Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay valla hayırlısıyla o günleri görelim gelsin de anlatsın razıyımm gıkımı çıkarmıcam söz veriyorum kendime
inş canım Allah nasip eder o günleride
amaaannn ben kacarım o kovalar neapalımm evet cnm bu erkekler cok fena okonuda helekı senı uzun sure gormuyosa korkmak lazım vala bunların hayal guclerı cok fazla

ah yandım ben Allah'ım buna can dayanmaz. Neyse konunun cırkını çıkartmadan ben kapatayım

kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi akşamlar iyi tatiller... pazartesi görüşmek üzere

bak bak sen topğimiz giderek artı 18 oluyoo yaww evlilere Allah yardım etsin kocacıklarınada kuvvet versin desem ne olurrr
tatlıkıss aşkolsun biz yetmiyormuyuz sana
tertibim nerelerdesin sen şu posta kutunu temizle be bacımm atamıyorum hiç bşiciklerr

tatlım hiç olur mu öle şeyy..duruma bişey sölemem gerekiyor sabahtan beri beklediğim bişey vardı da.

Nasılsın canım

aman aman yüzüde kızarırmış hemen valla canım sizn durum özel evlisiniz kocanızı son damlanıza kadar haketmişsiniz diledğiniz yapın bence kavuşmak kadar ve onun olmak kadar güzel bşi yok bide bizi düşünün yaww ama önce böle süslenmek sonrada böle öpülmek istiyomm

sağolasın canım. Sende müstakbel eşinin öpücüklerinde boğul inş

darısı tum bekarların basına canım

tatlıkıs adın gb tatlısn hemen gönül almayı bliyosun iyiym canım sen nasılsn bir daha öle karabasn gb bşi görmedn değilmi işlerin yoğunmuş kolaylar gelsn sana canım
ben bunu niyeyse allık ruj sürüyooo gb görmüşümm bi gözlükk şart sanırımm

ben burdayımmdaas en yoksunn nee işş tertıbımmm:44:

Valllla süslenıyooo gb aynı

özledımm uleeennnn askıtomuuuututmayın benıı offf yahuuu:84::84::84::84::84: herkezz optuu bıı bennmıı opemedımm bendee operımm kell dııl askımm benımmm

canım benm
bende iyiyim ayy dünki sabahı hatırlamak bile istemiyorum,yok görmedim bir daha tatlım..saol canım benim

gözdem çok saol tatlım..:16:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…