Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

uzun dönemse otuz gün azalırçok fazla anlamam bu işlerden ama yinede bilgilendirmek istedimallah kavuştursun cnm

dayanırmıyım bilmem ama öyleyse söylimde gelmesin hiç anca bu usta birliğine giderken kullanır sonra dayanırım sanırım amin hepimizi canım sağol

evet canım 3 günlük asker

evet cnm 3 gunluk asker

aldığım en güzel haber bu olsa gerek :) teşekkürler kızlar

benim nişanlımın askerliği allaha şükür iyi geçti cnm rahatça konuştuk çarşılarıda her hafta sonu vardı üzülme sende bi bakcan tezkereci olmuşsun

inş canım yaa nasıl geçicek diye düşünüyordum ama iyiki kk var yalnız değilim inş hepimiz sağ salim kavuşucaz sevdiklerimize

biz izinlerimizin hepsini kullandık çünkü dayanmak çok zor oluyo

şafağında 452 felan canım bütün izinlerini kullanırsa tabi şafak değişir daha yol izni ıvırzıvırdan felan

biz izinlerimizin hepsini kullandık çünkü dayanmak çok zor oluyo

( ben hafta sonları çarşı izninde yanına giderim baya para gider ama en azından askerliği çabuk biter diye düşünüyorum (( tabi çok uzak olursa nasıl olur bilmem ben şimdiden dayanamıyorsam ileride dahada zor olcak eminim.. o yüzden doğrudur..

ben sadece bi kere nişanlımın yanına gittim oda yemin töreninde onun dışında izinlerimizi kullandık

İzin kullanıcaksınız taabiki şimdiden düşmee... yanındayken düşersin...
Nesini anlıcan boşver.. say gitsin.....:93:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…