Gelinlikk aşkınmı depreştii kızzz
Fena değil eklediklerinn... Ama ben düşük belli sevmiyorummm
sen evli deilmisin zatii....gelinlik giymedinmi dahaaaa
selam kızlarrrrrrrrayy çok yoruldum ben yaa:26:
Napıyonuz bakalım
beğendim kuşum pardon lokumum
Gelinlikk aşkınmı depreştii kızzz
Fena değil eklediklerinn... Ama ben düşük belli sevmiyorummm
sen evli deilmisin zatii....gelinlik giymedinmi dahaaaa
kızlar ölücem stresten.nişanlım dağda komando babam su an lib ya da ve haber alamıyoruz.. yerimde duramıyorum bugün telaştan :26::26::26:
benımdeeeeeeeeee
kızlar ölücem stresten.nişanlım dağda komando babam su an lib ya da ve haber alamıyoruz.. yerimde duramıyorum bugün telaştan :26::26::26:
offffffff offfffffffff son 84 atarsa çok zor son günler kızlar şafak çok sıkıştırıyor
offffffff offfffffffff son 84 atarsa çok zor son günler kızlar şafak çok sıkıştırıyor
sıkıstırmazmı cnm yaaaa ızıne gelcek ya sen mehtap hesapla gıdınce safak saymaya basla daha ıyı olur
gıymedım dugune de gıycem nıkahta klasık bır kıyafet gıydım okadar dugunede daha var zaten
izin günü belli deel ki ama cnm daha martta bir gün ama hangi gün
hmm.. anladım...
peki neden nikah yaptınız?
Yani özel değilseee tabii
İçini ferah tut.. Telefonla ulaşamıyormusun? babana yada nişanlınaa?
iş ve yurt dısına cıkma ıslerımız var ondan benm cıfte vatandas olabılmem ıcınama sımdıde ıstanbulda kalalım dıo bılmıom vala bızım ıs bıraz karısık yanı her an hersey olabılır bı gunde nıkah gunu aldık bır haftada nıkah kıydık ve mutlu son evlendık :123
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?