Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım ben zatenn kurumasına fırsat bırakmıorumm.kullanım durumuna göre bitmesini beklemem iki üç ayda değiştiririm..cildime kullandığım ürünlerdee kalitedee çok önemli dikkat ederim..özellikle kalem ve rimel en sık onları kullandığım için iyi olmalı..kalem de max factor güzel baya akmıo ve yumuşak sürümlü

Kızlar cilde zarar vermeyen önerebılcenız fondoten markaları var mı???İnnova kullandım memnun kalmadım resmen suyla karıstırılmıs gbı maybelıne yuzumu mahvetdı dıyebılıırım suan loreal true match kullanıyorum eh ıste ...

iyiyim uyuma planları yapıorum

sen nasılsın canım..

sayfalar hızlı gecıo ya arada kaynıodur

haklısın tatlım:13:heyecandan hiç bişey yapamıorum şu an..yarınn öğretmenlik uygulamam varrr ne anlatıcam nasıl anlatıcam bilemiorum akışına bırakıcammofff benimdee çok uykum var vallaaa

dr.murad var duydun mu bilmiorum tatlım istanbul dışında şubeleri var mı bilmiorum..varsaa yaşadığın şehirde ordan alabilirsin yada internette var mı bilmiorum.oranın ürünleri mükemmel zaten eczane tarzındaa bi kozmetik..organik çoğu ürünleri..ama fondöten için tavsiye ederim.çünkü çok sağlıksız ciltte uzun süre kalıo o yüzden kaliteli olmalı bencee..kapatıcısı 85 lira civarındaa biraz tuzlu gerçekten

Cnm yasadııgım yer Tokat.baya kçük öyle her markaaaa bulunmuyor tabı .En fazla netden alışveriş yapabılırm fakat baya tuzlu ama saglıklıysa da değer yanı.Maybelını yuzumu mahvetdı dıyebılırım kesnlkle uzak durun.

iyi akşamlar canım..

haklısın tatlım:13:heyecandan hiç bişey yapamıorum şu an..yarınn öğretmenlik uygulamam varrr ne anlatıcam nasıl anlatıcam bilemiorum akışına bırakıcammofff benimdee çok uykum var vallaaa

canım en önemlisi rahat ol sakin ol..

İncım burdamsıınnnnnnnnn??ONUTEK şfak programını sen mı kullnıyordun tatlım.

canım bende kullanıorum o programı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…