Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

dimii ya mehabbetimmm :81:

ne dmek cnaım benmmm

devomm ne mutlu sana yaaaa :128::124::123::122::119::118::102::103:

sağol devom yaa
ufff aklım hiç başımda değil napıcamm ben yaaa
ders çalışmam lazım çalışamıyorum bugün yarın çok ii çalışmalıyımki pazartesi böcüğümü görünce afallamım sınavda

yahu uğramayanlar şu şeffaf oda oylamasına bi uğrayın ya off

devrem o zman hiç vakit kaybetme otur derslerinin başına... pazartesi görüşceksiniz zaten bugün yarın ders çalış rahat rahat pzrtside hakkınla gir sınava verirsin devomm :92:

askerimle şimdi konuştum dayanamadım ağladım ben göremeden başkaları görüyo onu nasıl zoruma gidiyo yaaa

evt tatlım bitti askerlik diye bişi yooook artık benim için artık biz hürgenaraliz:90:
böcüğümde geldi çok şükür şimdi indi İstanbulaa:79:

canım çok sevindim yyaa ne güzel artık sizde hürsünüz bitti askerlik te neymiş de artk yedin bitirdin helal olsun .bi daha hiç amaaaa hiiiçç ayrılmayınnnn

duaa edin nolur pazartesi zor sınav çünkü

geçersin inşallah canımmm...dua ediyorum sana

teşekkür ediyorum üstadımmm
asıl zor kısım şimdii bakalım neler olucak

benimde evli olmama rağmen en zoruma giden şey bu olmuştu canım herkes toplandı bize görümcemler fLn bizde kaldılar gece sinirden çatlamıştım

yaa öle olsa gam yemicem eninde sonunda odada yalnız kalınacak ama ben sırf millet bizi anlar diye pazartesi görmek zorundayım şimdi ablaları yengeleri ne kadar mutlu ben bekledim 15 tam ama şuan ben yokum orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…