burayı çok geç keşfettim.ilk geldiğimdee şafağım 10 küsürledeydi...birinci sıradaaa kendimi görmeyi hayal bile edemiodum..şimdi bendee ilk sıradayım bir gün herkesin olucağı gibi kızlar...çok mutluyumm şu an aşkımlada konuştum şimdi.hep soruodum heyecanlımısın dieeee hiç bişey hissetmediğini söyledi.ilk defaaa heyecanlıyım dedi şimdii...bitsin artık:98:
evet canım inşallah çarşamba günüüü doğucak benim güneşim deoy oyyy balımın depüğüde tatlımı olurmuş
ama totoşum sağolsun arkadaşlarım baya kızarttı ben askerimin yanında oturamazsam sorarım kızlarr size
devommm bende senin için heycanlıyım zaten nerdeyse birbirimize yakın zamanda görcez askerlerimizi oohh ne güzell
balımmm tatlım canımmm inş önemli bi sıkıntı değildir problemin konuşuruz zaten
sen gelmicen diye çok üzüldüm doğrusu neseki geldin
duaların için bi mukabil (dualar karşılıklı manasında türkçesi) diyorum
eniştende çok sevinçli merak etmee
tabiki merak etmeyin çenem düşükkk bol bol konuşuruzcanım benimmm öpüyorum çok yarın 7de kalkıcam dersane var...gözün aydın tatlım konuşcazzzz yine işimiz bitmedi senlen
herzaman her yerde seninleyim fistiiim
o kadar türkcem var kiz biliyorum o lafi hahahah
ahhh sevincli olmazmi vatan borcunu bitirmis
mutluluk haberimi pazartesi akşamı inş burada heycanla yazabilirm kızlarr
herkese çook ama çook teşekkür ediyorum geceme geldikleri ve beni taçlandırdıkları için
canım herşey birlikte güzel
mehabbetttttt gözünaydın canım ders çalışıyorum sana yazmak için girdimAllah başka ayrılık vermesin inşallah.. güneş sizin için doğucak
tabiki merak etmeyin çenem düşükkk bol bol konuşuruz
bend eçıkayım hiiç ders çalışmadım yarın bol bol ders çalışayım
napim balım ya olsun azıcık tercüme şeyettim
o daha ziyada bana kavuşacağı için sevinçli
canım askerim çok özledim
iyi ettin baliiim arada lazim oluyo zaten
ahh bitti bitti 460 bitti resmen ya
çok teşekkürler incim benim Allah zihin açıklığı versin benimde pazartesi sınavlar varr hepimze kolay gelsin
gunaydın kızlar cok mutluyum bılemessınız askıma kavustum 20 gunlukte olsa cok ozlemısız bırbırımızı butun gece bırbırımızı sewdımızı soledık cok mutluyum allah herkeze nasıp etsın buarada ebnı duygulandıran bısı oldu ben askıma kargoyla kalplı bır cıkolata ıcınde daraje ve cıkolata vardı bılmem hatırladınızmı aynım kutuya tekrar cıkolata yaptırıp bana verdı askım cok duygulandm romantık kocam bıde ben kalplı buyuk bır cıkolata vardı onuda yememıs dıokı bozulmadıysa beraber yıyelım
günayın kızlar
şafak 100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?