Hayırlısı olsunn..... neden sevmiyolar senii.. yani belli bi sebebi varmı? sen doğulu değilmisin diye falan mı? yada klasik kaynana görümce kıskançlığımı
anlat anlatt bende diyomm bukadar zaman burcum olaysız durmaz imkansızz
valla 6olsada çıksak biran önce yaaa
aaaaaaaaaaaa gerçekten miiiiii bende kulaksızdayım canım
off sorma okonuda cok dertlıyım yanı yarama basma bı baslarsam anlatmaya butun topık benı dınler sadece okadar ıgrenc ınsanlarkı sorma yanı neysekı bnm koca dunya tatlısı alakası yok onlarlaa zaten onlara cekse bır dk durmam beklemem tek kotu huyu asırııı kıskaaaanc onuda askerde dıe altan alıyom yoksA onada tepkı gosterım
Hayırlısı olsunn..... neden sevmiyolar senii.. yani belli bi sebebi varmı? sen doğulu değilmisin diye falan mı? yada klasik kaynana görümce kıskançlığımı
anlat anlatt bende diyomm bukadar zaman burcum olaysız durmaz imkansızz
valla 6olsada çıksak biran önce yaaa
seninle çok yakınız yani :81::81: kasımpaşada çalışıyorum ben çünkü 2 yıldır hasköydeydim daha önce hep kasımpaşadaydım
olsun canım. sonuçta eşinin ailesi annesi babası kendini onun yerine koymalısın.
ne olursa olsun sevmesenizde iki tarafta birbirine saygı göstermeli şahsen ben nişanlımın annem hakkında böyle düşünmesini asla istemem
klasık gelın gorumce ve kaynana klasıgı ve bunlar benı havalaı fln buluo aslında alakası yok yanı
ben onları cok altan aldım bunlar cok farklı ya kıskanclıklarını gectım davranıslarıda cook kotu ben gelınlerıysem ınsan gıbı davransssınlar banasahsen gerekırse ogullarını tamamen alırım yuzunu bıle gostermem bunuda yaparım yanı onlar bana deıl olgullarınada kotu davranıyorr
bunu yapamazsın canım. yani senin buna hakkın yok anlaşamıyorsan sen görüşmezsin biter. Ama.
ki bunu yapmana eşin izin veriyorsa bu onun terbiyesizliği olur işte. ANNE adı üstünde ANNEEE
bunu yapamazsın canım. yani senin buna hakkın yok anlaşamıyorsan sen görüşmezsin biter. Ama.
ki bunu yapmana eşin izin veriyorsa bu onun terbiyesizliği olur işte. ANNE adı üstünde ANNEEE
seninle çok yakınız yani :81::81: Kasımpaşada çalışıyorum ben çünkü 2 yıldır hasköydeydim daha önce hep kasımpaşadaydım
olsun canım. Sonuçta eşinin ailesi annesi babası kendini onun yerine koymalısın.
Ne olursa olsun sevmesenizde iki tarafta birbirine saygı göstermeli şahsen ben nişanlımın annem hakkında böyle düşünmesini asla istemem
ben haftasonmlarını günün yarısını uyumakla geçirdiğim için seviyorum..bide aşkım çarşıya çıktığı içinn....
Off devremm bizde pazar günleri hiç durmazdıkk... bornova balçova inciraltı karşıyakaaa... ahh ahh.....
onsuzz İzmir in tadı yokkk
Gel devrem ağlayalımmmm
ayy ben hiç değiştirmiyorum bile kanalı ya
ama aşk ve cezadaki bir müzik var 2 hafta öncesinde yasemin otele giderken çalıyordu canım yanıyor galiba onun fon müziği benim öle içimi yakıyorkii ağlardım sırf müziğinden dolayı gel görki bizim şirkette müdürde onu zil sesi yapmış edacım sürekli onun telefonu çalar içim öle kötü oluyrki ağlıyorum valla
speedy ben avrupa yakasındayım canım neresibde oturuyosun
Aman salla şekerim takma hiççç
anne deıl yaa deıl ogullarınada dıolarkı ya bız ya o oda benı secıo bunlarda kabullenemııooo anlamıosun benım yasadıklaarmı kolay seyler deıl basıt seylerde deıl anla benı :84::84::84::84:
:19:bu konuda hak veremicim sana cnm..
anne deıl yaa deıl ogullarınada dıolarkı ya bız ya o oda benı secıo bunlarda kabullenemııooo anlamıosun benım yasadıklaarmı kolay seyler deıl basıt seylerde deıl anla benı :84::84::84::84:
aa üzüldüm cnm duruma. niye öyle bi rest çekiyorlar çocuklarına yaa? ne durum oldu ki aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?