Allah kavuştursun tatlımm
Valla sennkinin işi zor.. hoş kimseninki kolay değil amakendinden küçüklere komutanım demek çok ağır gelicektir..
orası öyle kısa dönem olsaydı şimdi çok rahattı :S kardeşide asker onun kısa dönem ama... acemiliği bitince kardeşi askerden gelecek işte.. sabır diliyorum allahtan bakalım
daha en başındayızz bugün teslim oluyor manisa kırkağaç off off nasıl geçecek... dünden beri 10 yılım gittii
slm kızlar nasılsınız bakalımnasıl gidiyo
Nereye gitti ki canım askerin
allahh kavustursunn cnm ve sbaır versın ılk baslardaa zorr ama merak etme zman akıp gecıyoo
canım benim askerim şu an manisa kırkağaçta..
amin inş canım şu acemiliğini atlatsak rahatlıcam diye düşünüyorum ama bilemiyorum
atlatırsınn cn merak etme zatenn sonraa gelır dagtımaa sonraa gonderırsınn bırazdaahaa uzulursunn ama bu seferr yoklugunaa alısmaya baslarsınn ozlersınn ama yapcak bısı olmadıgını dusunursunn sonraa ıznee gelırr heyacanlaa beklersınnn gelırr sonraa tekrar yollarsınn vee suann benımm gıbı olupp tekrar ızınee beklersınn emınn oll calısıoysann bıırr ıstee vee cewren varsaa egerr bıdee erkek arkadasınn rahat olupp ararsaa hemenncıkk gecerr tatlımmmm
off off zor çok zor benim askerim diyarbakırda ama hakkari çukurcaya gidecek elektrik yok su yok bol çatışmalı bir yere gönderiyorlar. Allah bütün askerlirimizin yardımcısı olsun şafak ise epeyce karanlık
Allah sabır versin canım. yenimi gitti
tuana_lalin eten
ilk defa görüyorumm sizlerriiii
off off zor çok zor benim askerim diyarbakırda ama hakkari çukurcaya gidecek elektrik yok su yok bol çatışmalı bir yere gönderiyorlar. Allah bütün askerlirimizin yardımcısı olsun şafak ise epeyce karanlık
Daha çok görceksin yeni kişiler şekerim
Bizim torun oluyo onlar
Ben de torun istiyorummmm
sağol canım bugün tam bir aydır sözlüyüz bu saatlerde hyecanla gelmelerini bekliyordumama şimdi ağlamaktan şişmiş yüzüm halim dermanım kalmayan bedenim inadına onu düşünüyor çalışıyorum ama bugün hiçbirşey yapamadım anca gittiği yer ile ilgili araştırmalar yapıyorum allah sizede sabır versin canım
12 ayı tamamla vecez seninde kucağına torunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?