zeynelim aysız göyüzüm sayfama geldınız için çok teşekkür ederim
inş canım Allah nasip eder o günlerideay valla hayırlısıyla o günleri görelim gelsin de anlatsın razıyımmgıkımı çıkarmıcam söz veriyorum kendime
amaaannn ben kacarım o kovalar neapalımm evet cnm bu erkekler cok fena okonuda helekı senı uzun sure gormuyosa korkmak lazım vala bunların hayal guclerı cok fazla
inş canım Allah nasip eder o günleride
ah yandım ben Allah'ım buna can dayanmaz. Neyse konunun cırkını çıkartmadan ben kapatayım
bak bak sen topğimiz giderek artı 18 oluyoo yaww evlilere Allah yardım etsin kocacıklarınada kuvvet versin desem ne olurrr
tatlıkıss aşkolsun biz yetmiyormuyuz sana
tertibim nerelerdesin sen şu posta kutunu temizle be bacımm atamıyorum hiç bşiciklerr
burcummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
görüşürüz canım kendine iyi bakkızlar ben kaçıyorum hepinize iyi akşamlar iyi tatiller... pazartesi görüşmek üzere
:18::18::18::18:
bak bak sen topğimiz giderek artı 18 oluyoo yaww evlilere allah yardım etsin kocacıklarınada kuvvet versin desem ne olurrr
Tatlıkıss aşkolsun biz yetmiyormuyuz sana
Tertibim nerelerdesin sen şu posta kutunu temizle be bacımm atamıyorum hiç bşiciklerr
aman aman yüzüde kızarırmış hemen valla canım sizn durum özel evlisiniz kocanızı son damlanıza kadar haketmişsiniz diledğiniz yapın bence kavuşmak kadar ve onun olmak kadar güzel bşi yok bide bizi düşünün yaww ama önce böle süslenmeksonrada böle öpülmek istiyomm
aman aman yüzüde kızarırmış hemen valla canım sizn durum özel evlisiniz kocanızı son damlanıza kadar haketmişsiniz diledğiniz yapın bence kavuşmak kadar ve onun olmak kadar güzel bşi yok bide bizi düşünün yaww ama önce böle süslenmeksonrada böle öpülmek istiyomm
gözdemmmmmmmmmmmm nasılsın balımmm
bitanem benim işlerim yoğunlaştı burda olursan konuşuruz olmadı akşama konuşuruz
sağolasın canım. Sende müstakbel eşinin öpücüklerinde boğul inş
bak bak sen topğimiz giderek artı 18 oluyoo yaww evlilere Allah yardım etsin kocacıklarınada kuvvet versin desem ne olurrr
tatlıkıss aşkolsun biz yetmiyormuyuz sana
tertibim nerelerdesin sen şu posta kutunu temizle be bacımm atamıyorum hiç bşiciklerr
tatlıkıs adın gb tatlısn hemen gönül almayı bliyosun iyiym canım sen nasılsn bir daha öle karabasn gb bşi görmedn değilmi işlerin yoğunmuş kolaylar gelsn sana canım
ben bunu niyeyse allık ruj sürüyooo gb görmüşümm bi gözlükk şart sanırımm
tatlıkıs adın gb tatlısn hemen gönül almayı bliyosun iyiym canım sen nasılsn bir daha öle karabasn gb bşi görmedn değilmi işlerin yoğunmuş kolaylar gelsn sana canım
ben bunu niyeyse allık ruj sürüyooo gb görmüşümm bi gözlükk şart sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?