- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #30.541
askım aramadı daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu eskiler çoştu bu ara herlade.
benim eskiside kuzenimi aramış beni sormuş etmiş birde sevgilisi var aptalın.
aklı sıra oltaya yem bağladı serap yer mi diye bakıyor avucunu balla yalasın artık :dilcikar:
askım aramadı daha![]()
Kıss bu hafta bizimkilere izin yokmuş yaa (nevruz kutlamaları sebebiyle) =((( bende ona kargo yollamıştım alması gerekiyoduu yoksa 3gün içinde geri dönüyoo , sana öle bişey dedimi,Kesinmiş mi ??
busrae saclarının rengi ne guselmis senin
yo ben bilmiyorum aradıgında sorarım ama onlar askeri kıyafetle cıkmıyorki yasak olsun..neyse sorıyım ben
Hoşgeldiin canımcımm =)))SELAM KIZLAR.. NASILSINIZ BAKALIM:) GÖRÜŞEMEDİK NE ZAMANDIR YA ÇOK ÖZLEDİM SİZİ :tomato:
ve bencede büşra saç rengin süper yakışmış))))
![]()
Hoşgeldiin canımcımm =)))
Saol tatlımm :)) Ama saçımda biraz kızıllık vardıı, koyu olduu bidahki sefere daha açık olur inş. Tam istediğim gibi olmadı yanii,
tamam canım sorarım ben ama bugunlerde cok yogunmus oraları benimki dun aradı 2 gunden sonra bide insallah bugun ararda sorarım![]()
Hımm tamam canımm, bizimkilerde yoğunlar valla görüşüyorz ama az sürüyo =(, dün eğlence vardıı =)) moral gecesiisymiş
hoşbulduk bidenem bayanssulusmile sırnaşık şey Şeniz
çok fazla güzelleşme zaten yaaa nazar değer![]()
sırnaşık şey kurşun döktürürüzz bişeyciklerr olmazz =))) Allah hepimizi Nazalardan korusuunnn... :Saruboceq:
Hımm tamam canımm, bizimkilerde yoğunlar valla görüşüyorz ama az sürüyo =(, dün eğlence vardıı =)) moral gecesiisymiş
yok ya ne eglencesi bu kızım sevmem ben oyle eglenceleri hekötükedihüso
neye moral bu canım ya :S dansöz filan geliyormu![]()
yok ya ne eglencesi bu kızım sevmem ben oyle eglenceleri hekötükedihüso