uzun bi süre sonra şafağım 62
özledımm uleeennnn askıtomuuuu tutmayın benıı offf yahuuu:84::84::84::84::84: herkezz optuu bıı bennmıı opemedımm bendee operımm kell dııl askımm benımmm
ohhhh askerim aradı sonundaaaa ayyy ufaktanda olsa barıştıkkk geneee sesini duymamak ne kötüydü kızlar dua edinde bir daha küsmeyelimm
ccooooook sevındım canm bızde sımdı konustuk 1 dk kadar ama olsun
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa telbiyesizler sizi, ayıp ayıpppp ayıppp aaaaaaaa
özledımm uleeennnn askıtomuuuu tutmayın benıı offf yahuuu:84::84::84::84::84: herkezz optuu bıı bennmıı opemedımm bendee operımm kell dııl askımm benımmm
degmesınn nazarımızz hepımızınkıı yukksekkk çüünkümmm hossgeldınn canımm
tatlıı kzıımmnasılsınn kzımaa bana ayıppmıı ama oo bneımm askıımmm :86::86::86: kızmaa olermıı nasılsınn bakalımm canımm benımmm
:95::95::95::95:bnde ıstıom ya :84::84::84::84:
valla canım bizde çok konuşamadık ama tabi gene günlük fırçamı yedimneymiş efendim ben onu neden aramışım orada bir sürü erkek varmış bir daha aramayacakmışımm off off bu kıskançlın ne beter bişe
inş. hepmizin şafağı su gibi akıp gider canımben iki haftadır bilerek saymadım saydıkça gitmiyomuş gibi geldi böyle birden düşünce çok mutlu oluyorum senin şafak kaç canım
ben demedınmı sana arayıncada kızar dıe aynı bnmkı de ole kıskanclar kıskanc bunlar neapalım
iyiyim tatlım ama çok yoğunum yaaa:26:
tamam hadi bu seferlik affettim ama bidaha görmiyim öleeee anladın sennn temem miiii
tertıbımm senn az oncee optunn amaaa durr sıraa bendeeeamaa hepınızz optunuzz suslendınızzz amaa benn opım sonraa senn olermıı
çok karanlık çok 371
aminn canım hepmiz için. konunu tam okumadım ama bu erkekler askere gidince baya bi nazlı oluolar birazcık alttan alıyorum beninşş geçer gider canımmm yaaa yürekten bir amin diyorum
aydınlığa doru gidiosun ama cnm her karanlığın sonu bir aydınlığaaa çıkıştır
tatmm datlumm kaymakımm senn bana kızmaa yıterr :13::13: yapmıycamm boleebıkere opseydımm barımm oslamısıdııımm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::127::127:
inş. hepmizin şafağı su gibi akıp gider canımben iki haftadır bilerek saymadım saydıkça gitmiyomuş gibi geldi böyle birden düşünce çok mutlu oluyorum senin şafak kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?