Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evt tatlım annlıyorm seni tabi heycanlıdır artık
benim askerime sorarsannn ohooo o plakalardan bu yana hep heycanlı artık beni görünce bayılmasa barim

evet canım inşallah çarşamba günüüü doğucak benim güneşim de

şu çizelgedeki kız 4ün üzerindeydi başlarki şimdi gün

today is the day:))

canım benimmm öpüyorum çok yarın 7de kalkıcam dersane var...gözün aydın tatlım konuşcazzzz yine işimiz bitmedi senlen

herzaman her yerde seninleyim fistiiim
o kadar türkcem var kiz biliyorum o lafi hahahah
ahhh sevincli olmazmi vatan borcunu bitirmis

mutluluk haberimi pazartesi akşamı inş burada heycanla yazabilirm kızlarr
herkese çook ama çook teşekkür ediyorum geceme geldikleri ve beni taçlandırdıkları için

canım benimmm öpüyorum çok yarın 7de kalkıcam dersane var...gözün aydın tatlım konuşcazzzz yine işimiz bitmedi senlen
tabiki merak etmeyin çenem düşükkk bol bol konuşuruz
bend eçıkayım hiiç ders çalışmadım yarın bol bol ders çalışayım
herzaman her yerde seninleyim fistiiim
o kadar türkcem var kiz biliyorum o lafi hahahah
ahhh sevincli olmazmi vatan borcunu bitirmis

napim balım ya olsun azıcık tercüme şeyettim
o daha ziyada bana kavuşacağı için sevinçli
canım askerim çok özledim

mehabbetttttt gözünaydın canım ders çalışıyorum sana yazmak için girdim Allah başka ayrılık vermesin inşallah.. güneş sizin için doğucak

Son düzenleme:
cagla22, Lady_cici, mesutugba, pissy, sarilale0308+, susu_+, _kvsr_

haydı kızlar hepinizi öpüyorummm sabah erkende askerim arayabilir uyanamazsam bide üzülürüm yatayım artık herkese çook ama çok teşekkür ederim sizlerde inş çok güzel bir şekilde bitiriceksiniz askerliği
onun gururuyla yaşayınn hoşçakalın

iyi ettin baliiim arada lazim oluyo zaten
ahh bitti bitti 460 bitti resmen ya

Günaydın kızlarrr

Mehabbettim devomm gözün aydın bitanemm.. Yedin bitirdin sende şafağını.. İnşallah artık evlilik için şafak sayarsın canım benimmm

gunaydın kızlar cok mutluyum bılemessınız askıma kavustum 20 gunlukte olsa cok ozlemısız bırbırımızı butun gece bırbırımızı sewdımızı soledık cok mutluyum allah herkeze nasıp etsın buarada ebnı duygulandıran bısı oldu ben askıma kargoyla kalplı bır cıkolata ıcınde daraje ve cıkolata vardı bılmem hatırladınızmı aynım kutuya tekrar cıkolata yaptırıp bana verdı askım cok duygulandm romantık kocam bıde ben kalplı buyuk bır cıkolata vardı onuda yememıs dıokı bozulmadıysa beraber yıyelım

canım benm gözün aydın yaa.. Ne kadar güzel düşünmüş eşin.. sen anlatırken bana yapılmış gibi mutlu oldum...

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )

$AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ

:119::119::119:

85 FLOWERB

88 0306
2008

97 DİDEM_EVO

103 BABYKE

105 BUSRAE

132 HEJAR12

117 FIDES

159 SUSU

193 ANGELGÖZDE

193 ECEM3004

195 GRIMSI

195 KARDELEN44

195 YENGEC123

195 MAVIMAVIMAVI

199 DUYGU_C

201 NURAN07

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…