Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ben daha üniversite öğrencisiyim canım kısmetse ekimden sonra bitiyo okul sonra çalışıcam he tabi iş bulabilirsem:44::44:

Nerde okuyosun cnm bölüm ne?
Bayanlar erkeklere oranla daha kolay iş bulabiliyo cnm... çalışma isteğin oluktan sonra bulursun merak etme

ay çok güzel gelio kulağa özendimm sahiplenir tabi ben olsam bende sahiplenirim şimdi bile bu kadar sahiplendiysek birbirimizi o zamanı düşünemiyoruuum çok heyecan vericiii

bende anlatttıkların yaşadım walla geldiği hafta... sakinleştirici iğne yaptılar

Nerde okuyosun cnm bölüm ne?
Bayanlar erkeklere oranla daha kolay iş bulabiliyo cnm... çalışma isteğin oluktan sonra bulursun merak etme

Egede okuyorum canım tasarım ve basım yayım..evet bayanlar daha kolay iş buluyo doğru soluyosun ama özel sektör zor ya belediye grafiker alıyomuş sanırım onu araştırıyorum

hemde ne heyecan verici kalp duruyo resmen yanı ınsanın sevdının kollarında olması cok guzel bı duygu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok ozledim ben kocamı :2:
Çok özendirdin şimdi beni ahh ahh benim onun kollarında uyumama daha çooook var :2::2:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…