Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yapcakk hıc bısı yokk cnım yaa ole kös kös oturuyorummm

ayhh aynen..bende öle dolanıyorum kk da yapıcak bişey yokk..aslında çok mutluyum br yandan da çok heyecanlıyım.. mide bulantılarım başladı yinee..inşallah yine fenalaşmam..bir an önce aşkım gelsin istiyorum..çookk özledimm.gidip aşkımı aradım size söyledikten sonra..konuştuk..o kadar özledim ki...hiç doyamıyorum..Allahıma şükürler olsun ki bitti artık..inanamıyorumm..nasıl bitttii.aşşkımmm geliceeeekkk

canımm yaa kelebek gıbı ucuyosundurr havadaa sımdıı senn ohh allahımızaa sukurr bakk kavususyosunn nee güzeell yaa ınan bendee cokk mutluu oldumm kavuss kavuşki sıra bızee gelsınn canımm benımm özlersınn tabıı zman yaklastıkçaa heycanın artarr sıkma kendını bundann sonraa yanındasınn ıstee şekercimmm yarının kollarındaa:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

ayy canım benmm yaa çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinn.. öyle de bir bilsen neler çektim bu askerlik boyunca ..ahh ahh..neyse herkes karşılığını alıcak zatennn

ayy canım benmm yaa çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinn.. öyle de bir bilsen neler çektim bu askerlik boyunca ..ahh ahh..neyse herkes karşılığını alıcak zatennn

ndemekk tatlımm ıyı dılkelerımm olerr tabıı anlıyabılıyorumm canımm çekmıyen bılemezz gercekten olee tatlımmm bıı gelsındee yuzun gulsunnde baskaa bısıı ıstenmm

ndemekk tatlımm ıyı dılkelerımm olerr tabıı anlıyabılıyorumm canımm çekmıyen bılemezz gercekten olee tatlımmm bıı gelsındee yuzun gulsunnde baskaa bısıı ıstenmm
hani ben askerimi beklerken kimse bana aferin desin diye beklemedim..aşkım , sevgim için yaptım..ama kimse bana destek olmadı..onu da geçtim..ne derdi var dendii..böyle birşey var mı yaa?asker beklemeyenler asker yolu gözlemeyi çok kolay sanıyorlar herhaldee

merhaba kızlarr artık ben de asker yolu bekliyorum diyebilirim sanırım askerim bu cuma teslim oluyor...Allahım herkese hayırlı teskereler versin,inşallah...

merhaba kızlarr artık ben de asker yolu bekliyorum diyebilirim sanırım askerim bu cuma teslim oluyor...Allahım herkese hayırlı teskereler versin,inşallah...

hoşş geldin canım aramıza şimdidenn..gerçi ben çok yakın bi zmanda aranızdan ayrılacağım..gerçi gelirim yineee hemen bırakır mıyım sizleriiiişimdiden Allah sabır versin sağ salim kavuşursunuz inşallah

çok teşekkür ederim canım :))) hadii çok sevindim darısı başımıza inşallah uzun dönem erkek arkadasımınki hem de evimizin yakınına çıktı

bilmediğim şeyler askerlik hakkında gerçi "Ah Erkekler" tarafında paylaştım ama kimse yardımcı olmadı bana

çok teşekkür ederim canım :))) hadii çok sevindim darısı başımıza inşallah uzun dönem erkek arkadasımınki hem de evimizin yakınına çıktı

ahhh ahhh..ne güzel cnm çok sevindim senin adınaa..ne güzel yakına çıkmış gidersin hep görmeye..bizde düşünüyoduk keşke yakına çıksa diye ama nerrrrdeeeee..hayat yine yapacağını yaptıı taa kıbrıs a gitti bitanem..ama olsn hiçbirşey yıkamadı bizi ..bitti Allahıma şükürr.. bu arada istersen konunun linkini ver bakıyım

iyimiş o zaman yaa sağ salim kavuşun birbirinize inş... hayırlı teskereler şimdiden bende dün yolculadım bugün teslim oldu ah ahhhh sonergizem canım allah sabrını vermiş kavuşuyorsunuz hep mutlu olun emi :69:

gerçekten böyle kavuşanları görünce çok mutlu oluyorum canım uzun dönem miydi sizin de? tamam yazıom hemen http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/422985-askerlikle-ilgili-sorum-var.html

ALLAH kavuştursunnn.bugun de bi arkadasım daha gitti birliklere göre değişiyormuş sanırım teslim olma :) kızlarr bişey sorucam bu bölümdeki üyelerin arkadasları hep uzun dönem mi?kısa dönem de var mıı?

çok tşk cnm benim inşallah sizde hep mutlu olun herkes mutlu olsun..herkes bir an önce kavuşsun askerine..Allah sabrımı verdi ama çookk yıprandımm..eşimden bir şikayetim yok zaten insan bu kadar çok sevince gözü görmüyorr..böylesine aşıkken askerlikk vızz geliyorr..ne demişler sabreden derviş muradına ermiş..artık çok güzel günler bizi bekliyor inşallahh..bundan sonra herşeyim yanımda olacak yaa hiç bir şeye üzülmiycemm..çünkü ne olursa olsun o her zaman yanımdaydı ve kimsenin lafına bakmadı..çünkü beni çok iiyi biliyorr..evet bekledim..çokta mutluyum..psikolojim çok bozuldu ..ama değerr..değil 15 ay 15 yıl beklerim onu..yeter ki hep sevsin böyle benii..çok mutluyum kızlarr çokk.. o kadar doldum ki anlatamam..aşkımı görür görmez sarılıcam atlıycam boynunaa..bağıra bağıra ağlıycamm..hayata inat kötülere inat..bir kez daha göstericem birbirimize ne kadar aşık olduğumuzuuuuu

kısa dönem var canım şuan 337. dönem kısa dönem bekleyenleri diye topiğimiz var.bu arada herkese allah kavuştursun diyorum sağ salim kavuşalım inşallah.senin askerde kısa dönem sanırım?nerde peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…