KARISI oldun tbi sahiplencek222 gün snra dha güzellerini yaşarsın inşallahh
Evet ya sabah ne güzeldi kapadı sonra izmirin havasına güven olmuyo işte
inşallah durur sen çıkana kadar da ıslanmazsın
Evet aynen...
inşallah yaa....sen çalışmıyomusun?
Ben daha üniversite öğrencisiyim canım kısmetse ekimden sonra bitiyo okul sonra çalışıcam he tabi iş bulabilirsem:44::44:
ne okuyorsunn sen ecm?
evet ole dusununce dogru cnm onun kadını olmak bıle kulaga hos gelıyoroof o gunlere gerı donsek keske
vala kızlar sıze tek sey dolıyım o olduktan sonra daha bı sahıplendı benı bız nıkah oldu ıst beraber kaldık onunla 10 gun sonra bn ıng gerı dondum ama hersey superdı o gunler hep aklımdaa aah aah
ayy cnm sorma yaa o kadar heyecanlıyım kii..bende bide panik atak var işin kötüsüü:18::18:stres heyecn filan yapmam lazım ama herşeyi kafaya takıyorum..bi defasnda askerim izne gelirkenn benn öldüm öldüm dirildimmmgörsen acırdın halimee..bütün gece uyuyamadım..midemm o kadar fena bulanyordu kii heyecndnn....nefes alamadım çok fena oldumm..az kaldı bayılıyodum kii hasteneye götürdülerr ancak serumla kendime geldim..gerçi gelemedim aamaa neyseeee inşallah bu seferde böyle olmazzz:18::18:
Tasarım ve basım yayımcılık ama ben tasarım alanıyla daha çok ilgiliyim
ayy çok kötü olmuştum ama yaaa..inşallah bu sefer olmaz..gerçi artık alıştım ben stresse heyecana kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorumm:90:[/B] bende anlatttıkların yaşadım walla geldiği hafta... sakinleştirici iğne yaptılar
Nerde okuyosun cnm bölüm ne?
Bayanlar erkeklere oranla daha kolay iş bulabiliyo cnm... çalışma isteğin oluktan sonra bulursun merak etme
teşekkür ederim inşallah canımmhmmm güzelmiş umarım hemen iş bulursun tatlım
Aaa ne güzel egede okuyorum canım mesleğini yapıomusun peki ?Nerde okuyon canım ben de o bölümden mezunum
ay çok güzel gelio kulağaözendimm sahiplenir tabi ben olsam bende sahiplenirim şimdi bile bu kadar sahiplendiysek birbirimizi o zamanı düşünemiyoruuum çok heyecan vericiii
hemde ne heyecan verici kalp duruyo resmen yanı ınsanın sevdının kollarında olması cok guzel bı duygu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok ozledim ben kocamı :2:
Çok özendirdin şimdi beni ahh ahh benim onun kollarında uyumama daha çooook var :2::2:hemde ne heyecan verici kalp duruyo resmen yanı ınsanın sevdının kollarında olması cok guzel bı duygu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok ozledim ben kocamı :2:
Çok özendirdin şimdi beni ahh ahh benim onun kollarında uyumama daha çooook var :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?