Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Gelinlikk aşkınmı depreştii kızzz
Fena değil eklediklerinn... Ama ben düşük belli sevmiyorummm
sen evli deilmisin zatii....gelinlik giymedinmi dahaaaa

gıymedım dugune de gıycem nıkahta klasık bır kıyafet gıydım okadar dugunede daha var zaten

kızlar ölücem stresten.nişanlım dağda komando babam su an lib ya da ve haber alamıyoruz.. yerimde duramıyorum bugün telaştan :26::26::26:

kızlar ölücem stresten.nişanlım dağda komando babam su an lib ya da ve haber alamıyoruz.. yerimde duramıyorum bugün telaştan :26::26::26:

Gelinlikk aşkınmı depreştii kızzz
Fena değil eklediklerinn... Ama ben düşük belli sevmiyorummm
sen evli deilmisin zatii....gelinlik giymedinmi dahaaaa

gıymedım dugune de gıycem nıkahta klasık bır kıyafet gıydım okadar dugunede daha var zaten

hmm.. anladım...
peki neden nikah yaptınız?
Yani özel değilseee tabii

İçini ferah tut.. Telefonla ulaşamıyormusun? babana yada nişanlınaa?

hmm.. anladım...
peki neden nikah yaptınız?
Yani özel değilseee tabii

İçini ferah tut.. Telefonla ulaşamıyormusun? babana yada nişanlınaa?

iş ve yurt dısına cıkma ıslerımız var ondan benm cıfte vatandas olabılmem ıcın ama sımdıde ıstanbulda kalalım dıo bılmıom vala bızım ıs bıraz karısık yanı her an hersey olabılır bı gunde nıkah gunu aldık bır haftada nıkah kıydık ve mutlu son evlendık :123

Sende Babyke gibi yurtdışındamı yaşıyosunnn
Nerde peki?
Allah mutluluğunuzu bozmasın şekerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…