canım benim çok sağol da12 gün nereye gittii nerden hesapladn banada ver tiyoo çatlarım bak :)
kızlar benn geldiimmmm..napıyosunuz bakmm nasıl gidiyorrr:79:
iyiym cnm bendeee:) şafağın kaaçç:) yaa sana bişey sorucam da burdan mı sorıyım ozelden mı karar weremedımimm cnmmm senden nbr
iyiym cnm bendeee:) şafağın kaaçç:) yaa sana bişey sorucam da burdan mı sorıyım ozelden mı karar weremedım
cnm askerlik 454 gün zaten
ayy snn şafakta çok güzellmiiişşş çok seviiinnndiiiiiiiiiiiimmmmşafak atarsa 82 cnmözelse özel msj at cnm
ayy snn şafakta çok güzellmiiişşş çok seviiinnndiiiiiiiiiiiimmmm
plakalara düşeyim daha da güselleşcek gizemcim
olsun canm benim:) buna da şükür dimiiilk zamanları hatrlaaa birrr..hadi hai maşallah şafağınaa
almadım canım pazartesı sabahı yanımda aşkım inşallah:) eğer o günkü komutanı iyiyse izin verirse pazar gecesi çıkıcak sbah yanımda :) ama vermezse pazartesi sabah çıkıcak yola..inşallah izin werir yaakız sen teskereyi almışmıydn yoksa bir kaç gün mü kaldı :26:
almadım canım pazartesı sabahı yanımda aşkım inşallah:) eğer o günkü komutanı iyiyse izin verirse pazar gecesi çıkıcak sbah yanımda :) ama vermezse pazartesi sabah çıkıcak yola..inşallah izin werir yaa
kızz sorma sorma ben biticeğine inanamıyorum yaa Allahım rüya mı şaka mı bu diyorummnşallah verir cnm yaaaaaaayyy üst devre oldum hala inanamıorum cnm
kızz sorma sorma ben biticeğine inanamıyorum yaa Allahım rüya mı şaka mı bu diyorumm
kızz biterrr biterrrr merak etme inşallah sağ salim kavuşuruz hepimizzzahhh bir de bnm bitseeee
bennn geldımmm lolişşşlerımm nasılsıızz bakemmm
oo kimler gelmişşş bakıyımmmmm:) gözlerim seni arıyorddduuuuuu
bennn geldımmm lolişşşlerımm nasılsıızz bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?