aynen ya annem sürekli seni isteyen var diyodu en sonunda dedm anneme sevgilm var bnm askerde ddm öyle sustu soranlarada sevdiği var diyo biraz rahatladım
anladım asker psıkolojısı cok farklı ben neler yasıom oof atlatsam destan olur yanı kıskanclık desen soh datede degısmek desen full time bende ona gore tabı bu dusuncelerın hepsı sabredıcez neapalım sen de bıraz agladını bellı et ozman anlar bıda ha demez :26:
ay bu kadınlar yokmu cok fenalar yaa
Valla bir kere hüngür hüngür ağladım ama bir hafta falan sustu şimdi ustaya gidince yine başladı yapıcak bişey yok artık alttan alıcam benim hayatımın anlamıda çoook kıskanç ama daha başlamadı kıskançlıklar yakında çıkar onlarda
evet yaa artk eve kadınlar geldiğinde odamdan çıkmıyorum bıktım ya okdarda güzel bi kız değilim hee şişkoym birazama ağır başlı fln diyolarmış zıpır olmam lazm gelmemeleri için terbiyeszlkmi yapsam napsam
bende tombulum cnm bosver bızı begenen begendı zaten baskaları umrumda bıle deıll yane
isterlerse brat pit gelsın olmaz
ayyyneenn dnyanın en yakısıklı adamı gelse dönüp bkmam bile
iyi akşamlar :2:
eee alttan al al nereye kadar dimi bende şom ağızlılık yapıp başlatmıyım kıskançlık krizlerinioof nelerden kıskanıo bnmkı halımı bır gorsen kıskanc danam olduruo bnı gelsın sorcam ben onaaa bu kıskanclıkları sımdı hep altan alıom ama gelınce o benı altan alcak yoksayer bole yumrugu suratına
İyi akşamlarrrr...
Sen olmayınca çeyiz muhabbetide yapılmıyooo
niye ki be kanka
ben genel kendi topikte gelinlik,çeyiz dedikodusu yapıyordum beklerim.
eee şafak kaç
herkezın askı kendıne gore dunayanın bır numaralı esı dımı aamaa
slmlar bende geldim şafak karanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?