Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ııyımm jjuulimm sen nassın bakımmsenınde az kaldıı ama ben sana kızgınım bugunn kackere slm verdımm julıam dedımm az kaldıı plakalara dedınkıı cokk yogundunn gormedınn benıı

aaaaa cnm kusura bakma görmedim vallahiii çoğu zaman orda gibi duruom ama açık bırakıom işlere bakıom kıyamam cnmmm yaaa

beklerızz canımm benımm yaa artıkk gerıyee dogruuu sayımm yapcazzz gızemımee 4321veee askısınaaa kavusscakkkk yuppplyy
ayy cnm benmm yaaa kızz şafağım 3 olucak sanırım ben yanlıs yazdım heraldee aman neyse ne soncta ınsallah Allah bır engel vermedıkce pazartesı yanmda askım off ya cok heyecanlanıyorumm

aaaaa cnm kusura bakma görmedim vallahiii çoğu zaman orda gibi duruom ama açık bırakıom işlere bakıom kıyamam cnmmm yaaa

tamm canımm benımm olurr ben ısın skasındayımda en kotusuu yazıyosunn yazıyosunn ama kımsenınn sana cvp atmamasıı oluyoo :26:ama allh razıı olsunn sızlerr atıyosunuzzzkıymaa ban julımm kıymaa

ayy cnm benmm yaaa kızz şafağım 3 olucak sanırım ben yanlıs yazdım heraldee aman neyse ne soncta ınsallah Allah bır engel vermedıkce pazartesı yanmda askım off ya cok heyecanlanıyorumm

senn yapmaa hecan mecann panıkk atagınn varr allah muhafazaa enıstee gelırr bulamazzz sonraa aaa olmazz sen solee ben heycanlanırımm yerınee bana bısııı olmazz heyecandaann aynen bolee olerım stress yokk noo panıkk:90:

oooff cnm yaa yapamıyorum iştee çççook özledim çokk gelsin artık gelsiinnnnnnnn delirrrcemmmmkendi kendimi sakinleştrmeye çalışıcammm ama bişey diyimm miii eltime gidicem yarınnn..kızıyla uğraşıcam hem eltimi de çok severim..o bana yardımcı olurrr:)böylelikle zamanda geçmiş olurrrcnm sende dua et benm için yoksa hasta olucam stresten yine:18::18:

tamm canımm benımm olurr ben ısın skasındayımda en kotusuu yazıyosunn yazıyosunn ama kımsenınn sana cvp atmamasıı oluyoo :26:ama allh razıı olsunn sızlerr atıyosunuzzzkıymaa ban julımm kıymaa

neden cvp yazmıolar kuzum ben yazarım sana

baakk bolee yapmaa ama sımdıı hasta olcann askınn geldıgındee onun hasta hasta mıı karsılıycann cokk ayıppp kendıne gell suaalennbak bırazz suu bıkac gunn svılcenn cıakarsaa stressden demedıı deme uzulmee ama bısı dıyımıı askerınn gelsınn bıı gelme destekk vrmee bızee sorarımm ben sanaa... bebegıı benımm ıcındee seww eltınede slmm solee cnm

ayy cnm gelmez miiyimmmm hçç..ama 1 hafta filan gelemem karışık durumlarr bayaaağı sonra anlatırım ben cnm sanaaaaa tmm :) ayy cok merak edıyorum neler neler olcakkk askımı cok ozledm cok ıyce dayaanamaz oldum hasretıneee

anaamm senıı nıı bas gözz etsmm şu askerınlee daha bısı ıstememmm yetrkıı bolee cumleler kurmaa

kocamı özledim yaa özlediimmayy ne yapacağımı şaşrdım şimdi resmen mama yedim karnım açç cnm sürekli bişeyler yemek istiyoooneyse brtanem gelince başlarız yine gecenin bi yarısı kalkıp yemek yemeyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…