Şuan şok ıcerısındeyım ınanılmaz sınır bozuucuuuu bı tabloyla karsılastm...Karsı komsu resmen eşini dövuyor ALLAHIM sınırlerım bozuldu polismı cagrsam kızlar yazık kadına ya nasıl aglıyor
rimeldee loreal telescopic kullanıorum canım çok memnunumm senin dediğine de bakarımselam esincim, beğenmene sevindim umarım zevkle kullanırsında :78:
renk ve dokusunu beğeniyorum ben pastel'in allığının.
rimelide fena değil hem fiyatıda 10TL
aynen şuan altta kavga kıyamet ya uyuz bi adam var üsrekli çocuklarına bağıyr kız ağlıyor adam küfür edyor şuan
evet ya allah yardım etsin herkese biraz vicdan versin ya
hoşbuldum kuzum..hg cnmmm
hoşbuldum guzelımm...hoşbuldum siyahincim nasılsın?
hoşgeldin nefesim
hoşgeldinizz kızlarrrrrrr
hoşbulduuuukk
bende budayımmmm uleynnnnnnnn
senden baska kimse görmedi beni nefesim =(hoşbuldum kuzum..
hoşbuldum guzelımm...
hoşgeldin encılımmmmm
bende budayımmmm uleynnnnnnnn
gidicek misiniz beli oldu mu? aa nası begendin mi rimeli?
hoşgeldinizz kızlarrrrrrr
iim tatlım online make-up yapıom kendimee
canım benimm inşallah olmaz bişiy
kızlar bizede söyleyinn markasını numarasını
rimeldee loreal telescopic kullanıorum canım çok memnunumm senin dediğine de bakarımçok heyecanlıyımm ya canım 3 gün kaldıı
benimdee bu bitsin max factor alıcamm..zaten kullandığım göz damlaları sayesindee kirpiklerdee olumlu gelişmeler oldu
onu da anneme almıştım canım ben kendime alırkenn..oda çok güzel tavsiye ederim ama bence herkesin kirpik yapısına göre değişiyoo aynı etkiyi bırakmıo...bide aklım Loreal lash architect'de kaldı :78:
senden baska kimse görmedi beni nefesim =(
ben heykese meyaba demiştim kimse cevap veymemiştiii amaaaa
Allah nasip ederse gidicez cnm ama otobüsle mi yoksa arabayla mı belli değil henüz.
bayramın 4.günü akşamı yola çıkıcaz, cuma sabah orda oluruz o gece aşkımı evci çıkartıcaz ertesi gün akşamda yine yola çıkıp pazar manisa'da oluruz.
plan böyle ama nasip
ya beğendim ama ne bileyim istediğim gibi değil buda yada ben çok şey istiyorumbide 2000 calori vardı ikisi arasında kararsız kaldım ama tombul olandan aldım. %30 indirim vardı bide
gönder bakem adresi
cnm pastel allık no 115 benim kullandığım şeftali tonlarında güzel bir renk.
rimelde max factor false lash effect
selam canım nasılsın?bir sen duydun sesimicanım gecmıse dalmıslardır yoksa gorurleeer senı
meyabaa meyabaaa
senden baska kimse görmedi beni nefesim =(
pissym dün yazmışsınn sonradan gördümm..tatil olayını ayarladım inşallah sorun çıkmazz cuma ve cumartesii..günüü boluya gidicezz otantik bi yerama cumartesi günü annemlerdee yola çıkıcaklar bayram için köye gidiceklerr yol üstündeyimm illaa seni de alalım geçerkenn dersaneyi as diyip duruolar bana bendee olmaz çok önemli asamam siz gidin pazar özkan beni bırakırr diorumm..çocuğu niye yoruosun bidaha askerden yeni gelmiş olcak diolar bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz..beni almasalar bile uğrayıp bi çayımı içmek isterler kesin ama napıcamm hiç bilmiorum vallaaa dua ediorum şimdi
onu da anneme almıştım canım ben kendime alırkenn..oda çok güzel tavsiye ederim ama bence herkesin kirpik yapısına göre değişiyoo aynı etkiyi bırakmıo...
sağa sola titreterek sallayarak fırçayı sürmen lazım, söyle mi satan kişi :)hadi bakalım hayırlısıgidersiniz inşallaah:)
canım özkanın geldiğini sölicem zatenn özkanla birlikteyim istanbulaa geldik gezmeye fln derim artıkk ne bilim bulcam bişilerr inşallahh benim dershane saatime gelirde dersteyim derim
melek gözde'cim merhaba cnm farketmedim
aayy ne heyecan cnm bnmdershaneden dönüşte sana gelmek isterlerse o zaman kötü olur işte :26: dershanede sonra arkadaşlarla bişeyler yapıcaz felan desen
o nasıl yapıyo peki? dolgunluk ve kıvrım durumu nasıl? bnm kirpikler yeterli uzunlukta bana dolgunluk ve kıvrım gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?