- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
selaam herkezee nasılsınızzz canımm cokk sıkılıyoo :95::95::95:
as cnm hoş geldinnn..neden canın sıkılıyo bakkiimm
yapcakk hıc bısı yokk cnım yaaole kös kös oturuyorummm
ayhh aynen..bende öle dolanıyorum kk dayapıcak bişey yokk..aslında çok mutluyum br yandan da çok heyecanlıyım.. mide bulantılarım başladı yinee..inşallah yine fenalaşmam..bir an önce aşkım gelsin istiyorum..çookk özledimm.gidip aşkımı aradım size söyledikten sonra..konuştuk..o kadar özledim ki...hiç doyamıyorum..Allahıma şükürler olsun ki bitti artık..inanamıyorumm..nasıl bitttii.aşşkımmm geliceeeekkk
canımm yaa kelebek gıbı ucuyosundurr havadaa sımdıı senn ohh allahımızaa sukurr bakk kavususyosunn nee güzeell yaa ınan bendee cokk mutluu oldumm kavuss kavuşki sıra bızee gelsınn canımm benımm özlersınn tabıı zman yaklastıkçaa heycanın artarr sıkma kendını bundann sonraa yanındasınn ıstee şekercimmm yarının kollarındaa:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
ayy canım benmm yaa çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinn..öyle de bir bilsen neler çektim bu askerlik boyunca ..ahh ahh..neyse herkes karşılığını alıcak zatennn
hani ben askerimi beklerken kimse bana aferin desin diye beklemedim..aşkım , sevgim için yaptım..ama kimse bana destek olmadı..onu da geçtim..ne derdi var dendii..böyle birşey var mı yaa?ndemekk tatlımm ıyı dılkelerımm olerr tabııanlıyabılıyorumm canımm çekmıyen bılemezz gercekten olee tatlımmm bıı gelsındee yuzun gulsunnde baskaa bısıı ıstenmm
merhaba kızlarr artık ben de asker yolu bekliyorum diyebilirim sanırım askerim bu cuma teslim oluyor...Allahım herkese hayırlı teskereler versin,inşallah...
hoşş geldin canım aramıza şimdidenn..gerçi ben çok yakın bi zmanda aranızdan ayrılacağım..gerçi gelirim yineee hemen bırakır mıyım sizleriiiişimdiden Allah sabır versin sağ salim kavuşursunuz inşallah
çok teşekkür ederim canım :))) hadii çok sevindim darısı başımıza inşallahuzun dönem erkek arkadasımınki hem de evimizin yakınına çıktı
ahhh ahhh..ne güzel cnm çok sevindim senin adınaa..ne güzel yakına çıkmış gidersin hep görmeye..bizde düşünüyoduk keşke yakına çıksa diye ama nerrrrdeeeee..hayat yine yapacağını yaptıı taa kıbrıs a gitti bitanem..ama olsn hiçbirşey yıkamadı bizi ..bitti Allahıma şükürr.. bu arada istersen konunun linkini ver bakıyım
iyimiş o zaman yaa sağ salim kavuşun birbirinize inş... hayırlı teskereler şimdiden bende dün yolculadım bugün teslim oldu ah ahhhh sonergizem canım allah sabrını vermiş kavuşuyorsunuz hep mutlu olun emi:69:
iyimiş o zaman yaa sağ salim kavuşun birbirinize inş... hayırlı teskereler şimdiden bende dün yolculadım bugün teslim oldu ah ahhhh sonergizem canım allah sabrını vermiş kavuşuyorsunuz hep mutlu olun emi:69:
ALLAH kavuştursunnn.bugun de bi arkadasım daha gittibirliklere göre değişiyormuş sanırım teslim olma :) kızlarr bişey sorucam bu bölümdeki üyelerin arkadasları hep uzun dönem mi?kısa dönem de var mıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?