• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benimkinin cep telefonu var cekiliyor bir koseye arıyor biri gelince kufur ediyo cocuklarasempatiksalakcinni aniden giriyolarmıs iceri uyusluguna..banada askere gitmeden once olmustu boyle arkadan bagırıyolar kızlar var onur gel falan diyekaydirigubbakcemile3

ne gıcıklar yaakaydirigubbakcemile3 biz yapsak aynısınıı deli olurlar.cep tel.de var oh ne güzelllkaydirigubbakcemile2

ne gıcıklar yaakaydirigubbakcemile3 biz yapsak aynısınıı deli olurlar.cep tel.de var oh ne güzelllkaydirigubbakcemile2

birgun ayarlıcam birini arkadan bagırsın erkeklere baktın laf attın simdi cocugumu arıyosun diye yerse tabisempatiksalakcinni evet cep telefonu olması cok iyi birsey uzun uzun gorusuyorus darısı basınıza

busrae ne is eski sevgilin neden aramıs

Kıss çalıştığım yerii aradıı, tanıdımda sesini tanımamazlıktan geldim siz kimsiniz dedim =))))kaydirigubbakcemile3 Hiçç burdan bi çalışanı istedi iş için sanırımm
normalde ben açmam telefonlarıı açacağım tuttu iştee =))

Kıss çalıştığım yerii aradıı, tanıdımda sesini tanımamazlıktan geldim siz kimsiniz dedim =))))kaydirigubbakcemile3 Hiçç burdan bi çalışanı istedi iş için sanırımm

kaydirigubbakcemile3

Selam kizlarrrr ben geldim..
Telefonda geyik yapiyorlar kesin.. Bende cok sukur oyle bisey olmadi..
e$imin baki$i yeter =)

aynennn canım
zaten diğer askerlerden yaşçada büyük olduğu için yemiyo sanırım kaydirigubbakcemile3

eeeeee sonra noldu anlatsana kız

ama sülüsünü diil,tezkere tarihini yazıyosun ve doğru yılı yazmalısın susum..
sanırım yılı yanlış yazmışsınbilmiyorumkismile

29503553rz6.jpg

Back
X