Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım benım konuyu acman cook ıyı oldu denıycem onlarıda bı bayram alısverısı yaparken bakıcam sagol canım

bak cnm şuan hala bileğimden kokusunu alıyorum bu kokuların

jean paul'un şişesi böle cnm pek affilli ve de pahalı

bayanıda pek afilli bunun :82:
sephora'ya ne zaman gitsem fıss ffıss yaparım

ben şuan chanel chance kullanıyorum. nişanlımında parfümü vardı almıştım ona ama askerde dolabı açarken düşnmüş şişesi kırılmış tüm bölük buram buram joop kokmuş

Beğenme butonum gitmişşş yaaa. :97: Çok şey beğenmişim heralde ondan mı acep

bugün kendime mascara aldım. Max Factor False Lash Effect
hemde max ürünlerinde %30 indirim vardı indirimli aldığım için pek bi sevindiriik oldum

Son düzenleme:
bugün kendime mascara aldım. Max Factor False Lash Effect
hemde max ürünlerinde %30 indirim vardı indirimli aldığım için pek bi sevindiriik oldum

max'ın ürünleri kaliteli oluyo bende geçen günlerde pudrasını aldım markafineden indirimli

Son düzenleme:
pissymmm parfüm sormuşsun tatlım..bende kendi önerimi söliyim..blvgari aqua pour homee...aklımı başımdan alıyor resmen.fresh bir kokuu bak istersenben normaldeee nişanlıma orjinalini almıştım.askerdeyken de alıyım dedim orjinal almak istemedim aşkımda alma dedi zaten..durumları biliosunuzz. baya bir aradım çakması yapılmıoo dediler..d&p ya baktım orda yoktu..en son berqello da bulmuştum.ay ismini yanlış yazmış olabilirim

ben hıc makyas yapmıyorum hıc bısey kullanmıyorum ama uzun zamandır yuzumde sıvılce gıbı degılde daha farklı kabarıklar var boynuma yayıldı sımdıde vucutuma doktora gıttım ılac verdı ama gecmıyo herkes yolda falan soruyo ne oldu dıye cook moralım bozuk bu konuya haftayada askım gelıyo benı boyle gormesını ıstemıyorum

geçmiş olsun canım neden olmuş doktor bişey demediimi :94:

kızlar güle güle kullanın aldıklarınızıı benimde şeftali allık almam lazım çıkamadım bir türlü:2:

cnm bnm, söylediğin parfümüde telefonuma not ettim. bergello'ya gittiğimde onada bakacağım

allık içinde pastel'e bakabilirsin, ben 115 nolu olan şeftali tonunu kullanıyorum çok memnunum.

geçmiş olsun canım neden olmuş doktor bişey demediimi :94:

canım bakmadı bıle yedıklerın dokunmustur dedı herkesın dıkatını cekıyo babaannmın gozlerı bıle normalde hanı yakını cook gormez o bıle soyledı yanı cook canım sıkılıyo

geçmiş olsun canım önceliklee ama devam ediiosa eğer doktora tekrar doktora git benceee olmadı doktoru değiştir.sevgilini hiç dert etmee,o seni her halinle beğenir merak etme

meral gelmiş geçmiş olsun cnm, bi dönem benimde yüzümde çok feci yaralar olmuştu.herkes ne oldu diye soruyordu ama lütfen sende moralini bozma stres sıkıntıdan olmuştur. benimde şuanda yüzümde sivilceler hiç olmadığı kadar çoğalmış durumdalar. mevsim geçişi ve stres buna etken diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım önceliklee ama devam ediiosa eğer doktora tekrar doktora git benceee olmadı doktoru değiştir.sevgilini hiç dert etmee,o seni her halinle beğenir merak etme

sagol canım benım yaa takıyorum ıster ıstemez o askere gıderken basladı yavas yavas yayıldı bayramdan sonra uzman bı doktora gıdıcemm :94:

cnm bnm, söylediğin parfümüde telefonuma not ettim. bergello'ya gittiğimde onada bakacağım

allık içinde pastel'e bakabilirsin, ben 115 nolu olan şeftali tonunu kullanıyorum çok memnunum.

olur canım bakarımm aslında benim innova markasında vardı bir tane yeni almıştım güzeldii ama geçen bir baktım paramparça olmuş düştü mü artık noldu bilemedimm o gün bugündür zaten bi allık sürüodum o da yokameliyatlıyım ya canım şimdi göz makyajı yasak doktor sadece dışına kalem çekebilirsin dedi..ama ben onu da yapmadım hiç..aşkım geldiğindee çarşamba günü yapıcam azcık..2 aydır makyaj yapmıorum hiç yüzüm baya dinlendiallığı yarın halletmem lazımm

nedenını bılmıyorum ama cok can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…