Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ewett aynenn ole oluyoo canıımm bırakk bundann sonraa aksınn zmann denızzz ıcınn derızz bızdee oleermıı benımm dahaaa cokk yahuu 181

olur canım:) ahh ahhh bi bakcen benim gbi azıcık bişey kalmış sonra o günü planlayıp durcan heycanlanıp durcanız:) ben şu an öyleyim valla o gün geldikçe aklıma bi tuhaf oluyorum 9 ay görmedim ya ama inş. hepsi geri döncek bizim olcak

cnm benide alırmısın listeye şafağım bu gün 81 di

ben resmen kırk takla atıyorum ama yok mutlaka birşey buluyor ne yapalım bizde haklısın tamam deyip geçiştiriyoruz

aynen öyle oluo canım aklımın ucundan bile geçmiyeen şeyleri düşünüyolar. hele bi gelsinlerde görürler nazı:90::90::90:şimdilik askerler diye koruma altındalar

slm kızlar nasılsınız

bu gün düzceye selam gönderdik aşkımla şafak 81

bitanem geçen yıl bu gün gitti yanımdan allahıma çok şükür sağsalim bir yıl geçti inşlh geriside böyle gelir

meleğim bende bu gece düzceye slm yolluom

aynennnolee datluumm oo gunn gelceekkk hepp beraberrr serefee yapcazz unutmınn bakımmm hee

aynen öyle oluo canım aklımın ucundan bile geçmiyeen şeyleri düşünüyolar. hele bi gelsinlerde görürler nazı:90::90::90:şimdilik askerler diye koruma altındalar
bende aynı planları yapıyorum

Amin canım. darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…