- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
Ay bu bazı doktorlar insanı çileden çıkadıyo yaa
Başka bi doktarada göster bence
kızlar kk darülacezeye gitti ordaki yaşlıların fotolarını koymuşlar gördünz mü çok duygulandm =(
olur canım bakarımm aslında benim innova markasında vardı bir tane yeni almıştım güzeldii ama geçen bir baktım paramparça olmuş düştü mü artık noldu bilemedimm o gün bugündür zaten bi allık sürüodum o da yokameliyatlıyım ya canım şimdi göz makyajı yasak doktor sadece dışına kalem çekebilirsin dedi..ama ben onu da yapmadım hiç..aşkım geldiğindee çarşamba günü yapıcam azcık..2 aydır makyaj yapmıorum hiç yüzüm baya dinlendi allığı yarın halletmem lazımm
kızlar kk darülacezeye gitti ordaki yaşlıların fotolarını koymuşlar gördünz mü çok duygulandm =(
cnm link eklemek yasakmış sanırım yaaa ama yerini yazdımmm :26:bende rimel allık ve ruj kullanırım genelde. düğün dernek işii olmadıkça fondöten felan kullanmıyorum. cildim zaten problemli bide kullansam ne olur bilmem
bence pastel markası artık hem uygun hemde kaliteli ürünler sunuyor. rimeli vardı yeni bitti aynı fiyat yelpazesinde ki ürünlere göre güzel sonuç veriyor.
ee siz ne zaman tatile kaçıcaksınız anlat bakiim azcık
aa öyle mi link ekler misin gözdecim?
cnm link eklemek yasakmış sanırım yaaa ama yerini yazdımmm :26:
selam kızlar ..pissycim geçmiş sayfalarda parfüm sormuşsun birtane önereyim onada bak.ultraviole süper bayılıyorum ben aşkıma almıştım orjinalini ...ilk belki orda kokuyu alamassın ama inanki çok güzel sıkıp gelmişti aşkım yanımaa buram buram kokuyordu...
uleeeyyynn bitaraflarımı yırtıyorum bızım kızlardan tık yok yahuu..
bütün kk etkınlık içinde siz uyuyosunuz yokmu cekılıse katılan:88:
ne çekilişi cnm benim haberim yook :26:
Hayırlı Pazarlar, Günaydın herkese =) :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?