evet cnm en azından beraber tatıle gtcez 1 hafta beraber sonrada dugun hazırlıkları yapcaz gelınlık esya fln ev ıs of oof:84:
olsun yaa düğün telaşı başlıcak gelince snra yanyana olcaksınz pozitif düşün
sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor artık bana
oh ne güzel yaatatlı telaşlar. biz izne geldiğinde sevgili olduk zaten öncesinde arkadaşdık o yüzdende var ünv. okumasam bile iyice tanımadan evliliğe adım atmayı düşünemem iyice tanıyalım birbirimizi ama evlenicez hissediyorm bu sefer doğru insanı buldummm
daha aynı evı aynı yatagı paylasamadık en fazla 10 gun fln beraber uyuduk ben yıne kendı evıme gtım kızlar yanı bnmı daha evlı sayılmıyor o annesıyle annemlerle yasıom :44:
ammiin cnm inşallah btün herkes mutlu olurr hiç ayrılmazlarr ve bir an önce kavuşurlarr inşallhhhhh:)Ne güzel canım allah başka ayrılık vermesin inşallah hep çoook mutlu olursunuz
Hayırlısı olsun canım
10 günde olsa beraber uyumuşluğunuz var, bizde siftah yok
offf nasıl bi yağmur başladııı burdaaaaaaaa
şemsiyemde yokk... sıçana dönücem eve gidene kadarrr
atarızz canııımm atarızz atmaz mıyızzzgıtmedenn bıı göbekk atarıss artıkk hee olermııben sımdıden basladımm yahuu bendee ıyıım cnmm bolee senı sızlerıı mutluu olurkenn gormekk ınsanıı kötüü edermıı hııccc
durum eve gidene kadar umarım yağmur durur..
izmirde oturuodun dimi cnm bende izmirdenim gerçekten çok yağıyo gökyüzü ağlıyo resmen hemde bağıra bağıra
ammiin cnm inşallah btün herkes mutlu olurr hiç ayrılmazlarr ve bir an önce kavuşurlarr inşallhhhhh:)
ne güzel yaaa darısı başıma ben ne zmn bakcam gelinliklre acaba :97:
bilmiyorum canım bilmiyorum artık12 ayı bitirdik biz 3 ay mı bitmiycekk
tek dert o değil ki burcucum,şittttt duygumm ne oluyor bakim son demlerindesin canım haklıısn ama bitiyor bak 460 daha bozmayanlar bile varrr
Evet ya sabah ne güzeldi kapadı sonra izmirin havasına güven olmuyo işteİnşallah burcummm...aşkım olsa hiç ıslanmazdımm...
Evet cnm izmirde yim..Birden nasıl başladı yaa... Halnuki sabah evden çıkarken günlük güneşlik bi hava vardı:44:
ben sımdıden bakıom tatllı telaslar esya secmek fln onunla beraber olmak ona yemek yapmak flnn cok guzel
Hayırlısı olsun canım
10 günde olsa beraber uyumuşluğunuz var, bizde siftah yok
atarızz canııımm atarızz atmaz mıyızzzhele de askerim gelsin ne göbekler atarım benn geçip askerimle oynıycamm gelsinnn heleee
düşününce çok güzel oluyo bnde bazen düşünüyorum ona yemk ypcaksn onun için süslenceksn aynı yatağı paylascaksn hayatını paylaşcaksn berabr yaşlancaksın çok güzel.. Allah sevenleri ayırmasınn inşallah herkes kavuşsun şu 222 gün çabucak geçsiiiinnnnnnnn
ayy cnm sorma yaa o kadar heyecanlıyım kii..bende bide panik atak var işin kötüsüü:18::18:stres heyecn filan yapmam lazım ama herşeyi kafaya takıyorum..bi defasnda askerim izne gelirkenn benn öldüm öldüm dirildimmmayyben dağıtım iznine gelicek diye 1 hafta uyuyamamıştım heyecandan... 2.5 ay hiç göremeyince çok garip olmuştum... Senin nasıl heyecanlandığını düşünemiyorum bile
evet ole dusununce dogru cnm onun kadını olmak bıle kulaga hos gelıyoroof o gunlere gerı donsek keske
vala kızlar sıze tek sey dolıyım o olduktan sonra daha bı sahıplendı benı bız nıkah oldu ıst beraber kaldık onunla 10 gun sonra bn ıng gerı dondum ama hersey superdı o gunler hep aklımdaa aah aah
amin inş çabucak geceer bızlerde yarenlerımıze kavusuruz dımı ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?