- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #29.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar..
hoşbuldum bitanem nasılsın nasıl gidioHoşgeldiin tatlımm olumunekankayizsmile
slm canım nerelerdesin kız sn ??????
hoşbuldum bitanem nasılsın nasıl gidio
Neolsun işte canımm haftasonunu geçirdik ve yine işteyizz =))) şafak saymayada devam ediyoruzz.. Senin nasıl gdiiyo ? /QUOTE]
hoşbuldum bitanem nasılsın nasıl gidio
Neolsun işte canımm haftasonunu geçirdik ve yine işteyizz =))) şafak saymayada devam ediyoruzz.. Senin nasıl gdiiyo ? /QUOTE]
aynen canım nedense şu haftasonları çabucak geçiyo sinir oluyorum..bende aynı canım şafak saymaya devam 300leri bitirelim artık yaa..
offf sevgilim bana hiç seni özledim demiyo 3 hafta oldu izinden gideli özlemedimi beni yahuklava:
aynen canım nedense şu haftasonları çabucak geçiyo sinir oluyorum..bende aynı canım şafak saymaya devam 300leri bitirelim artık yaa..
offf sevgilim bana hiç seni özledim demiyo 3 hafta oldu izinden gideli özlemedimi beni yahuklava:
bnde aynıyım sinir oluorum su gibi akıp geçio hafta sonu hafta içi a6tam tersi zamna duruo sankim(
belki üzülmeni istemiordur canım bu yüzden sölemiodur özlemez ollur mu özlemiştir
Yaa canım bende benmkiyle gitmeden önce anlaştımm, ilk 2 ay seni çok özledim faln demiceezz, önmzde koca bi 5 ay var sonuçta.. benmki dün çarşı izinindeydii seni özledim diyoo kaydirigubbakcemile3 hani demicektim dedimm, oda seni çok özledim demiyorumki, özledim diyorumm dioo alsanaalsanasmile
Sennkide önünde koca bi 5 ay olduğundan, şimdilik sölemiyo heraldee canımm yoksa valla daha zor geçer..
öylemi dersin canım üzülmemi istemediği içinmi söylemiyo acaba ayy ne biliyim söylemiyo diye üzülüorum ben bi kez dedim seni çok özledim askım dedim deme şimdi böyle diyobnde aynıyım sinir oluorum su gibi akıp geçio hafta sonu hafta içi a6tam tersi zamna duruo sankim(
belki üzülmeni istemiordur canım bu yüzden sölemiodur özlemez ollur mu özlemiştir
inşallah dediğin gibidir canım ya korkuyorum bensizliğe alışıcak uzaklaşıcak benden diye takıyorum kafama:çok üzgünüm:Yaa canım bende benmkiyle gitmeden önce anlaştımm, ilk 2 ay seni çok özledim faln demiceezz, önmzde koca bi 5 ay var sonuçta.. benmki dün çarşı izinindeydii seni özledim diyoo kaydirigubbakcemile3 hani demicektim dedimm, oda seni çok özledim demiyorumki, özledim diyorumm dioo alsanaalsanasmile
Sennkide önünde koca bi 5 ay olduğundan, şimdilik sölemiyo heraldee canımm yoksa valla daha zor geçer..
çok sevindim bitanemmopuyorumnanaktanşafakk 399turkbayragi
400lerden kurtuldummm :sm_cool:
selam kızlar,nasılsınız?
hoşgeldin canım ben kendi adıma iyi olmaya calışıyorum sen nasılsın.
benımkı kendınee bi arkadas bulmuşş deli oldum yaaaklava:
ii tatlım seni sormalı
Hoşgeldiin canımm =)) olumunekankayizsmile
arkadaş bulmuş derken canım?
öylemi dersin canım üzülmemi istemediği içinmi söylemiyo acaba ayy ne biliyim söylemiyo diye üzülüorum ben bi kez dedim seni çok özledim askım dedim deme şimdi böyle diyo
inşallah dediğin gibidir canım ya korkuyorum bensizliğe alışıcak uzaklaşıcak benden diye takıyorum kafama:çok üzgünüm:
çok sevindim bitanemmopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım ben kendi adıma iyi olmaya calışıyorum sen nasılsın.
saol canım iyiyim ben de,sanırım grip oluyorum:S
benim de hem korktuğum şeydi hem istediğim şeydi oraya alışabilmesi...
oraya alışırsa rahat eder biraz daha zorlanmaz diyordum
ama oraya lışması bensizliğe de alışması demek gibi geliyordu..
şimdi hala geliyo aklıma zaman zaman ama (sanki çoook oldu da ghideli:) )
daha rahatım.
biliyorum ki oraya alışsa da bensizliğe alışamıyor
herkes için de böyledir alışsalar da gittikleri yeri sevdiklerinin yanında olmamasına alışmak başka birşey.
Ayrıca hep söylüyorum ki bence en önemli sebeplerden birisi,aradıklarında yalnız olamıyolar çoğu zaman güzel sözler de söyleyemiyolar doğal olarak.
hem bazı erkekler bu konuda gerçekten çok hassas yalnız değillerse rahat konuşamıyorlar gerçekten.
üzülmene değmez bence,söylememesi öyle olmadığı anlamına gelmiyor...
özlemese aramak için fırsat kollamaz.
ben yine geldiiim alkisalkisalkis
çocuk zippinin teki yaa çarşıyada onla çıkıyo benımkı.facede çocugun resımlerı var yabancı kızlarla falan diyorum benımkını baştan cıkarmasınsempatiksalakcinni
bugunn telefonda konusuyoduk.aşkım çok aradı bugun beni saabahtan beri çocuk dıyokı 5 dkda bi birini arıyo bu seni arıyo dimi aldatıyo sandım falan dedi sinirlerim tepeme çıktıklava:bende benı arıyo tabıkı dedimm