Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne sıkıcı bu gece dimi kızlar :88:
bende o topic senin bu topic benim sürtüyorum :86:

bu arada erkek parfümü ne önerirsiniz?
aşkıma bayramda giderken alıcam ne alsam kararsız kaldım, burberry klasik ve allure home hoşuma gidiyor.

aşkıma bayramda giderken alıcam ne alsam kararsız kaldım, burberry klasik ve allure home hoşuma gidiyor.

ben ercana perceive almıstım ama cook agırdı kokusu canım benımde ıyı bı parfum kokusuna ıhtıyacım var

Hugo Boss çok güzeldi ama fiyatını bilmiyorum canım :97:

biraz fiyatlı ama jean paul süper cnm bide avon da full spead var

Bende pek bilmiyorum ki erkek kokularını. Ama diesel in parfümü güzel

ben ercana perceive almıstım ama cook agırdı kokusu canım benımde ıyı bı parfum kokusuna ıhtıyacım var

Hugo Boss çok güzeldi ama fiyatını bilmiyorum canım :97:

kızlar not ediyorum bu parfüm markalarını. Avon kokularını biliyorum, perceive sevmiyorum, full speed güzeldir.

askerde kullanacağı için orjinal parfüm almayacağım zaten malum don bile yer değiştirdiğinden orjinal parfüm ne olur bilmem
açıktan alıcam Manisa'da bergello var geçenlerde kardeşim almış kalıcılığı diğer açıklara göre daha iyi geldi bana. bergello'dan alıcam 2 farklı koku nişanlım için.

meralcim ben burberry klasik ve allure home'u çok beğendin sende bunlara bi bak bence.

canım benım konuyu acman cook ıyı oldu denıycem onlarıda bı bayram alısverısı yaparken bakıcam sagol canım

jean paul'un şişesi böle cnm pek affilli ve de pahalı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…