Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ah be incim şafağımda çok zaten ne diyim de avutim kendimiii geçmio işte zaman bitmio şafaklarrr gözümde dağ gibi görüünen bi 192 günüm var dAHA
canım bak sonundaki ikiyi at benim şafağımı gösterioo .. bi zmanlar bende ordaydım.. demekki yerinde duran hiçbişey yok bitanemm
hoşbulduk canlar bişiy sorcam hani şafak güzllerinin çekilişi olcak mı o konuyu bilen var mı
evet tatlım yılbaşı çekilişimiz varr.. susya msj at istersen katılmak istiyorsan
aaa tepük mü var bu geceee hayırlı ugurlu olsun listen dee
saol bitanem listeyi ben alıorummm
mehabbeti depükledik ya canım benim?

betüşümm mehabbeti depükledik evet ama yarın görüşçek sevdiğiyle gerçi bugün gitmişler annesiyle onlara... olsun listeyi ben alıom bu akşam devir teslim töreni varrr hehehee

merhana fıstıklar, herkese iyi bir pazar gecesi dilerim

neler yaptınız bakalım bugün?

selam guzeller..yorucu ve yogun bı gunden sonra gelebıldım nıhayet buraya..
nasılsınızz??

merhana fıstıklar, herkese iyi bir pazar gecesi dilerim

neler yaptınız bakalım bugün?

edaaaam selam naber canıım? ben bi yandan film izliyorum bi yandan kızlara laf atıyorum şu anda :)) bütün gün de evi derleme toplama temizlik işleri yaptım canım çıktı yaaa..

Ben geldımmmmmm ama hastayımmmm Bir de canım sıkılıyorrrrrrrrr,çağlar buyuk son ıntıkale gıtdı dagda yatıcak sesını duyamıycam..

edacımmm bugünn dün dediğin allığı aldımm hoşuma gitti gerçektenn kullanımı nasıl olcak bakalımherkese merhaba bu arada

hoşgeldinn kedimmm.. :92:

biticek tabii fıstıımm :98:

hoşbuldum siyahincim nasılsın?

nasılsınızz??

hoşgeldin nefesim

edaaaam selam naber canıım? ben bi yandan film izliyorum bi yandan kızlara laf atıyorum şu anda :)) bütün gün de evi derleme toplama temizlik işleri yaptım canım çıktı yaaa..

merhaba begümcüm, bende bugün sabahtan miskin miskin tv izledim sonra kayınvalide gittik annemle orda oturduk. bayramda gitme durumunu konuştuk
bugün çok fena yemek yedim yanlız acayip şiştim evde durmak bana kilo yapıyor bunu anladım bu arada senin maskaradan aldım dün

edacımmm bugünn dün dediğin allığı aldımm hoşuma gitti gerçektenn kullanımı nasıl olcak bakalımherkese merhaba bu arada

selam esincim, beğenmene sevindim umarım zevkle kullanırsında :78:
renk ve dokusunu beğeniyorum ben pastel'in allığının.
rimelide fena değil hem fiyatıda 10TL

gidicek misiniz beli oldu mu? aa nası begendin mi rimeli?

nasılsınızz??

Ben geldımmmmmm ama hastayımmmm Bir de canım sıkılıyorrrrrrrrr,çağlar buyuk son ıntıkale gıtdı dagda yatıcak sesını duyamıycam..

hoşgeldinizz kızlarrrrrrr
hoşbuldum siyahincim nasılsın?
iim tatlım online make-up yapıom kendimee

Şuan şok ıcerısındeyım ınanılmaz sınır bozuucuuuu bı tabloyla karsılastm...Karsı komsu resmen eşini dövuyor ALLAHIM sınırlerım bozuldu polismı cagrsam kızlar yazık kadına ya nasıl aglıyor

AMİN betülüm inşşalllah yıne hastalanmaz...

canım benimm inşallah olmaz bişiy

selam esincim, beğenmene sevindim umarım zevkle kullanırsında :78:
renk ve dokusunu beğeniyorum ben pastel'in allığının.
rimelide fena değil hem fiyatıda 10TL

kızlar bizede söyleyinn markasını numarasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…