Ben de torun istiyorummmm
ya ben nasıl hesaplıcam kızlarrr 25 gün yemin törenine kadar sonra 50 gün daha var sonrasıda 385 günmü kalıcak.. toplam 460 gün yani..
amınn canımm sımdıı bunlarıı anlattınn tuylerımm ürperdııı kıyammam cnm yaaüzülmee benımm gözlerımm balonn gıbıydııı gıtmee dıyee yalvarrmısıtımm bıdeee cocugudaa uzdumm otobusee gıderkenn dedımm artıkk uyucamm erkenn hemen sabah olsunn atlatımm uyku ılacı alımm dedımm dıye dıyee bıtıyoo cnmm sabırr allahtann sbaırr ısteyınn ıkınızdee
silüs tarihinden hesaplıycaksın canımya ben nasıl hesaplıcam kızlarrr 25 gün yemin törenine kadar sonra 50 gün daha var sonrasıda 385 günmü kalıcak.. toplam 460 gün yani..
3,5 - 4ay sonra benm torunlarda gelecek ozaman
hoşgeldin cnm
hayır herkesin farklı 460 gün diil izinleri falan çıkar içinden tabi kullanmıcaksanızne zmn gitti askerin:26:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şafak atarsa 82 palakalara son 1 gün:79::87:
silüs tarihinden hesaplıycaksın canım
aynen öyleesende torun torba sahibi olcen sevgilin dede olcek sende nine
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şafak atarsa 82 palakalara son 1 gün:79::87:
hoşbuldum canım çok sağol canım bugün teslim olcak iştee daha çok var ama işte hasret özlem şimdiden başlayınca düşünmeye başladım... dayanılmaz birşey..ama sanırım biz izinleri kullanırız.. kullanmazsak kaç gün azalır ki ?
canım 21 şubat silüs tarihi 23 şubat yani bugün teslim o zaman 3 günlük askermi şimdi
bendee ıstıyorumm torunnn ama yokk
aynen öyleesende torun torba sahibi olcen sevgilin dede olcek sende nine
canım 21 şubat silüs tarihi 23 şubat yani bugün teslim o zaman 3 günlük askermi şimdi
valla kıskandım( allah sevdiğinize kavuştursun sizi nasıl geçti acemi birlik neresiydi ?
biraz daha beklicezz devoooo
ben çıtır nine olacaaammmmmm
bana söz verdirtti herkes ama ben ağladıkça ağladım görmesin diye mutfağa kaçtım sonra beni hep mutfakta buldu ağlarken hem gülüyorduk hem ağlıyorduk ama giderken üzülmesin diye hem ağladım hemde sakin olmaya çalıştımm.. gece uyuyamadım hep uyandım yazık annemde çok üzüldü çok özledim şimdiden çoookkk allah herkese sabır versin hepimizi sevdiklerimize kavuştursun
devrelerım 90/1 ler gıdınce bızde kral devre olcaz sıra bızdee
sunun surası 4 ay var :18:
biraz daha beklicezz devoooo
ben çıtır nine olacaaammmmmm
bak hele biz tezkereci devre olmanın tadına varamadan yerimizde gözleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?