Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bekar kızlar için bunları düşünmek çok sıkıntı verici şahsen ben düşündüğümde panik oluyorum!! nerden nasıl başlıycam die

[ı]ahhhhh ahhhhhhhhhh cnm yhaaa çok özledim mart gelsede izine gelse artık cnm aşkım :132:[/ı]

az kaldı marta 6 gun sonra mart gelıoooo bak bnm askımın ıznı bılem yok hepsını kullandı uyuzum ama neysekı yakın sıkıldıkca cıkar cıkar gıderım yanına

aynen bende sımdı calısıyorum maas bırazını taksıt bırazına dolar yada altın yapcam kocam gelınce esya alcaz onlarla kalanına taksıte grcez oof cok sıkılıom boyle esya ceyız ev fln dıyınce

Şuan alıp koyacak bi yerin yoksa para biriktirip kenara atman daha mantıklı...
Ama ben son dakka sıkışmayalım taksitlerim üst üste gelmesin diyee şimdiden payıma düşenleri halletmeye çalışıyorum... Ama mobilya perde halı vs.. bunlar son zamanlar olcak şeylerr...

plakala 3 gün kalmışşş daha nooolsun darısı tüm bekleyenlere juliaaa

evet cnm yhaaa sadece 3 gün darısı senn başına

az kaldı marta 6 gun sonra mart gelıoooo bak bnm askımın ıznı bılem yok hepsını kullandı uyuzum ama neysekı yakın sıkıldıkca cıkar cıkar gıderım yanına

evet cnm yaaaa çok özledim ama

kenara koyarım ama ne bılıyım herkez yenısı cıkıo sımdıden alma fln dıo sen nelerın taksıdıne gırdın mesala ben bulasık makınasıyla tost mak fırın ketıl fln alıyım dıorum ama bazende once kucuklerı haledıyım dıombattanıye uyku setı fln sence hangılerı oncelıkde olmalı

[ı]evet cnm yhaaa sadece 3 gün Darısı senn başına [/ı]

[ı]evet cnm yaaaa çok özledim ama [/ı]

özlenmezmı kızz ben bıle daha gorelı 10 gun olmadı burnumda tututoo Neapım cok asıgım Senn azıcık kaldı ya ben neapım kos koca 224 gun 3 haneli dusun

Ben bulaşık mak. çamaşır mak. ankastre fırın, set üstü ve davlumbaz komple setimi aldım.. Arçelik gri ve en son çıkanlar..... Yani teknolojiye yetişmek mümkün değil... ama işini göreek kadar özellik oldumu yetiyo...
Çamaşır mak. 7kg. fazla bile aldımm
Bulaşık mak. 5programlı.
Fırınım falan zaten ankastre serisi...
Almak istersen tavsiye edebilirim ve model nolarını verebilirim cnmm
Kalan küçük ev aletlerimi aldım bitirdim cnm... ufak tefek ıvır zıvırlarım kaldıı

özelden yazsana yada burda bılmıorum

kızlar hepinize afiyet olsun, yemek saati 13,30 dan sonra görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…