Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

varmış senin daha tatlım... Bizim önümüzdeki yıl başlıycak nasip olursa...

oh ne güzel yaa tatlı telaşlar. biz izne geldiğinde sevgili olduk zaten öncesinde arkadaşdık o yüzdende var ünv. okumasam bile iyice tanımadan evliliğe adım atmayı düşünemem iyice tanıyalım birbirimizi ama evlenicez hissediyorm bu sefer doğru insanı buldummm

Sen iyi olmucaksında kim olucak ne güzel 4 günün kalmış
bende idare etmeye çalışıyorum canım
evet canım yaa çok mutluyumm çok heyecanlyım gece yattığımda çok tuhaf oldum Allahım rüyada mıyım ben dedimm....heyecandan mideme ağrılar giriyor vallaa..off hayırlısıylaa bir gelse kavuşsam yaaa

evli olanlar için çok daha zor olsa gerek... bizler bu kadaan üzgünsek aynı hayatı,evi,yatağı paylaşanlar kim bilir nasıldır...

daha aynı evı aynı yatagı paylasamadık en fazla 10 gun fln beraber uyuduk ben yıne kendı evıme gtım kızlar yanı bnmı daha evlı sayılmıyor o annesıyle annemlerle yasıom :44:

evet canım yaa çok mutluyumm çok heyecanlyım gece yattığımda çok tuhaf oldum Allahım rüyada mıyım ben dedimm....heyecandan mideme ağrılar giriyor vallaa..off hayırlısıylaa bir gelse kavuşsam yaaa

ayyy Allah bidaha ayrılık göstermesin inşallahh.. Darısı başımıza :97:

daha aynı evı aynı yatagı paylasamadık en fazla 10 gun fln beraber uyuduk ben yıne kendı evıme gtım kızlar yanı bnmı daha evlı sayılmıyor o annesıyle annemlerle yasıom :44:

olsuunn gelince beraber uyucaksınız hiç değilse sabah kalktıqnda gözünü açtıqn anda karşında eşin olcak ne qzel yaaaaaaa :97:

ayyy Allah bidaha ayrılık göstermesin inşallahh.. Darısı başımıza :97:
amiin canmm yaaa..inşallah Allahım kimseye ayrılık vermesiinn..inşallah btün herkes kavuşur sağ salim askeriinnee:) bendee artkk kocamıııı kollarımaaa alıııyyıımmm hakketttiimm dimii

evet cnm iyiyimm Allhaa şükürrr:) sen nasılssnn bakkiimmm:) evet son 4 çokk güüüzeeelll

gıtmedenn bıı göbekk atarıss artıkk hee olermıı ben sımdıden basladımm yahuu bendee ıyıım cnmm bolee senı sızlerıı mutluu olurkenn gormekk ınsanıı kötüü edermıı hııccc

Ne güzel canım allah başka ayrılık vermesin inşallah hep çoook mutlu olursunuz

offf nasıl bi yağmur başladııı burdaaaaaaaa
şemsiyemde yokk... sıçana dönücem eve gidene kadarrr

olsuunn gelince beraber uyucaksınız hiç değilse sabah kalktıqnda gözünü açtıqn anda karşında eşin olcak ne qzel yaaaaaaa :97:

evet cnm en azından beraber tatıle gtcez 1 hafta beraber sonrada dugun hazırlıkları yapcaz gelınlık esya fln ev ıs of oof:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…