Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayynenn oyylee canım benımmm bılmıyolarrr...kımse sormaa geregıı bılee duymuyolarrr nasılsınn emınn oll tekk basımaa cektımmm hııcc bıarkadasımm yanımmda olmadıı aramadıı bılee dusunnn

kısa dönem var canım şuan 337. dönem kısa dönem bekleyenleri diye topiğimiz var.bu arada herkese allah kavuştursun diyorum sağ salim kavuşalım inşallah.senin askerde kısa dönem sanırım?nerde peki

Aminnn.Yok uzun dönem canım Manisa ya çıktı :)

az çok anlayabiliyorum canım senii çünkü gitmeden önce de çok sıkıntı çektik...sürekli kavga bi de ayrı şehirlerdeyiz ayrılmıştık ben de çok ileri gittim bu sefer ama bugun yine buluştuk,nomu bile silmiş düşün yani ama dayanamıyoruz anacımmm birbirimizeeeeee kavga dövüşş gidiyoruz

vallahi ben de ısrar ediyorum diyorum yarın da gitmeden göreyim bi daha ama akrabaları gelicekmiş geçmeden birliğe bi arasa gittiğinde hemen damlıcam zaten boş bırakmam hem de yakınımıza çıkmışş

bi yandan çok da üzülüyorum ama gurur verici de bişey...yapsın yapsın çok gurur verici bi görev buuhem de o heyecanı yaşayalım beraberr oyy ölürüm ben ona aşkım kabardı yinee

allaahh kavuşştursunnn canımm bellımı pekıı nere dustugu
manisaa merkezz(izmir) :))
benimde uzun dönemmmmm deliricemmm yahuuuu ne zaman bi sesini duyucammm of offf
kız destek olalım birbirimize sıkılma ne olurr bak benim de okulum devam ediyorr sıkılmamaya çalış ( hafta sonu arar seni merak etme canım
kısa dönem yok mu diye sorunca ben öyle sandım:))

hehehe:)))

kaç gündür ağla ağla helak oldum,yemek de yemiyorum doğru dürüst ay bir hafta olsun rahatlıcam bi alışayım duruma yoksa kafayı yiyeceğim yaw

kızz ne arkadaşı ALLAH aşkına arkadaştan yana dertli değilim..zaten eşimle tanıştığımdn beri kimseyle görüşmedim pek en iyi sırdaşıma arkadaşım eşimden sonra eltimdir diyeblirmm

kızlar ben çıkyorum öpüyorum hepinizi..Allah sbır versin hepinnzee..banada 5 günlük bir sabır wersinninşallah rüyamızda askerlerimzi görürüzz hadi hepinize iyi gecelerrrrr

Kızlarrr şimdi dalıcam muhabbete ortasından ama kafam çok karıştı ya
Sevgilimmm 14 ocakta teslim oldu dönüş tarihi 12 nisan
iki tarih arası 454 günn bu durumda ben yanlışmı şafak saymış oluyorum ?

yeni arkadaşlar hg niz ben buranın en kıdemlilerindenim :82: siz büyük ihtimal bnm torunumsunz

askerlik 454 gün zaten cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…