- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
çok sağoll cnm Allah size de sağ salim kavuşmayı nasip etsin..bütün asker bekleynlere nasip etsin inşallah..geçer canımm.bak benim ki nasıl geçtii..o kadr sıkıntılar yaşadım kii..bilemezsinn..neler gördüümm..neyse ben şimdi çıkıyım askerimi arıyım geliyim konuşruzzz:79:cnm masalah bıtırmısın safakları darısı basıma dıyım bnm safagım daha cok 223 gun var ama bıtıcek allahın ıznıyle ben ılk acemı bırlınde yazdım gunluk gelınce ızne beraber okuduk gunlumu sarılıp agladık beraber oda bana yazmıs orda tabı bende bılmıyorum gunluk tutunu oda bılmıo gelınce 7 gunluk ızne o bana vrdı sıyah bır defter ben ona verdım bı defter tabı saırdık ıkımızzde aaa sendemı gunluk tutun fln dıe neyse sonra bana soz ver yazmıycaksın gunluk tutmıycaksın dıe ben o gunden sonra yazmadım ama o defterı acıp okumuyorum bıle sımdı yenı gelenlerı gorunce bıle acıyorum dıorum nasıl gecıcek o gunler kendımınkı bıle 223 oldu ama hala gecmıo gecmıo onların nasıl gecıcekkı oof cok uzun oldu k.bkma allah sag saglım askerıne kavusmayı nasıp etsın sonsuza kadar beraber olun
cnm masalah bıtırmısın safakları darısı basıma dıyım bnm safagım daha cok 223 gun var ama bıtıcek allahın ıznıyle ben ılk acemı bırlınde yazdım gunluk gelınce ızne beraber okuduk gunlumu sarılıp agladık beraber oda bana yazmıs orda tabı bende bılmıyorum gunluk tutunu oda bılmıo gelınce 7 gunluk ızne o bana vrdı sıyah bır defter ben ona verdım bı defter tabı saırdık ıkımızzde aaa sendemı gunluk tutun fln dıe neyse sonra bana soz ver yazmıycaksın gunluk tutmıycaksın dıe ben o gunden sonra yazmadım ama o defterı acıp okumuyorum bıle sımdı yenı gelenlerı gorunce bıle acıyorum dıorum nasıl gecıcek o gunler kendımınkı bıle 223 oldu ama hala gecmıo gecmıo onların nasıl gecıcekkı oof cok uzun oldu k.bkma allah sag saglım askerıne kavusmayı nasıp etsın sonsuza kadar beraber olun
kızlarrr ben askerimi aramaya gidiyorum..çok özlediimmmm:)oleyy beee kavuşucazz artıkk Allah ın izniyle tabii...ohhh bitiyo arttıkkk...Allahımm sana şükürlerr olsunnnnn..hadi ben çıktım kızlar öptüm hepinizi belki gelirim yineee ...
canlarım çok sağolunn..
hepinizin beni anladığına inanıyorum gerçektendün gece uğurladım sevdiğimi bende.. nasıl ağladım anlatamam size.. giderken elimi sıkamıyordu ben inadına sıkıyordum sanki güçsüzdü sonra dönüşte görümcemin elini sıkı sıkı tuttumm bütün herkes beni sakinleştirmeye çalışıyor ama yok olmuyor daha az önce tutuyordum diyordum daha bir kaç saat önce şurada espri yaptık fln her gördüğüm yere ağladım sabah sesini duydum yetmedi sanki sny gibi geldi :S hani bende gitsemmi ardından koşa koşa diye düşünmüyor değilim ama napayım burda olmalıyım yoksa bitmez of off
Şiişşşşşttt devreemmm... Bak biz yarısını bitirdikk bilee... Ağlamak yokkk
Askerini yeni gönderenleri düşün bideee
:80::80::80:
hoş buldum canımm çok iyiym ben sen nasılsınn..yaa buralardayım ama gelip yazıyorum arkadaşlarr hararetli bir şekildee konuşuyorlar görmüyorlar sanırım bende çıkıyorumm şafağın kaç cnm
dusunuom canım dusunmez olurmuyum ama ne bılıyım bıanda gecmıse gıdıp geldım sankı yenı yollamış gıbı ıcımde bır acı var neden alahım neden su askerlık bu kadar uzun yaaaskım gelsın ona cok ıhtıyacım var elını tutmaya kokusunu ıcıme cekmeye omzunda aglamaya cok ıhtıyacım var cook
sağol canım ama ah canım ahbenim sadece parmağımdaki yüzüğe bakmam yeterli oluyor üzülmeme her yerde bir anım var şimdi hiçbir yere sığamıyorum.. nasıl geçicek ne yapıcam bilemiyorum.. allah hepimize sabır versin yarabbimmmm
dusunuom canım dusunmez olurmuyum ama ne bılıyım bıanda gecmıse gıdıp geldım sankı yenı yollamış gıbı ıcımde bır acı var neden alahım neden su askerlık bu kadar uzun yaa askım gelsın ona cok ıhtıyacım var elını tutmaya kokusunu ıcıme cekmeye omzunda aglamaya cok ıhtıyacım var cook
Evet bizi düşün bide
Evet askerlik kesinlikle çokk uzunnnn
Kısa dönem olsaydı çoktan gelmişti bizimkilerrr
Bende çoğu zaman bu ruh halindeyim ama sürekli böyle düşününce insan daha kötü oluyorr... Arada kendimize moral vermemiz gerekiyo dimii
Şöyle gözünün önüne Eylül-Ekim aylarını getirr için huzurla mutluluklaa dolsun....
Ben EYLÜL ayını 4gözle bekliyorummmm
ay bende 1 ekım geel geel dıorum ama gelıcek dımı tertıbım bıtıcek bızde kavuscaz kımler bıtırmedı bızde bıtırcez allahın ıznıyle eskısı gıbı olcaz hıcbısey olmamıs gıbı kocamıza sevdımıze sarılcaz burda cok moral buluyorum ben aslında sızlerı gormesemde gercek bır arkadasım dertlesmıs olsam bukadar rahatlıyamam herelde
kızlar ben cıkıyorum mesai saatı bıttı aksam gelırım belkı hadı kendınıze coook ii bakın :80::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?