Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

devremmmmm
ne sıkıcı bir hava var demi bugün yaaa... içim bunaldı vallahiiii

aynen devrem

saat geçmek bilmiyor sanki, zaten salı günleri pazartesiden daha bi sıkkın geçer oldu artık

hava güzel oluncada çalışasımız gelmiyor nolcaz biz böyle bilmem

Sende Babyke gibi yurtdışındamı yaşıyosunnn
Nerde peki?
Allah mutluluğunuzu bozmasın şekerimmm

amin cnm ıngılterede yasıyodum fakat turkıyeye geldık aılecek suan turkıye ıstanbuldayım esımde burda kalıyor ozamanlar onu ıng goturcektım ama aılem turkıyeye donelım dedı tamamen gıdıp gelıyorduk ama sımdı temellı donduk cnm esımın ısı fln burda oyuzden bnde burda ıyı bı ıs bldm oylelık kaldı bız evlendımızle kaldık hem ben nısanlımın yanına buraya kalmaya gelıyodum babamda atesle barut yan yana durmaz dıye once nıkah kıydırdı laf soz olmasın dıee bızde hemen tabı kabul etık cunku ben turkıyeye gecen sene gelıyodum en az ıkı hafta beraber kalıyoduk yanı anladın

hayde güselim şeker ezelim bu sene de bekar gezelimmmm bu sene de bekar gezelim demez inş bizimkiler askerden gelince

yok be yaw. evlilik kadında bitiyor ama unutma.gerçi ben hiç istemedim hahahaha 2 yıl kaçtım daha fazla kaçamadım genelde bayanlar istiyor erkekler cesaret edemiyor

kızlar ölücem stresten.nişanlım dağda komando babam su an lib ya da ve haber alamıyoruz.. yerimde duramıyorum bugün telaştan :26::26::26:

canımm habelere bakıyorumda lıbyada mahsur kalan turklerr donmusss yazıyoo tatalımm acaaba bıı bılgıı edındınmıı istanbula ulastılalar yazıyoda sekerımm istersenn bıı ızlee nısanlınn ıcındee ıcını ferahh tutt allahın ıznıylee bısı olmazz streess yapmaa kendınee bıraz daha ıı bakk olurmuu canm hemm ewdekıılerıde strese sokmazsınn cnm

Saat 6 olsun çıkıp gidelim çekirdeğimi alım aşk ve cezamı izlemeye başlım ya.ayakalarımı uaztıppp

başı sen çekecen kanka...
gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten.. hepimiz pek meraklıyızz burdaaa

aynen devrem

saat geçmek bilmiyor sanki, zaten salı günleri pazartesiden daha bi sıkkın geçer oldu artık

hava güzel oluncada çalışasımız gelmiyor nolcaz biz böyle bilmem

bende aynen öyle düşünüyorum.. pzts. de sevmiyorum salıyıdaa...
sadece cumayı seviyorumm.. hem mübarek günn.. hemde hafta bitiyo diyeee

Anladımm canım... Bencede yaşayın mis gibi Türkiyedee.. netceniz elin memleketinde suyumu çıktı Türkiyeninn
şaka bi yana doğduğun yer değil doğduğun yer demişler.. Bak hem senin hemn eşinin işleriniz varmışş.. Düzeninizi kurup yaşar gidersinizz..

ewet cnm saol o duzenı bır kurssak ceyız duzuyom suan azcık bı ceyızım var tamamlamam lazım bıde bnm kocamın tarafı dogu kokenlı ceyıze onem verıolar nealaka orasını cozemeddım amaaa

hoşbuldum durum niye kız iş yok mu?
Ay ben çok yoğunum dikkat ediyorsan eskisi gibi duramıyorum burda...

ay varda yapasım yok burcum...
İzmirde bugün hava çok kapalı yağmur falan vardı.. Çok bunaldım yaa...
evett sen eskiden hep burdaydınnn
özeldeki msjların dili olsada konuşsaaa... ama şimdi nerde 2kelime yazan yokk

o zaman sizde sayın 5 hazirana arkamdan gelirsiniz :81::81:
istanbul avrupa yakasında oturan yok mu yawe :85:

daha bizim asker şafağımız bitcekdee sonra geçeriz düğün şafağınaa...
Ben İzmirliyim şahsennn:78:

ewet cnm saol o duzenı bır kurssak ceyız duzuyom suan azcık bı ceyızım var tamamlamam lazım bıde bnm kocamın tarafı dogu kokenlı ceyıze onem verıolar nealaka orasını cozemeddım amaaa

Ne zamman yapıcaksınız düğünü?
ev falan hazırmı kiramı olucak...
Aman boşver onları sen kendine göre al alcaklarını.. Kullanacak olan sen ve kocann

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…