canım benım konuyu acman cook ıyı oldu denıycem onlarıda bı bayram alısverısı yaparken bakıcam sagol canım
bugün kendime mascara aldım. Max Factor False Lash Effect
hemde max ürünlerinde %30 indirim vardı indirimli aldığım için pek bi sevindiriik oldum
kızlar güle güle kullanın aldıklarınızıı benimde şeftali allık almam lazım çıkamadım bir türlü:2:
hııım şeftali çekti canımmmm
bursa şeftalisi olcak amaaa sert sulu bidee offf
ben hıc makyas yapmıyorum hıc bısey kullanmıyorum ama uzun zamandır yuzumde sıvılce gıbı degılde daha farklı kabarıklar var boynuma yayıldı sımdıde vucutuma doktora gıttım ılac verdı ama gecmıyo herkes yolda falan soruyo ne oldu dıye cook moralım bozuk bu konuya haftayada askım gelıyo benı boyle gormesını ıstemıyorum
pissymmm parfüm sormuşsun tatlım..bende kendi önerimi söliyim..blvgari aqua pour homee...aklımı başımdan alıyor resmen.fresh bir kokuu bak istersenben normaldeee nişanlıma orjinalini almıştım.askerdeyken de alıyım dedim orjinal almak istemedim aşkımda alma dedi zaten..durumları biliosunuzz. baya bir aradım çakması yapılmıoo dediler..d&p ya baktım orda yoktu..en son berqello da bulmuştum.ay ismini yanlış yazmış olabilirim
kızlar güle güle kullanın aldıklarınızıı benimde şeftali allık almam lazım çıkamadım bir türlü:2:
geçmiş olsun canım neden olmuş doktor bişey demediimi :94:
ben hıc makyas yapmıyorum hıc bısey kullanmıyorum ama uzun zamandır yuzumde sıvılce gıbı degılde daha farklı kabarıklar var boynuma yayıldı sımdıde vucutuma doktora gıttım ılac verdı ama gecmıyo herkes yolda falan soruyo ne oldu dıye cook moralım bozuk bu konuya haftayada askım gelıyo benı boyle gormesını ıstemıyorum
canım bakmadı bıle yedıklerın dokunmustur dedı herkesın dıkatını cekıyo babaannmın gozlerı bıle normalde hanı yakını cook gormez o bıle soyledı yanı cook canım sıkılıyo
geçmiş olsun canım önceliklee ama devam ediiosa eğer doktora tekrar doktora git benceee olmadı doktoru değiştir.sevgilini hiç dert etmee,o seni her halinle beğenir merak etme
cnm bnm, söylediğin parfümüde telefonuma not ettim. bergello'ya gittiğimde onada bakacağım
allık içinde pastel'e bakabilirsin, ben 115 nolu olan şeftali tonunu kullanıyorum çok memnunum.
meral gelmiş geçmiş olsun cnm, bi dönem benimde yüzümde çok feci yaralar olmuştu.herkes ne oldu diye soruyordu ama lütfen sende moralini bozma stres sıkıntıdan olmuştur. benimde şuanda yüzümde sivilceler hiç olmadığı kadar çoğalmış durumdalar. mevsim geçişi ve stres buna etken diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?