canım bak sonundaki ikiyi at benim şafağımı gösterioo .. bi zmanlar bende ordaydım.. demekki yerinde duran hiçbişey yok bitanemmah be incim şafağımda çok zaten ne diyim de avutim kendimiii geçmio işte zaman bitmio şafaklarrr gözümde dağ gibi görüünen bi 192 günüm var dAHA
evet tatlım yılbaşı çekilişimiz varr.. susya msj at istersen katılmak istiyorsanhoşbulduk canlar bişiy sorcam hani şafak güzllerinin çekilişi olcak mı o konuyu bilen var mı
saol bitanem listeyi ben alıorummmaaa tepük mü var bu geceeehayırlı ugurlu olsun listen dee
mehabbeti depükledik ya canım benim?
:97::97:canım bak sonundaki ikiyi at benim şafağımı gösterioo .. Bi zmanlar bende ordaydım.. Demekki yerinde duran hiçbişey yok bitanemm
......
[ı]bitecek ve siz de gelip beni depükliceksiniz demi aşkımaaa :97:[/ı]
hoşgeldinn kedimmm.. :92:merhana fıstıklar, herkese iyi bir pazar gecesi dilerim
neler yaptınız bakalım bugün?
biticek tabii fıstıımm :98:.......
:97::97:
merhana fıstıklar, herkese iyi bir pazar gecesi dilerim
neler yaptınız bakalım bugün?
selam guzeller..yorucu ve yogun bı gunden sonra gelebıldım nıhayet buraya..
nasılsınızz??
hoşgeldinn kedimmm.. :92:
biticek tabii fıstıımm :98:
nasılsınızz??
edaaaam selam naber canıım? ben bi yandan film izliyorum bi yandan kızlara laf atıyorum şu anda :)) bütün gün de evi derleme toplama temizlik işleri yaptım canım çıktı yaaa..
sabret canım allah yardım etsin alaha emanet
edacımmm bugünn dün dediğin allığı aldımm hoşuma gitti gerçektenn kullanımı nasıl olcak bakalımherkese merhaba bu arada
hoşbuldum siyahincim nasılsın?
hoşgeldin nefesim
merhaba begümcüm, bende bugün sabahtan miskin miskin tv izledim sonra kayınvalide gittik annemle orda oturduk. bayramda gitme durumunu konuştuk
bugün çok fena yemek yedim yanlız acayip şiştim evde durmak bana kilo yapıyor bunu anladımbu arada senin maskaradan aldım dün
nasılsınızz??
Ben geldımmmmmm ama hastayımmmmBir de canım sıkılıyorrrrrrrrr,çağlar buyuk son ıntıkale gıtdı dagda yatıcak sesını duyamıycam..
hoşgeldinizz kızlarrrrrrredacımmm bugünn dün dediğin allığı aldımm hoşuma gitti gerçektenn kullanımı nasıl olcak bakalımherkese merhaba bu arada
iim tatlım online make-up yapıom kendimeehoşbuldum siyahincim nasılsın?
AMİN betülüm inşşalllah yıne hastalanmaz...
selam esincim, beğenmene sevindim umarım zevkle kullanırsında :78:
renk ve dokusunu beğeniyorum ben pastel'in allığının.
rimelide fena değil hem fiyatıda 10TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?