- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
saol cnmm inşallahhhdaim olsun olsun tatlım
aaaevlimisin senn ne qzel yaa gelince hep ynnda olcak
varmış senin daha tatlım... Bizim önümüzdeki yıl başlıycak nasip olursa...
hoş buldum cnmcımmm:)bende dıyorumm nerdebu kızzz özeline baksannaaa bii
evet canım yaa çok mutluyumm çok heyecanlyım gece yattığımda çok tuhaf oldum Allahım rüyada mıyım ben dedimm....heyecandan mideme ağrılar giriyor vallaa..off hayırlısıylaa bir gelse kavuşsam yaaaSen iyi olmucaksında kim olucak ne güzel 4 günün kalmış
bende idare etmeye çalışıyorum canım
evli olanlar için çok daha zor olsa gerek... bizler bu kadaan üzgünsekaynı hayatı,evi,yatağı paylaşanlar kim bilir nasıldır...
evet canım yaa çok mutluyumm çok heyecanlyım gece yattığımda çok tuhaf oldum Allahım rüyada mıyım ben dedimm....heyecandan mideme ağrılar giriyor vallaa..off hayırlısıylaa bir gelse kavuşsam yaaa
evet cnm iyiyimm Allhaa şükürrr:) sen nasılssnn bakkiimmm:) evet son 4 çokk güüüzeeelllburdayımm canımm bolee uzaktann izliyorumm şekerımm benniisinn dımıı sonn 4 galıbaa ohhh nee güzell yahuuu
daha aynı evı aynı yatagı paylasamadık en fazla 10 gun fln beraber uyuduk ben yıne kendı evıme gtım kızlar yanı bnmı daha evlı sayılmıyor o annesıyle annemlerle yasıom :44:
amiin canmm yaaa..inşallah Allahım kimseye ayrılık vermesiinn..inşallah btün herkes kavuşur sağ salim askeriinnee:) bendee artkk kocamıııı kollarımaaa alıııyyıımmm hakketttiimm dimiiayyy Allah bidaha ayrılık göstermesin inşallahh..Darısı başımıza :97:
sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor artık banaduygu inan bana hiç bişey senden değerli değilll Üzme tatlı canını.
3 ayımız kaldı azıcık daha sık dişini aşkın gelince unutturur sana herşeyi
biliyorum sıka sıka bi hal olduk ama elden bişey gelmiyo
amiin canmm yaaa..inşallah Allahım kimseye ayrılık vermesiinn..inşallah btün herkes kavuşur sağ salim askeriinnee:) bendee artkk kocamıııı kollarımaaa alıııyyıımmm hakketttiimm dimii
evet cnm iyiyimm Allhaa şükürrr:) sen nasılssnn bakkiimmm:) evet son 4 çokk güüüzeeelll
Ne güzel canım allah başka ayrılık vermesin inşallah hep çoook mutlu olursunuzevet canım yaa çok mutluyumm çok heyecanlyım gece yattığımda çok tuhaf oldum Allahım rüyada mıyım ben dedimm....heyecandan mideme ağrılar giriyor vallaa..off hayırlısıylaa bir gelse kavuşsam yaaa
dugunum daha olmadı aammaa sadecenıkahım var yane yan yana olmıcaz yıne bır sure
olsuunn gelince beraber uyucaksınız hiç değilsesabah kalktıqnda gözünü açtıqn anda karşında eşin olcak ne qzel yaaaaaaa :97:
hee vallaa hakettiimmm :):)kocaaaaaaaaaaaa 460 gün bekledin hakettin tbi
sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor artık bana
offf nasıl bi yağmur başladııı burdaaaaaaaa
şemsiyemde yokk... Sıçana dönücem eve gidene kadarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?