335 kısa dönem 25-70 derken kıskanıyodum,bizde 154 sayıyoduk düşermiyiz o günlere derken,şafak oldu 81............. canını sıkma çok zor ama geçicek mecbur,eşim askerde çok zor bi durum....... hepimizin askeri gidip gelsin hayırlısıyla......ay inş 1-2-3 derken biterrrr 100 lerde 80 lerde olanları kıskanıyorum allah kavuştursun ama eminimki onlarda zamanında kıskanıyorlardı :) allahım hepimize yardımcı olsun zor çokk...
ay inş 1-2-3 derken biterrrr 100 lerde 80 lerde olanları kıskanıyorum allah kavuştursun ama eminimki onlarda zamanında kıskanıyorlardı :) allahım hepimize yardımcı olsun zor çokk...
gızemımm hossgeldınn yahuu napınn burdaa cıkmadınmıı senn şekerımm
gızemımm hossgeldınn yahuu napınn burdaa cıkmadınmıı senn şekerımm
torunlarınn yarısıdaa yoldaaa gelıyolarrrcanm
gelliin torunnlarrrriimm geliinnn pesimdenntorunlarınn yarısıdaa yoldaaa gelıyolarrrcanm
organikiiimm senn icin gldmmm vllaaaa.d ozlden msj atmk icin cepten giriyorm su an ztn pcde degilmm yawrrmm
organikiiimm senn icin gldmmm vllaaaa.d ozlden msj atmk icin cepten giriyorm su an ztn pcde degilmm yawrrmm
AYSIZGoKYuZu canım askerin aradı mı bugun seni dün arar diyorduk hani,bugun ben de ugurladım askerimi sürpriz yaptım ona da bu saate kadar beraberdik,kıyamam ben ona kuzum benim,onun bi arkadası da kırkagaca çıkmıs komando eğitim merkezi mi ne dedi.onlar evet dün teslim olmuslar benimki de 88 li 91/1 oluyor sanırım çavuş olur herhalde :2: bakalım kızlar bişey sorucam yemin töreninden sonra hemen cıkıyorlar mı bi de 2 gün izin veriyorlarmıs sanırım dogru mu
cnm bnm askerm acemilkte manisadydi yemn torenine abisi gitti getrdi askerimi aslinda o sehirden cikmak yasakmis imza atmalari gerekiyorms cunku .o yuzden askerim 2gun bile durdu diyemem..AYSIZGoKYuZu canım askerin aradı mı bugun seni dün arar diyorduk hani,bugun ben de ugurladım askerimi sürpriz yaptım ona da bu saate kadar beraberdik,kıyamam ben ona kuzum benim,onun bi arkadası da kırkagaca çıkmıs komando eğitim merkezi mi ne dedi.onlar evet dün teslim olmuslar benimki de 88 li 91/1 oluyor sanırım çavuş olur herhalde :2: bakalım kızlar bişey sorucam yemin töreninden sonra hemen cıkıyorlar mı bi de 2 gün izin veriyorlarmıs sanırım dogru mu
oo manisa merkezdee ben izmirdeyim canımm :)))) Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum,allah sizleri de sağsalim kavuştursun inşallah canımmmm:)))canm öncelikle allah kavuştursun
benm arkadaşımın sevglsi de acemide manisa kırkağaçtaydı, yemin töreninden sonra 2gün izni vardı,,
yemin töreninden sonra çarşı izni olur,rahat rahat msnden görüşürsünz tatlm..
cnm bnm askerm acemilkte manisadydi yemn torenine abisi gitti getrdi askerimi aslinda o sehirden cikmak yasakmis imza atmalari gerekiyorms cunku .o yuzden askerim 2gun bile durdu diyemem..
oo manisa merkezdee ben izmirdeyim canımm :)))) Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum,allah sizleri de sağsalim kavuştursun inşallah canımmmm:)))
amin canım,allah hepimizi sağsalim askerlerimze kavuşturur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?