as cnm hoş geldiinn
hani ben askerimi beklerken kimse bana aferin desin diye beklemedim..aşkım , sevgim için yaptım..ama kimse bana destek olmadı..onu da geçtim..ne derdi var dendii..böyle birşey var mı yaa?asker beklemeyenler asker yolu gözlemeyi çok kolay sanıyorlar herhaldee
kısa dönem var canım şuan 337. dönem kısa dönem bekleyenleri diye topiğimiz var.bu arada herkese allah kavuştursun diyorum sağ salim kavuşalım inşallah.senin askerde kısa dönem sanırım?nerde peki
merhaba kızlarr artık ben de asker yolu bekliyorum diyebilirim sanırım askerim bu cuma teslim oluyor...Allahım herkese hayırlı teskereler versin,inşallah...
Aminnn.Yok uzun dönem canım Manisa ya çıktı :)
eh işte cnm biraz cnm sıkkın idare ediom :97::97:
benimki uzun dönemm cnm.. kısss organikk nerdesin sesin çıkmıyooorrr
çok tşk cnm benim inşallah sizde hep mutlu olun herkes mutlu olsun..herkes bir an önce kavuşsun askerine..Allah sabrımı verdi ama çookk yıprandımm..eşimden bir şikayetim yok zaten insan bu kadar çok sevince gözü görmüyorr..böylesine aşıkken askerlikk vızz geliyorr..ne demişler sabreden derviş muradına ermiş..artık çok güzel günler bizi bekliyor inşallahh..bundan sonra herşeyim yanımda olacak yaa hiç bir şeye üzülmiycemm..çünkü ne olursa olsun o her zaman yanımdaydı ve kimsenin lafına bakmadı..çünkü beni çok iiyi biliyorr..evet bekledim..çokta mutluyum..psikolojim çok bozuldu ..ama değerr..değil 15 ay 15 yıl beklerim onu..yeter ki hep sevsin böyle benii..çok mutluyum kızlarr çokk.. o kadar doldum ki anlatamam..aşkımı görür görmez sarılıcam atlıycam boynunaa..bağıra bağıra ağlıycamm..hayata inat kötülere inat..bir kez daha göstericem birbirimize ne kadar aşık olduğumuzuuuuu
manisaa merkezz(izmir) :))allaahh kavuşştursunnn canımm bellımı pekıı nere dustugu
kız destek olalım birbirimize sıkılma ne olurr bak benim de okulum devam ediyorr sıkılmamaya çalışbenimde uzun dönemmmmm deliricemmm yahuuuu ne zaman bi sesini duyucammm of offf
kısa dönem yok mu diye sorunca ben öyle sandım:))
ayynenn oyylee canım benımmm bılmıyolarrr...kımse sormaa geregıı bılee duymuyolarrr nasılsınn emınn oll tekk basımaa cektımmm hııcc bıarkadasımm yanımmda olmadıı aramadıı bılee dusunnn
kızz ne arkadaşı ALLAH aşkına arkadaştan yana dertli değilim..zaten eşimle tanıştığımdn beri kimseyle görüşmedim pek en iyi sırdaşıma arkadaşım eşimden sonra eltimdir diyeblirmm
kızlar ben çıkyorum öpüyorum hepinizi..Allah sbır versin hepinnzee..banada 5 günlük bir sabır wersinninşallah rüyamızda askerlerimzi görürüzz hadi hepinize iyi gecelerrrrr
Kızlarrr şimdi dalıcam muhabbete ortasından ama kafam çok karıştı ya
Sevgilimmm 14 ocakta teslim oldu dönüş tarihi 12 nisan
iki tarih arası 454 günn bu durumda ben yanlışmı şafak saymış oluyorum ?
yeni arkadaşlar hg niz ben buranın en kıdemlilerindenim :82: siz büyük ihtimal bnm torunumsunz
askerlik 454 gün zaten cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?