Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canımm gerçekten cilt herşeyden önemli bencee ya kullanmıcaksın yadaa kaliteli olcak zarar vermicek..bu ürünleri yapan eczacı zatenn sitede de var okuyabilrsin yorumları..ama bulamıcaksan yada alamazsann max factorü de tavsiye ederimm..kapatıcısı da çok güzelll yarın alıcam hatta ben bi tane

bütün gün evde oturmaktan uyku bastırdı iyice ya
hava da çook güzeldi ama bütün arkadaşlar memlekete gittiler tatile tek başıma da çıkmak istemedim

Loreal ture match dha ıyı mac faxtor den dedı cnm satıs elamnı yksa bende ondan alıyordum sen bı dene bakalım.

ttlım bende kullandım ama yanlış veriodu banaa :26:
eksık mı fazsla mı gosterıodu kızlar

onu tek yanlış kızlarrrr :84::84:

yaa bende ona bakarak sevınıodum

kızlarrr herkese iyi akşamlar...görüşürüz yarın.

iyi akşamlar canım..

bu arada ben mac kullandım çok guzel..gercı sımdı kullanmıorum bı allık suruorum ama mac tuzlu olmasına ragmen hakkını verıo acıkcasıı..

inşallah bi aksilik olmadan rahat rahat 2 gün geçirirsiniz cnm

hoşgeldin fidescim

ben geldim kızlarrrr..
yeni saçlarımla nasıl gözüküorummm :89:

wuuu hatuna bak sen

onu tek yanlış kızlarrrr :84::84:

ee biz neyle hesaplıycaz oda yanlışsa :26:

Loreal ture match dha ıyı mac faxtor den dedı cnm satıs elamnı yksa bende ondan alıyordum sen bı dene bakalım.

ben 2 şişe true match kullandım ama artık kullanmak istemiyorum max factor'de indirim varken ondan almayı düşünüyorum gözdecim. bide satış yapan bayan loreal'in elemanı ise mutlaka ondan dolayı loreal demiştir.genelde öyle yapıyorlar.

kızlarrr herkese iyi akşamlar...görüşürüz yarın.

iyi akşamlar tatlım
son 3 gece

beeeen gelddiiiiiiim
hg tatlımmmmmmmmmmmmmmm

Edaacım nasıl pekı cildine herhangı bı etksını gördunmu true matchin??Ya bazı fondotenler durdukca koyulaşıyor delı oluyorum max factorrrrrrrr hangı fondotenı bende ondan alıyım ozman?

neyse guzeller bende kacar yavastan ıyı bakın kendınızee..iyi akşamlar..

Pissyım bu arada sen de mı onutek prog kullanıyon cnm?Kullanılan ızıne toplam ızne ne yasıorsn ??:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…