biraz daha beklicezz devoooo
ben çıtır nine olacaaammmmmm
uzun dönemse otuz gün azalırçok fazla anlamam bu işlerden ama yinede bilgilendirmek istedim allah kavuştursun cnm
evet canım 3 günlük asker
evet cnm 3 gunluk asker
benim nişanlımın askerliği allaha şükür iyi geçti cnm rahatça konuştuk çarşılarıda her hafta sonu vardı üzülme sende bi bakcan tezkereci olmuşsun
cok kalmaak ıstıyosan kal cnm ben cabucak gıtmek ıstersın dıe dusundumama cok sevdıysen safakları ben sana sole benımkılerden 100 gun verıyım ne dersın
devrelerım 90/1 ler gıdınce bızde kral devre olcaz sıra bızdee
sunun surası 4 ay var :18:
dayanırmıyım bilmem ama öyleyse söylimde gelmesin hiç anca bu usta birliğine giderken kullanır sonra dayanırım sanırımamin hepimizi canım sağol
aldığım en güzel haber bu olsa gerek :) teşekkürler kızlar
inş canım yaa nasıl geçicek diye düşünüyordum ama iyiki kk var yalnız değilim inş hepimiz sağ salim kavuşucaz sevdiklerimize
Nevettttttttttttttttttt
4ay sonrada Kral Devre bizi Uleynnnn
sabırsızlanıyorumm dewooomyaa cabukk geçsınn
yerim leyn seni çıtır nene olcakmışşş
dayanırmıyım bilmem ama öyleyse söylimde gelmesin hiç anca bu usta birliğine giderken kullanır sonra dayanırım sanırımamin hepimizi canım sağol
aldığım en güzel haber bu olsa gerek :) teşekkürler kızlar
inş canım yaa nasıl geçicek diye düşünüyordum ama iyiki kk var yalnız değilim inş hepimiz sağ salim kavuşucaz sevdiklerimize
al al al kız bır omur duacın olurum
biz izinlerimizin hepsini kullandık çünkü dayanmak çok zor oluyo
Nevettttttttttttttttttt
4ay sonrada Kral Devre bizi Uleynnnn
şafağında 452 felan canım bütün izinlerini kullanırsa tabi şafak değişir daha yol izni ıvırzıvırdan felan
( ben hafta sonları çarşı izninde yanına giderim baya para gider ama en azından askerliği çabuk biter diye düşünüyorum (( tabi çok uzak olursa nasıl olur bilmem ben şimdiden dayanamıyorsam ileride dahada zor olcak eminim.. o yüzden doğrudur..
normalde kaç ki bu şafak bişe anlamıyor benay ben nasıl muhasebeci oldum ya
Atarsaa 205 cnmmm
benn suu askerlıgıın yarınsındann cogunu bıtrdımm halenn anlamıss dıılımm bısılerıı benn ıızınlerıı yanımmdaykenn dusuyorumm vee daha 13 gunn var dusmedımm onudaa yanımaa geldıgınde dusucemmbenımdee atarsaa 182:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?