Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

klasık gelın gorumce ve kaynana klasıgı ve bunlar benı havalaı fln buluo aslında alakası yok yanı

aaaaaaaaaaaa gerçekten miiiiii bende kulaksızdayım canım

seninle çok yakınız yani :81::81: kasımpaşada çalışıyorum ben çünkü 2 yıldır hasköydeydim daha önce hep kasımpaşadaydım

olsun canım. sonuçta eşinin ailesi annesi babası kendini onun yerine koymalısın.
ne olursa olsun sevmesenizde iki tarafta birbirine saygı göstermeli şahsen ben nişanlımın annem hakkında böyle düşünmesini asla istemem

klasık gelın gorumce ve kaynana klasıgı ve bunlar benı havalı fln buluo aslında alakası yok yanı

ben onları cok altan aldım bunlar cok farklı ya kıskanclıklarını gectım davranıslarıda cook kotu ben gelınlerıysem ınsan gıbı davransssınlar banasahsen gerekırse ogullarını tamamen alırım yuzunu bıle gostermem bunuda yaparım yanı onlar bana deıl olgullarınada kotu davranıyorr

bunu yapamazsın canım. yani senin buna hakkın yok anlaşamıyorsan sen görüşmezsin biter. Ama.
ki bunu yapmana eşin izin veriyorsa bu onun terbiyesizliği olur işte. ANNE adı üstünde ANNEEE

Son düzenleme:
nese kızlar ben mesai saatim bitti yarın sohbete devam ederız belkı evden de gırerım hoscakalııın safaklardan bır gun daha gıttı :79::79::79::79::79:

bunu yapamazsın canım. yani senin buna hakkın yok anlaşamıyorsan sen görüşmezsin biter. Ama.
ki bunu yapmana eşin izin veriyorsa bu onun terbiyesizliği olur işte. ANNE adı üstünde ANNEEE

anne deıl yaa deıl ogullarınada dıolarkı ya bız ya o oda benı secıo bunlarda kabullenemııooo anlamıosun benım yasadıklaarmı kolay seyler deıl basıt seylerde deıl anla benı :84::84::84::84:

hımm evet çok yakınız canımm yarın konuşuruz ben çıkıyorum ebuşum geldiii

hava ağlıyor bizim yeirmize devrem biz ağlamaylım ağlamak ağlamayı getirir boşveeeerr

evet biliyorum çok etkileyiciydi o şarkı
yaseminle savaş tartışıyor sonra bi sarılıyorlar ya ben bitiyorum orada
gürkana diyorum ki gelde senle biraz tartışalım sonra bianda sarılalım birbirimize dellimiyim neyim bilmem ki

anne deıl yaa deıl ogullarınada dıolarkı ya bız ya o oda benı secıo bunlarda kabullenemııooo anlamıosun benım yasadıklaarmı kolay seyler deıl basıt seylerde deıl anla benı :84::84::84::84:
:19:bu konuda hak veremicim sana cnm..

olayı tam bilmiyorum tabikide. ama
bilmem. şimdi biraz farklı konu bunlar. herkeze göre fikirde değişebilir. ben memnunum tabikide kayınvalidem ama bana eziyet ediyor olsa kendim görüşmem biter.
Oğlunu göstermem falan filan demek ne biliyim. bi kere bu lafları söylerken ilk başta benim nişanlım bana tepki gösterir. sonuçta dün b.ktu bugün koktu misali benim nişanlıma 26 yıl baktı ben 2 yıldır varım.
Annesini 1 kalemde silebilen birisi ile evlenmekte istemem. 2 gün sonra beni der rahatlıkla siler

aa üzüldüm cnm duruma. niye öyle bi rest çekiyorlar çocuklarına yaa? ne durum oldu ki aranızda ?

aa üzüldüm cnm duruma. niye öyle bi rest çekiyorlar çocuklarına yaa? ne durum oldu ki aranızda ?

bızım yıldızımız barısmadı bunlar benı ıstemedı askımda benı tgercıh ettı bunlarda kabullenemıo cokta tıııııııııııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…