selam canım nasılsın?bir sen duydun sesimi
canım ben zatenn kurumasına fırsat bırakmıorumm.kullanım durumuna göre bitmesini beklemem iki üç ayda değiştiririm..cildime kullandığım ürünlerdee kalitedee çok önemli dikkat ederim..özellikle kalem ve rimel en sık onları kullandığım için iyi olmalı..kalem de max factor güzel baya akmıo ve yumuşak sürümlüyok söylemedi ama ben rimeli sürerken sağ-sol zigzag yapar gibi sürerim genelde daha güzel oluyo o zaman :78:
ama bişey öğrendim; kurumaya yüz tutmuş rimellerinizin içine bir damla çay demi damlatabilirmişsiniz.
ayrıca rimelin dışına bulaşmış kısmını yine çay demini bi pamuğa damlatıp temizleyebilirmişsiniz.
iyiyim uyuma planları yapıorum
sen nasılsın canım..
sayfalar hızlı gecıo ya arada kaynıodur
iii akşamlar sanada cnmiyi akşamlar
dr.murad var duydun mu bilmiorum tatlım istanbul dışında şubeleri var mı bilmiorum..varsaa yaşadığın şehirde ordan alabilirsin yada internette var mı bilmiorum.oranın ürünleri mükemmel zaten eczane tarzındaa bi kozmetik..organik çoğu ürünleri..ama fondöten için tavsiye ederim.çünkü çok sağlıksız ciltte uzun süre kalıo o yüzden kaliteli olmalı bencee..kapatıcısı 85 lira civarındaa biraz tuzlu gerçektenKızlar cilde zarar vermeyen önerebılcenız fondoten markaları var mı???İnnova kullandım memnun kalmadım resmen suyla karıstırılmıs gbı maybelıne yuzumu mahvetdı dıyebılıırım suan loreal true match kullanıyorum eh ıste ...
dr.murad var duydun mu bilmiorum tatlım istanbul dışında şubeleri var mı bilmiorum..varsaa yaşadığın şehirde ordan alabilirsin yada internette var mı bilmiorum.oranın ürünleri mükemmel zaten eczane tarzındaa bi kozmetik..organik çoğu ürünleri..ama fondöten için tavsiye ederim.çünkü çok sağlıksız ciltte uzun süre kalıo o yüzden kaliteli olmalı bencee..kapatıcısı 85 lira civarındaa biraz tuzlu gerçekten
İncım burdamsıınnnnnnnnn??ONUTEK şfak programını sen mı kullnıyordun tatlım.
ben geldim kızlarrrr..
yeni saçlarımla nasıl gözüküorummm :89:
onu tek yanlış kızlarrrr :84::84:ttlım bende kullandım ama yanlış veriodu banaa :26:
ttlım bende kullandım ama yanlış veriodu banaa :26:
iyi akşamlar canım..iyi akşamlar
haklısın tatlım:13:heyecandan hiç bişey yapamıorum şu an..yarınn öğretmenlik uygulamam varrr ne anlatıcam nasıl anlatıcam bilemiorum akışına bırakıcammofff benimdee çok uykum var vallaaa
İncım burdamsıınnnnnnnnn??ONUTEK şfak programını sen mı kullnıyordun tatlım.
Bu ne guzellık ALLAHIM süperrrrrrrrrrrrr siyahın farkı
maşallah şafağına arkadasım plakalara az kalmışşş gözün aydınn :97:şafak atarsa 90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?