evet bizdede kız tarafı, buzdolabı hariç diğer beyaz eşyları alıyor, mutfağın tüm zerzevatı kız tarafına ait ayrıca yatak odası komple kız tarafı alır.
perdeleri ve halıları kimileri ortak alıyor.
kızlar ben bu çeyiz için alınacakları düşündükçe çok sıkılıyorum :26: dün o kadar çok düşündüm en sonunda gittim kendime bi saat aldım geldimrahatlamak için :78: Allah evlenenin yardımcısı olur diyorlar ama sanki yetiremiycem alamıycam gibi büyük bi yük hissediyorum kendimde. çok şükür babam büyük eşyalarımı alacak tabi ama ne bileyim korkuyorum işte. Bide nişanlımın yanımda olmayışı galiba bu korkumu tetikliyor.
[ı]ahhhhh ahhhhhhhhhh cnm yhaaa çok özledim mart gelsede izine gelse artık cnm aşkım :132:[/ı]
geçio cnm merak etme bir şekilde geçio
geçer tabi bak senin ne kalmış şurda çok azcık bişii
az kaldı demi cnm yhaaa
aynen bende sımdı calısıyorum maas bırazını taksıt bırazına dolar yada altın yapcam kocam gelınce esya alcaz onlarla kalanına taksıte grcez oof cok sıkılıom boyle esya ceyız ev fln dıyınce
plakala 3 gün kalmışşşdaha nooolsun darısı tüm bekleyenlere juliaaa
az kaldı marta 6 gun sonra mart gelıoooo bak bnm askımın ıznı bılem yok hepsını kullandı uyuzum ama neysekı yakın sıkıldıkca cıkar cıkar gıderım yanına
şuan alıp koyacak bi yerin yoksa para biriktirip kenara atman daha mantıklı...
Ama ben son dakka sıkışmayalım taksitlerim üst üste gelmesin diyee şimdiden payıma düşenleri halletmeye çalışıyorum... Ama mobilya perde halı vs.. Bunlar son zamanlar olcak şeylerr...
[ı]evet cnm yhaaa sadece 3 günDarısı senn başına [/ı]
[ı]evet cnm yaaaa çok özledim ama[/ı]
özlenmezmı kızz ben bıle daha gorelı 10 gun olmadı burnumda tututooNeapım cok asıgım Senn azıcık kaldı ya ben neapım kos koca 224 gun 3 haneli dusun
özlenmezmı kızz ben bıle daha gorelı 10 gun olmadı burnumda tututooNeapım cok asıgım Senn azıcık kaldı ya ben neapım kos koca 224 gun 3 haneli dusun
kenara koyarım ama ne bılıyım herkez yenısı cıkıo sımdıden alma fln dıo sen nelerın taksıdıne gırdın mesala ben bulasık makınasıyla tost mak fırın ketıl fln alıyım dıorum ama bazende once kucuklerı haledıyım dıombattanıye uyku setı fln sence hangılerı oncelıkde olmalı
[sıze=2]beterin beteri canım yaa senin yine iyiiiBak benim şafak 374 [/sıze]
ben bulaşık mak. çamaşır mak. Ankastre fırın, set üstü ve davlumbaz komple setimi aldım.. Arçelik gri ve en son çıkanlar..... Yani teknolojiye yetişmek mümkün değil... Ama işini göreek kadar özellik oldumu yetiyo...
çamaşır mak. 7kg. Fazla bile aldımm
bulaşık mak. 5programlı.
Fırınım falan zaten ankastre serisi...
Almak istersen tavsiye edebilirim ve model nolarını verebilirim cnmm
kalan küçük ev aletlerimi aldım bitirdim cnm... Ufak tefek ıvır zıvırlarım kaldıı
özelden yazsana yada burda bılmıorum
ayy vala bılmıom kı yanı bıter dıom bazen de bıtmıcek dıo aklım oynatcamTıpım bole oldu
ooff neapcaz bız bolee :26:[ı]bende çok aşığım ccnm yaa[/ı]
kızlar ben bugün askerimi göndereli tam 1 sene oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?