:86:Bence Evlenmeliyiz Hemde Bu sene :86:
devremmmmm
ne sıkıcı bir hava var demi bugün yaaa... içim bunaldı vallahiiii
Sende Babyke gibi yurtdışındamı yaşıyosunnn
Nerde peki?
Allah mutluluğunuzu bozmasın şekerimmm
:86:Bence Evlenmeliyiz Hemde Bu sene :86:
burcummmm hoşgeldinnnnn
Ben çok sıkıldımmm... Sende ne var ne yokkk
yavrumm benimmm:93:
hayde güselim şeker ezelim bu sene de bekar gezelimmmm bu sene de bekar gezelim demez inş bizimkiler askerden gelince
kızlar ölücem stresten.nişanlım dağda komando babam su an lib ya da ve haber alamıyoruz.. yerimde duramıyorum bugün telaştan :26::26::26:
yok be yaw. evlilik kadında bitiyor ama unutma.gerçi ben hiç istemedim hahahaha 2 yıl kaçtım daha fazla kaçamadımgenelde bayanlar istiyor erkekler cesaret edemiyor
yuppiiii
aynen devrem
saat geçmek bilmiyor sanki, zaten salı günleri pazartesiden daha bi sıkkın geçer oldu artık
hava güzel oluncada çalışasımız gelmiyor nolcaz biz böyle bilmem
amin cnm ıngılterede yasıyodum fakat turkıyeye geldık aılecek suan turkıye ıstanbuldayım esımde burda kalıyor ozamanlar onu ıng goturcektım ama aılem turkıyeye donelım dedı tamamen gıdıp gelıyorduk ama sımdı temellı donduk cnm esımın ısı fln burda oyuzden bnde burda ıyı bı ıs bldm oylelık kaldı bız evlendımızle kaldık hem ben nısanlımın yanına buraya kalmaya gelıyodum babamda atesle barut yan yana durmaz dıye once nıkah kıydırdı laf soz olmasın dıeebızde hemen tabı kabul etık cunku ben turkıyeye gecen sene gelıyodum en az ıkı hafta beraber kalıyoduk yanı anladın
etmek zorunda
başı sen çekecen kanka...
gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten.. hepimiz pek meraklıyızz burdaaa
başı sen çekecen kanka...
gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten.. hepimiz pek meraklıyızz burdaaa
bende aynen öyle düşünüyorum.. pzts. de sevmiyorum salıyıdaa...
sadece cumayı seviyorumm.. hem mübarek günn.. hemde hafta bitiyo diyeee
Anladımm canım... Bencede yaşayın mis gibi Türkiyedee.. netceniz elin memleketinde suyumu çıktı Türkiyeninn
şaka bi yana doğduğun yer değil doğduğun yer demişler.. Bak hem senin hemn eşinin işleriniz varmışş.. Düzeninizi kurup yaşar gidersinizz..
o zaman sizde sayın 5 hazirana arkamdan gelirsiniz :81::81:
istanbul avrupa yakasında oturan yok mu yawe :85:
hoşbuldum durum niye kız iş yok mu?
Ay ben çok yoğunum dikkat ediyorsan eskisi gibi duramıyorum burda...
avrupa yakasıını bırak istanbulda bilem oturmuyorum
o zaman sizde sayın 5 hazirana arkamdan gelirsiniz :81::81:
istanbul avrupa yakasında oturan yok mu yawe :85:
ewet cnm saol o duzenı bır kurssak ceyız duzuyom suan azcık bı ceyızım var tamamlamam lazım bıde bnm kocamın tarafı dogu kokenlı ceyıze onem verıolar nealaka orasını cozemeddım amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?