Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen şuan altta kavga kıyamet ya uyuz bi adam var üsrekli çocuklarına bağıyr kız ağlıyor adam küfür edyor şuan

Son düzenleme:
selam esincim, beğenmene sevindim umarım zevkle kullanırsında :78:
renk ve dokusunu beğeniyorum ben pastel'in allığının.
rimelide fena değil hem fiyatıda 10TL
rimeldee loreal telescopic kullanıorum canım çok memnunumm senin dediğine de bakarımçok heyecanlıyımm ya canım 3 gün kaldıı

gidicek misiniz beli oldu mu? aa nası begendin mi rimeli?

Allah nasip ederse gidicez cnm ama otobüsle mi yoksa arabayla mı belli değil henüz.
bayramın 4.günü akşamı yola çıkıcaz, cuma sabah orda oluruz o gece aşkımı evci çıkartıcaz ertesi gün akşamda yine yola çıkıp pazar manisa'da oluruz.
plan böyle ama nasip

ya beğendim ama ne bileyim istediğim gibi değil buda yada ben çok şey istiyorum bide 2000 calori vardı ikisi arasında kararsız kaldım ama tombul olandan aldım. %30 indirim vardı bide

hoşgeldinizz kızlarrrrrrr

iim tatlım online make-up yapıom kendimee

gönder bakem adresi

canım benimm inşallah olmaz bişiy

kızlar bizede söyleyinn markasını numarasını

rimeldee loreal telescopic kullanıorum canım çok memnunumm senin dediğine de bakarımçok heyecanlıyımm ya canım 3 gün kaldıı

cnm pastel allık no 115 benim kullandığım şeftali tonlarında güzel bir renk.
rimelde max factor false lash effect

pissym dün yazmışsınn sonradan gördümm..tatil olayını ayarladım inşallah sorun çıkmazz cuma ve cumartesii..günüü boluya gidicezz otantik bi yerama cumartesi günü annemlerdee yola çıkıcaklar bayram için köye gidiceklerr yol üstündeyimm illaa seni de alalım geçerkenn dersaneyi as diyip duruolar banabendee olmaz çok önemli asamam siz gidin pazar özkan beni bırakırr diorumm..çocuğu niye yoruosun bidaha askerden yeni gelmiş olcak diolar bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz..beni almasalar bile uğrayıp bi çayımı içmek isterler kesin ama napıcamm hiç bilmiorum vallaaa dua ediorum şimdi

sağa sola titreterek sallayarak fırçayı sürmen lazım, söyle mi satan kişi :)hadi bakalım hayırlısıgidersiniz inşallaah:)

senden baska kimse görmedi beni nefesim =(

melek gözde'cim merhaba cnm farketmedim

aayy ne heyecan cnm bnm dershaneden dönüşte sana gelmek isterlerse o zaman kötü olur işte :26: dershanede sonra arkadaşlarla bişeyler yapıcaz felan desen

onu da anneme almıştım canım ben kendime alırkenn..oda çok güzel tavsiye ederim ama bence herkesin kirpik yapısına göre değişiyoo aynı etkiyi bırakmıo...

o nasıl yapıyo peki? dolgunluk ve kıvrım durumu nasıl? bnm kirpikler yeterli uzunlukta bana dolgunluk ve kıvrım gerekli

sağa sola titreterek sallayarak fırçayı sürmen lazım, söyle mi satan kişi :)hadi bakalım hayırlısıgidersiniz inşallaah:)

yok söylemedi ama ben rimeli sürerken sağ-sol zigzag yapar gibi sürerim genelde daha güzel oluyo o zaman :78:

ama bişey öğrendim; kurumaya yüz tutmuş rimellerinizin içine bir damla çay demi damlatabilirmişsiniz.
ayrıca rimelin dışına bulaşmış kısmını yine çay demini bi pamuğa damlatıp temizleyebilirmişsiniz.

canım özkanın geldiğini sölicem zatenn özkanla birlikteyim istanbulaa geldik gezmeye fln derim artıkk ne bilim bulcam bişilerr inşallahh benim dershane saatime gelirde dersteyim derim
dolgunluk ve kıvrım çok güzel canımm ama bence dolgunlukda telescopic ondan daha iyi.aslındaa kıvrımda bencee sürme tekniğinin faktörü var birazdaa..yüzde elli rimel yüzde elli teknik bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…