canımm gerçekten cilt herşeyden önemli bencee ya kullanmıcaksın yadaa kaliteli olcak zarar vermicek..bu ürünleri yapan eczacı zatenn sitede de var okuyabilrsin yorumları..ama bulamıcaksan yada alamazsann max factorü de tavsiye ederimm..kapatıcısı da çok güzelll yarın alıcam hatta ben bi taneCnm yasadııgım yer Tokat.baya kçük öyle her markaaaa bulunmuyor tabı .En fazla netden alışveriş yapabılırm fakat baya tuzlu ama saglıklıysa da değer yanı.Maybelını yuzumu mahvetdı dıyebılırım kesnlkle uzak durun.
uzasınlaar şu saçlarım biii koyu renk kullanmam gerektiğini bi kere daha anladımm ahh bide akmasaaa
canımm gerçekten cilt herşeyden önemli bencee ya kullanmıcaksın yadaa kaliteli olcak zarar vermicek..bu ürünleri yapan eczacı zatenn sitede de var okuyabilrsin yorumları..ama bulamıcaksan yada alamazsann max factorü de tavsiye ederimm..kapatıcısı da çok güzelll yarın alıcam hatta ben bi tane
Kızzzzzzzzz uzun ya bayaaaaaa
kızlarrr herkese iyi akşamlar...görüşürüz yarın.
hehehee.. kızz onu makeoverda yaptımm kendi saçım diil o
eksık mı fazsla mı gosterıodu kızlarttlım bende kullandım ama yanlış veriodu banaa :26:
onu tek yanlış kızlarrrr :84::84:
eksık mı fazsla mı gosterıodu kızlar
.
beeeen gelddiiiiiiim
canım maşallah safagın az kalmıs zaten..bundan sonra karısmazhiç bilmiyorum tatlım yaa program doğru verse bile benm şafağım hep yanlış olodu neyseki terhisi öğrendikte şimdi doğru sayılardayımm :82:
beeeen gelddiiiiiiim
canım özkanın geldiğini sölicem zatenn özkanla birlikteyim istanbulaa geldik gezmeye fln derim artıkk ne bilim bulcam bişilerr inşallahh benim dershane saatime gelirde dersteyim derim
dolgunluk ve kıvrım çok güzel canımm ama bence dolgunlukda telescopic ondan daha iyi.aslındaa kıvrımda bencee sürme tekniğinin faktörü var birazdaa..yüzde elli rimel yüzde elli teknik bana göre
iyi akşamlar
ben geldim kızlarrrr..
yeni saçlarımla nasıl gözüküorummm :89:
onu tek yanlış kızlarrrr :84::84:
Loreal ture match dha ıyı mac faxtor den dedı cnm satıs elamnı yksa bende ondan alıyordum sen bı dene bakalım.
hg tatlımmmmmmmmmmmmmmmbeeeen gelddiiiiiiim
inşallah bi aksilik olmadan rahat rahat 2 gün geçirirsiniz cnm
hoşgeldin fidescim
wuuu hatuna bak sen
ee biz neyle hesaplıycaz oda yanlışsa :26:
ben 2 şişe true match kullandım ama artık kullanmak istemiyorum max factor'de indirim varken ondan almayı düşünüyorum gözdecim. bide satış yapan bayan loreal'in elemanı ise mutlaka ondan dolayı loreal demiştir.genelde öyle yapıyorlar.
iyi akşamlar tatlımson 3 gece
ho$buldum güzel hatunumhoşgeldinnnnnn :87:
canım maşallah safagın az kalmıs zaten..bundan sonra karısmaz
hoşgeldiin leydiimm
ho$bulduum $afakda$iiimşafakdaş hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?