Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Allah kavuştursun tatlımm

Valla sennkinin işi zor.. hoş kimseninki kolay değil ama kendinden küçüklere komutanım demek çok ağır gelicektir..

orası öyle kısa dönem olsaydı şimdi çok rahattı :S kardeşide asker onun kısa dönem ama... acemiliği bitince kardeşi askerden gelecek işte.. sabır diliyorum allahtan bakalım

canım benim askerim şu an manisa kırkağaçta..

amin inş canım şu acemiliğini atlatsak rahatlıcam diye düşünüyorum ama bilemiyorum

atlatırsınn cn merak etme zatenn sonraa gelır dagtımaa sonraa gonderırsınn bırazdaahaa uzulursunn ama bu seferr yoklugunaa alısmaya baslarsınn ozlersınn ama yapcak bısı olmadıgını dusunursunn sonraa ıznee gelırr heyacanlaa beklersınnn gelırr sonraa tekrar yollarsınn vee suann benımm gıbı olupp tekrar ızınee beklersınn emınn oll calısıoysann bıırr ıstee vee cewren varsaa egerr bıdee erkek arkadasınn rahat olupp ararsaa hemenncıkk gecerr tatlımmmm

sağol canım bugün tam bir aydır sözlüyüz bu saatlerde hyecanla gelmelerini bekliyordum ama şimdi ağlamaktan şişmiş yüzüm halim dermanım kalmayan bedenim inadına onu düşünüyor çalışıyorum ama bugün hiçbirşey yapamadım anca gittiği yer ile ilgili araştırmalar yapıyorum allah sizede sabır versin canım

off off zor çok zor benim askerim diyarbakırda ama hakkari çukurcaya gidecek elektrik yok su yok bol çatışmalı bir yere gönderiyorlar. Allah bütün askerlirimizin yardımcısı olsun şafak ise epeyce karanlık

allah yardımcın olsun ( inş sağ salim sevdiğine kavuşursun canımm acemi birliğini bitirmiş ise öbürüde biter derler :S benim daha ilk gün ama öyleymiş.. allah sabır versin

off off zor çok zor benim askerim diyarbakırda ama hakkari çukurcaya gidecek elektrik yok su yok bol çatışmalı bir yere gönderiyorlar. Allah bütün askerlirimizin yardımcısı olsun şafak ise epeyce karanlık

allahh yardımcınn olsunn bennımm dayımınn ogluu halenn ordaa ama 30 guunu varr bıtrdıı gordumm fotolarınıı zorr bıyerr allah yardımcınn olsunn bol boll duaa ederızza artıkk sag salımm gelsınn butunn askerlerımızzz ınsallahhh

amınn canımm sımdıı bunlarıı anlattınn tuylerımm ürperdııı kıyammam cnm yaaüzülmee benımm gözlerımm balonn gıbıydııı gıtmee dıyee yalvarrmısıtımm bıdeee cocugudaa uzdumm otobusee gıderkenn dedımm artıkk uyucamm erkenn hemen sabah olsunn atlatımm uyku ılacı alımm dedımm dıye dıyee bıtıyoo cnmm sabırr allahtann sbaırr ısteyınn ıkınızdee

ya ben nasıl hesaplıcam kızlarrr 25 gün yemin törenine kadar sonra 50 gün daha var sonrasıda 385 günmü kalıcak.. toplam 460 gün yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…