Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

özledımm uleeennnn askıtomuuuututmayın benıı offf yahuuu:84::84::84::84::84: herkezz optuu bıı bennmıı opemedımm bendee operımm kell dııl askımm benımmm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa telbiyesizler sizi, ayıp ayıpppp ayıppp aaaaaaaa

ohhhh askerim aradı sonundaaaa ayyy ufaktanda olsa barıştıkkk geneee sesini duymamak ne kötüydü kızlar dua edinde bir daha küsmeyelimm

ccooooook sevındım canm bızde sımdı konustuk 1 dk kadar ama olsun

valla canım bizde çok konuşamadık ama tabi gene günlük fırçamı yedim neymiş efendim ben onu neden aramışım orada bir sürü erkek varmış bir daha aramayacakmışımm off off bu kıskançlın ne beter bişe

tatlıı kzıımm nasılsınn kzımaa bana ayıppmıı ama oo bneımm askıımmm :86::86::86: kızmaa olermıı nasılsınn bakalımm canımm benımmm

iyiyim tatlım ama çok yoğunum yaaa:26:

tamam hadi bu seferlik affettim ama bidaha görmiyim öleeee anladın sennn temem miiii

ben demedınmı sana arayıncada kızar dıe aynı bnmkı de ole kıskanclar kıskanc bunlar neapalım

iyiyim tatlım ama çok yoğunum yaaa:26:

tamam hadi bu seferlik affettim ama bidaha görmiyim öleeee anladın sennn temem miiii

tatmm datlumm kaymakımm senn bana kızmaa yıterr :13::13: yapmıycamm bolee bıkere opseydımm barımm oslamısıdııımm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::127::127:

tatmm datlumm kaymakımm senn bana kızmaa yıterr :13::13: yapmıycamm bolee bıkere opseydımm barımm oslamısıdııımm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::127::127:

yukkkkkkkkkkk olmezz bikere iki ere derkennnn ooooooo almış başını gştmiş olursun sen

inş. hepmizin şafağı su gibi akıp gider canım ben iki haftadır bilerek saymadım saydıkça gitmiyomuş gibi geldi böyle birden düşünce çok mutlu oluyorum senin şafak kaç canım

ewett aynenn ole oluyoo canıımm bırakk bundann sonraa aksınn zmann denızzz ıcınn derızz bızdee oleermıı benımm dahaaa cokk yahuu 181

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…