dimii ya mehabbetimmm :81:
ne dmek cnaım benmmm
devomm ne mutlu sana yaaaa :128::124::123::122::119::118::102::103:
selam kızlar
mehabbetim bittimi tepükledik mi seni
evt tatlım bitti askerlik diye bişi yooook artık benim için artık biz hürgenaraliz:90:
böcüğümde geldi çok şükür şimdi indi İstanbulaa:79:
hadi gözün aydınnnn canım allah başka ayrılık vermesin
sağol devom yaa
ufff aklım hiç başımda değil napıcamm ben yaaa
ders çalışmam lazım çalışamıyorum bugün yarın çok ii çalışmalıyımki pazartesi böcüğümü görünce afallamım sınavda
devrem o zman hiç vakit kaybetme otur derslerinin başına... pazartesi görüşceksiniz zaten bugün yarın ders çalış rahat rahat pzrtside hakkınla gir sınava verirsin devomm :92:
yahu uğramayanlar şu şeffaf oda oylamasına bi uğrayın ya off
kızz sizin düğün olmamıştı hani ailenin yanıdaydın
aılemleyım cnm bı gececık beraber uyucaz ne varkı kendı evımıze gıdıcez
bişi yok tatlım gidin tabi hakkınızzz
ahh ahh şimdi evli olmak vardı beea
vala sankı heyecandan zaman gecmıcek gıbı gelıooo yaa aksam olsada evımıze gdseek artıık
vala sankı heyecandan zaman gecmıcek gıbı gelıooo yaa aksam olsada evımıze gdseek artıık
evt tatlım bitti askerlik diye bişi yooook artık benim için artık biz hürgenaraliz:90:
böcüğümde geldi çok şükür şimdi indi İstanbulaa:79:
duaa edin nolur pazartesi zor sınav çünkü
canım çok sevindim yyaa ne güzel artık sizde hürsünüz bitti askerlik te neymiş de artk yedin bitirdin helal olsun .bi daha hiç amaaaa hiiiçç ayrılmayınnnn
geçersin inşallah canımmm...dua ediyorum sana
askerimle şimdi konuştum dayanamadım ağladım ben göremeden başkaları görüyo onu nasıl zoruma gidiyo yaaa
benimde evli olmama rağmen en zoruma giden şey bu olmuştu canım herkes toplandı bize görümcemler fLn bizde kaldılar gece sinirden çatlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?