izni olcek 3 gün 2 gece benim daha azmış zaman yaf.pazar gidecem görmeye inşallah.yahu geçen pazarda gittim gerçi sarılmak da yetti ama len bi öpesim geldi bi öpesim geldi yapışıp öpemedim bile:)neyse 2 hafta kaldı askeriyeye pestil gibi döner artık![]()
ulen benimkininde yemin töreninde izni olcek 3 gün 2 gece benim daha azmış zaman yaf.pazar gidecem görmeye inşallah.yahu geçen pazarda gittim gerçi sarılmak da yetti ama len bi öpesim geldi bi öpesim geldi yapışıp öpemedim bile:)neyse 2 hafta kaldı askeriyeye pestil gibi döner artık![]()