Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Saat 6 olsun çıkıp gidelim çekirdeğimi alım aşk ve cezamı izlemeye başlım ya.ayakalarımı uaztıppp

bende aşk ve ceza ile öyle bir geçer zaman ki arasında mekik dokuyorum salı akşamları

cumayı bende çok seviyorum, haftasonlarını özellikle pazar gününü hiç sevmiyorum gürkan askere gittiğinden beri. pazar günleri hep dolaşırdık bi yerlere giderdik ama şimdi :2:

kira olcak ekım 1 5 arası burada olacak 14 subat dıo ama bılmıomkı yaaa :26: bana kalsa gelınce hemen olsun ama eksıgımız cok var ben kayınvaldemlerle anlasamıom bırbırımızı hıc hosnut deılız o yuzden butun esyaları beraber yapcaz bnm aılemde baya destek ama nekadr olabılrlerkı

aslında sana anlatcaklarım var ama gördüğün gbi buraya bile yazamıyorumki mesaj atım sana
istanbulda öle kapalı ve yağmurlu

kayınvaliden ile anlaşamıyor olaiblirsin.
ama oğullarını evlendiriyorlar bunun seninle bi alakası yok. yapmaları ne ise yapmaları lazım

cumayı bende çok seviyorum, haftasonlarını özellikle pazar gününü hiç sevmiyorum gürkan askere gittiğinden beri. pazar günleri hep dolaşırdık bi yerlere giderdik ama şimdi :2:

ben haftasonmlarını günün yarısını uyumakla geçirdiğim için seviyorum..bide aşkım çarşıya çıktığı içinn....
Off devremm bizde pazar günleri hiç durmazdıkk... bornova balçova inciraltı karşıyakaaa... ahh ahh.....
onsuzz İzmir in tadı yokkk
Gel devrem ağlayalımmmm

ayy ben hiç değiştirmiyorum bile kanalı ya
ama aşk ve cezadaki bir müzik var 2 hafta öncesinde yasemin otele giderken çalıyordu canım yanıyor galiba onun fon müziği benim öle içimi yakıyorkii ağlardım sırf müziğinden dolayı gel görki bizim şirkette müdürde onu zil sesi yapmış edacım sürekli onun telefonu çalar içim öle kötü oluyrki ağlıyorum valla

speedy ben avrupa yakasındayım canım neresibde oturuyosun

Hayırlısı olsunn..... neden sevmiyolar senii.. yani belli bi sebebi varmı? sen doğulu değilmisin diye falan mı? yada klasik kaynana görümce kıskançlığımı

aslında sana anlatcaklarım var ama gördüğün gbi buraya bile yazamıyorumki mesaj atım sana
istanbulda öle kapalı ve yağmurlu

anlat anlatt bende diyomm bukadar zaman burcum olaysız durmaz imkansızz
valla 6olsada çıksak biran önce yaaa

hahahahah:))kız sende naptın beni yaaa

KARANLIKTAN AYDINLIĞA

HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER

**(....460_230....)**

:119:Şafaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...292 cagla22...

...292 mmeerraall...

...293 sevgilim_benim...

...293 _kvsr_...

...294 umursuna...

...294 mesutugba...

...294 pembe_ojem...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

:124:...370 ftmgl06...:124:

:124:...370 sinopluum...:124:

:124:...370 daisygirl...:124:

:124:...372 10_nefise_10...:124:

:124:...372 minnne...:124:

:124:...373 aswangcullen...:124:

:124:...374 subat10...:124:

:124:...377 merdiyet...:124:

:124:...381 dıptısdıptıs...:124:

Hasretin kucağına yeni düşen yarenlerimiz

:92:...400 miracletly...:92:

:92:...422 parlayanyildizim...:92:

:78: umutla mehtaP bekLeyenLer :78:
kavuşmaya son:

siyahincim===> aşkısıyla beraber
daisygirl===> aşkısıyla beraber

...HERŞEY VATAN İÇİN...

BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK

kayınvaliden ile anlaşamıyor olaiblirsin.
ama oğullarını evlendiriyorlar bunun seninle bi alakası yok. yapmaları ne ise yapmaları lazım

off sorma okonuda cok dertlıyım yanı yarama basma bı baslarsam anlatmaya butun topık benı dınler sadece okadar ıgrenc ınsanlarkı sorma yanı neysekı bnm koca dunya tatlısı alakası yok onlarlaa zaten onlara cekse bır dk durmam beklemem tek kotu huyu asırııı kıskaaaanc onuda askerde dıe altan alıyom yoksA onada tepkı gosterım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…