Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok sağoll cnm Allah size de sağ salim kavuşmayı nasip etsin..bütün asker bekleynlere nasip etsin inşallah..geçer canımm.bak benim ki nasıl geçtii..o kadr sıkıntılar yaşadım kii..bilemezsinn..neler gördüümm..neyse ben şimdi çıkıyım askerimi arıyım geliyim konuşruzzz:79:

Şiişşşşşttt devreemmm... Bak biz yarısını bitirdikk bilee... Ağlamak yokkk
Askerini yeni gönderenleri düşün bideee

:80::80::80:

senı cok iyi anlıyorum canım cok zor bunu yasamadan kımse anlayamaz helekı zamanla alısıyosun ama nasıl alısıyosun onsuz gecırdın her sanıye ıcını yakıo ınsanın her an dusnuyosun her aklına geldınde aglamaklı oluyosun ama ne care ne o senı goruo ne sen onu tel basında beklıyosun saatlerce arasın sesını duyım dıe tel zaman su gıbı akıp gecıo ama kapatınca yıne bastan devam tv asker gorunce sesını son kez acıosun neoldu dıe nerde bısey duysan asker le ılgılı hemen uzuluosun kendı askerın gıbı ama sana tavsıyem tv asker fılmlerını ızleme duygusal sarkı dınleme onula gezmeye gtn yerlere gtme bıraz daha az uzuluosun :2:

Şiişşşşşttt devreemmm... Bak biz yarısını bitirdikk bilee... Ağlamak yokkk
Askerini yeni gönderenleri düşün bideee

:80::80::80:

dusunuom canım dusunmez olurmuyum ama ne bılıyım bıanda gecmıse gıdıp geldım sankı yenı yollamış gıbı ıcımde bır acı var neden alahım neden su askerlık bu kadar uzun yaa askım gelsın ona cok ıhtıyacım var elını tutmaya kokusunu ıcıme cekmeye omzunda aglamaya cok ıhtıyacım var cook

hoş buldum canımm çok iyiym ben sen nasılsınn.. yaa buralardayım ama gelip yazıyorum arkadaşlarr hararetli bir şekildee konuşuyorlar görmüyorlar sanırım bende çıkıyorumm şafağın kaç cnm

waallaa canımm aynennn olee bendee gunaydınn fılann dıyorumm ama gormuyolarrdırr buyukk ıhtımall:44::44:ıyımm nasıll olımm ıstee işş güçç hadıı bıtrdınn snedeee allahh hayırlısıylaa nasıp etsınn gelmesınıı canmcımm şafagımm 182 atarssaa

Evet bizi düşün bide

sağol canım ama ah canım ah benim sadece parmağımdaki yüzüğe bakmam yeterli oluyor üzülmeme her yerde bir anım var şimdi hiçbir yere sığamıyorum.. nasıl geçicek ne yapıcam bilemiyorum.. allah hepimize sabır versin yarabbimmmm

nısanlımısın evlımısn cnm :44:

Evet askerlik kesinlikle çokk uzunnnn
Kısa dönem olsaydı çoktan gelmişti bizimkilerrr
Bende çoğu zaman bu ruh halindeyim ama sürekli böyle düşününce insan daha kötü oluyorr... Arada kendimize moral vermemiz gerekiyo dimii
Şöyle gözünün önüne Eylül-Ekim aylarını getirr için huzurla mutluluklaa dolsun....
Ben EYLÜL ayını 4gözle bekliyorummmm

ay bende 1 ekım geel geel dıorum ama gelıcek dımı tertıbım bıtıcek bızde kavuscaz kımler bıtırmedı bızde bıtırcez allahın ıznıyle eskısı gıbı olcaz hıcbısey olmamıs gıbı kocamıza sevdımıze sarılcaz burda cok moral buluyorum ben aslında sızlerı gormesemde gercek bır arkadasım dertlesmıs olsam bukadar rahatlıyamam herelde

zeynelim nişanlı sayılırım söz yaptık ama nişana aksilikler çıktı acemiliği bitsin o günlerde yapıcaz inş

kızlar ben cıkıyorum mesai saatı bıttı aksam gelırım belkı hadı kendınıze coook ii bakın :80::79:

Gel peşimden cnmm..Bende Eylülün 2.haftası falan nasipse İnşallahhhhhh
Bitircez tabi Allahın izniyle cnmm...
Banada inanılmaz iyi geliyor burassı...
bende seni görmedimmm... Profildeki resimdeki senmisin devremmm?

Ben kaçar kızlarr iyi akşamlar hepinizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…