- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
aynen yaa yemn ederım fıtık oldum ne bu 10 dk da bir msj deli oldummmcanımm benımm sagoll ben senıı buldumm bılene msj atcamm ama dakıkada bırr dıyoo hastaa edıyoo hee bu benıı
h.b organikim napıon tatlımmm
organikçim cnm yaa kusura bakma bir 10 dk beklıycezzz
ııyımm jjuulimm sen nassın bakımmsenınde az kaldıı ama ben sana kızgınım bugunn kackere slm verdımm julıam dedımm az kaldıı plakalara dedınkıı cokk yogundunn gormedınn benıı
ayy cnm benmm yaaabeklerızz canımm benımm yaa artıkk gerıyee dogruuu sayımm yapcazzz gızemımee 43 2 1 veee askısınaaa kavusscakkkk yuppplyy
aaaaa cnm kusura bakma görmedim vallahiii çoğu zaman orda gibi duruom ama açık bırakıom işlere bakıom kıyamam cnmmm yaaa
ayy cnm benmm yaaakızz şafağım 3 olucak sanırım ben yanlıs yazdım heraldee aman neyse ne soncta ınsallah Allah bır engel vermedıkce pazartesı yanmda askım off ya cok heyecanlanıyorumm
oooff cnm yaa yapamıyorum işteesenn yapmaa hecan mecann panıkk atagınn varr allah muhafazaaenıstee gelırr bulamazzz sonraa aaa olmazz sen solee ben heycanlanırımm yerınee bana bısııı olmazz heyecandaann aynen bolee olerım stress yokk noo panıkk :90:
tamm canımm benımm olurr ben ısın skasındayımda en kotusuu yazıyosunn yazıyosunn ama kımsenınn sana cvp atmamasıı oluyoo :26:ama allh razıı olsunn sızlerr atıyosunuzzz kıymaa ban julımm kıymaa
oooff cnm yaa yapamıyorum işteeçççook özledim çokk gelsin artık gelsiinnnnnnnn delirrrcemmmm kendi kendimi sakinleştrmeye çalışıcammm ama bişey diyimm miii eltime gidicem yarınnn..kızıyla uğraşıcam hem eltimi de çok severim..o bana yardımcı olurrr:)böylelikle zamanda geçmiş olurrr cnm sende dua et benm için yoksa hasta olucam stresten yine:18::18:
neden cvp yazmıolar kuzum ben yazarım sana
senn yazz ban julimmbende sna yazarımm merak etmee sennn
ayy cnm gelmez miiyimmmm hçç..ama 1 hafta filan gelemem karışık durumlarr bayaaağı sonra anlatırım ben cnm sanaaaaa tmm :) ayy cok merak edıyorum neler neler olcakkk askımı cok ozledm cok ıyce dayaanamaz oldum hasretıneeebaakk bolee yapmaa ama sımdıı hasta olcann askınn geldıgındee onun hasta hasta mıı karsılıycann cokk ayıppp kendıne gell suaalenn bak bırazz suu bıkac gunn svılcenn cıakarsaa stressden demedıı deme uzulmee ama bısı dıyımıı askerınn gelsınn bıı gelme destekk vrmee bızee sorarımm ben sanaa... bebegıı benımm ıcındee seww eltınede slmm solee cnm
buranın en kıdemlilerindenim kız
ayy cnm gelmez miiyimmmm hçç..ama 1 hafta filan gelemem karışık durumlarr bayaaağı sonra anlatırım ben cnm sanaaaaa tmm :) ayy cok merak edıyorum neler neler olcakkk askımı cok ozledm cok ıyce dayaanamaz oldum hasretıneee
vee bendee onun arkadasııı tabeekııolsunn yazarsınn arada kıdemm sorunu olmazsaa tabııkısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?