Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

KARANLIKTAN AYDINLIĞA
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER

**(....460_230....)**

...241 nefesim...

...251 saysaybitmiyor...

...278 kelebek1238...

...283 choqşeqer...

...288 qizz...

...289 thetis...

...289 siyahincim...

...289 miracle07...

...289 wbluebluew...

...289 tepkiselmi...

...291 melegim...

...291 Queen...

...293 rcd...

:124:...317 xdurux...:124:

:124:...333 pissy...:124:

:124:...333 lady_cici...:124:

:124:...334 zeynelim...:124:

...400 cagla22...

...400 mmeerraall...

...401 sevgilim_benim...

...402 _kvsr_...

...402 umursuna...

...402 mesutugba...

...402 pembe_ojem...

umutla mehtaP bekLeyenLer

mmeerraall===>06
_kvsr_===>06
nefesim===>07
cagla22===>08
mesutugba===>08
wbluebluew===>46

...HERŞEY VATAN İÇİN...

BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK

rabbime binlercekere şükrediyorum askerim ankaraya gittiğind ebile ne kadar korktumm anlatamam ya onu kaybedersem diye mardine gitti gene öle ama çok şükür bitti inş sağ sağlim gelir kavuşurumm

benim aşkımda Mardin'de yapmıştı biliyosun..
ne zordu beklemek,korkuyla....
geçti bitti Allaha şükürler olsun canımm..

Son düzenleme:
benim aşkımda Mardin'de yapmıştı biliyosun..
ne zordu beklemek,korkuyla....
geçti bitti Allaha şükürler olsun canımm..

evt megim sende bilirsin ama buunun doğusu batısı yokki ben Ankarada iken yüreğim ağzımda geziyodum ama Mardini bennn ççoooook sevdimmmm nasip olurda evlenirsek balayımızz kesinlikle Mardin olucaak

Ladyyyyım şafagım 399 duzeltrmısın tatlım dun konusmstuk sanırım..benım hesapladım gbı yazarsın demıstım ha 400 ha 399 tabkı :) ama 399 hesaplıoruz ve askerım ustaya gdınce kesnlşr ozman da dgruusnu sana bıldrııırım tatlım..

ooh laydimm nerde kaldın sen yaaaaaaaa

tatlim kusuruma bakma bi kac ailevi mesele oldu o yüzden geciktim
yoksa seni bu gecende asla yalniz birakmazdim biliyosun

baliiiim gözün aydiiin yedin bitirdin askerligi de , su gibi akti gecti zaman , daha dün gibi hatirliyorum senin plakalarina gelmeye
ALLAHim sag saglim askerine kavu$mayi nasip etsin , her$eyin en hayirlisi olur in$allah biliyosun dualarim hep seninle
Rabbim ayriligin hic bi $ekilde tekrarini ya$atmasin , bundan sonra her$ey sorunsuz bi $ekilde gönlüne göre olur in$allah seni cok seviyoruum fistiiiim benim icin cok degerlisin

hürgeneral eni$temin ugurunaa

siyah_incim devoom nerde yaaa sorarım ben onaa

kızlarrr şimcik ben askerimle pazartesi günü görüşebilicem ve asıl doğan güneşim aslında gün
siyah_incimede listemi o gün devrediyorum ve azcık torpilinen o güne kaa listede şafak doğan güneşli durcamm iki güncük hediye olsun bana dimi:90:

balımmm tatlım canımmm inş önemli bi sıkıntı değildir problemin konuşuruz zaten
sen gelmicen diye çok üzüldüm doğrusu neseki geldin
duaların için bi mukabil (dualar karşılıklı manasında türkçesi) diyorum
eniştende çok sevinçli merak etmee

baluuuuum farzetki bu adamlarin yerine $irin iki kiz var :87:
bende seni böyle askerinin kucagina depüklemek istiyoruuuum
ahh Rabbim sizi in$allah bi ömür boyu cok mutlu eder
gözüüüümüz aydin canim bende cok heyecanliyim

canım benim ya şu an çok mutluyum senin adına süper...4 gün sonra bende yaşayacağım bu mutluluğu...allah herkese nasip etsin..tez zamanda kavuşunn hatunlar..

burayı çok geç keşfettim.ilk geldiğimdee şafağım 100 küsürledeydi...birinci sıradaaa kendimi görmeyi hayal bile edemiodum..şimdi bendee ilk sıradayım bir gün herkesin olucağı gibi kızlar...çok mutluyumm şu an aşkımlada konuştum şimdi.hep soruodum heyecanlımısın dieeee hiç bişey hissetmediğini söyledi.ilk defaaa heyecanlıyım dedi şimdii...bitsin artık:98:

Son düzenleme:

oy oyyy balımın depüğüde tatlımı olurmuş
ama totoşum sağolsun arkadaşlarım baya kızarttı ben askerimin yanında oturamazsam sorarım kızlarr size

canım benim ya şu an çok mutluyum senin adına süper...4 gün sonra bende yaşayacağım bu mutluluğu...allah herkese nasip etsin..tez zamanda kavuşunn hatunlar..

devommm bende senin için heycanlıyım zaten nerdeyse birbirimize yakın zamanda görcez askerlerimizi oohh ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…