Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hayırlısı olsun canım

daha aynı evı aynı yatagı paylasamadık en fazla 10 gun fln beraber uyuduk ben yıne kendı evıme gtım kızlar yanı bnmı daha evlı sayılmıyor o annesıyle annemlerle yasıom :44:

10 günde olsa beraber uyumuşluğunuz var, bizde siftah yok

atarızz canııımm atarızz atmaz mıyızzzhele de askerim gelsin ne göbekler atarım benn geçip askerimle oynıycamm gelsinnn heleee

durum eve gidene kadar umarım yağmur durur..

İnşallah burcummm...aşkım olsa hiç ıslanmazdımm...

izmirde oturuodun dimi cnm bende izmirdenim gerçekten çok yağıyo gökyüzü ağlıyo resmen hemde bağıra bağıra

Evet cnm izmirde yim..Birden nasıl başladı yaa... Halnuki sabah evden çıkarken günlük güneşlik bi hava vardı:44:

ammiin cnm inşallah btün herkes mutlu olurr hiç ayrılmazlarr ve bir an önce kavuşurlarr inşallhhhhh:)

ayy ben dağıtım iznine gelicek diye 1 hafta uyuyamamıştım heyecandan... 2.5 ay hiç göremeyince çok garip olmuştum... Senin nasıl heyecanlandığını düşünemiyorum bile

İnşallah burcummm...aşkım olsa hiç ıslanmazdımm...

Evet cnm izmirde yim..Birden nasıl başladı yaa... Halnuki sabah evden çıkarken günlük güneşlik bi hava vardı:44:
Evet ya sabah ne güzeldi kapadı sonra izmirin havasına güven olmuyo işte
inşallah durur sen çıkana kadar da ıslanmazsın

ben sımdıden bakıom tatllı telaslar esya secmek fln onunla beraber olmak ona yemek yapmak flnn cok guzel

düşününce çok güzel oluyo bnde bazen düşünüyorum ona yemk ypcaksn onun için süslenceksn aynı yatağı paylascaksn hayatını paylaşcaksn berabr yaşlancaksın çok güzel.. Allah sevenleri ayırmasınn inşallah herkes kavuşsun şu 222 gün çabucak geçsiiiinnnnnnnn

Hayırlısı olsun canım

10 günde olsa beraber uyumuşluğunuz var, bizde siftah yok

evet ole dusununce dogru cnm onun kadını olmak bıle kulaga hos gelıyor oof o gunlere gerı donsek keske
vala kızlar sıze tek sey dolıyım o olduktan sonra daha bı sahıplendı benı bız nıkah oldu ıst beraber kaldık onunla 10 gun sonra bn ıng gerı dondum ama hersey superdı o gunler hep aklımdaa aah aah

amin inş çabucak geceer bızlerde yarenlerımıze kavusuruz dımı ama :26:

ayy ben dağıtım iznine gelicek diye 1 hafta uyuyamamıştım heyecandan... 2.5 ay hiç göremeyince çok garip olmuştum... Senin nasıl heyecanlandığını düşünemiyorum bile
ayy cnm sorma yaa o kadar heyecanlıyım kii..bende bide panik atak var işin kötüsüü:18::18:stres heyecn filan yapmam lazım ama herşeyi kafaya takıyorum..bi defasnda askerim izne gelirkenn benn öldüm öldüm dirildimmmgörsen acırdın halimee..bütün gece uyuyamadım..midemm o kadar fena bulanyordu kii heyecndnn....nefes alamadım çok fena oldumm..az kaldı bayılıyodum kii hasteneye götürdülerr ancak serumla kendime geldim..gerçi gelemedim aamaa neyseeee inşallah bu seferde böyle olmazzz:18::18:

KARISI oldun tbi sahiplencek 222 gün snra dha güzellerini yaşarsın inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…