Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inşallah canım
şimdilik dinlenmekden başka derdim yok vallahi

ahh dıptısımm çok kötü olmuş üstüste gelmesi
ama senin güçlü olman ve alttan alman gerekiyor
çünkü onlaırn şartları gerçekten çok çok zor
bak neler demişler şimdiden
Allah yardımcıları olsun sonrada bizlerin
daha denetimler olacak o zaman acayip sıkı oluyor
off aman

ay sorma ya doğu olmasın diye çok dua etmiştim ama keşke doğu olsaydı
ankara cumhurbaşkanlığı muhafız alayı tören taburunda
hergün 90 mekik, 90 şınav, 15 barfiks, 10km koşu 1 saatte ve aralıksız
birde eğitim yürüyüşleri var.. bayılana kadar yürütüyorlarmış,
ciddi bayılanlar varmış ayıltıp devam ettiriyorlarmış...
bu daha başıymış ve hafifmiş
devrecilikde var, subaylarda çok sertmiş
valla nasıl geçecek bilmiyorum...
bana 1 defa sesini yükseltmeyen adam resmen çemkirdi telefonda
denetim zamanlarını düşünemiyorum bile
sanırım yakında kafayı yerim bende

Son düzenleyen: Moderatör:
sen sakin ol dıptıscım alttan al normal zaman olsa hesabını sorarsın ama şimdi anlattıkların kolaymı valla ben ancak 3 gün dayanablirim bu kadarına onlar yine 15 ay dayanıyorlar iyi olsunlarda bağırsınlar ne yapalım denetimleri daha yeni atlattık ama çok sıkı gerçekten takdir aldı paşam benim böyle güzel şeyler oluncada gurur duyuyoruz bir bitecek bir gün kalacak ve o gün bizim bayramımız olacak sabır kızlar sabırrrrrr

kızlarrrr bugun askerim teslim oldu...haberlerini aldım kuzenlerinden..iyiymiş kuzucum ama beni aramadı daha,sabah konuştuk aşkım merak etme beni dedi,unutma beni dedim deli misin diyor,arar demi kızlarr çok üzülüyorum nasıl kuruyorum bilemezsiniz babası gidicekmiş 2 gün sonra,inşallah arar da ben de kuzuma giderim şimdiden ÇOOOK ÖZLEDİMMM

ben 1 günde pes ederim
ankarada olmasının dezavantajı işde bunlar
birde cumhurbaşkanlığı olunca daha fena
sabır sabır allahdan dileğim bu

canım ilk günler arayamayabilir
acemilik yapıyor şuanda değil mi?
nerde askerin?

daha yeni teslim olduysa aramaması normal. Yoğun oluyolarr baya :97:

DIPTISDIPTIS
geçmiş olsun canım allah sabır versin herşeyde bi hayır vardır canım gördüğüm kadarıyla zor günler geçiriyorsun ama geçer bunlarda mutlu ol allahtan nefes alıyor ya yeter bence:)

bu arada kızlarrr askerimin en sonunda sesini duydummm valla kuş gibiyim bir kaç dk bile olsaaa yetti bana hani yorgun fln ama nefes alıyor yaaaa şükür yarabbimmmmm atarsa şafak 450 :)

evet bugun gitti manisa/merkez canım hafta sonu babası gitcekmiş ben de haftaya giderim sanırım:/
daha yeni teslim olduysa aramaması normal. Yoğun oluyolarr baya :97:
yarın erkenden arar belki malum erken kalkıolar

kız ne cabuk oldu 10 gün çarşamba teslim olmadı mı:))

valla öyle canım saol keşke doğuya gitseydi en azından rahat olurdu
sende yeni geldin sanırım
beraber geçireceğiz bugünleri :89:

evet bugun gitti manisa/merkez canım hafta sonu babası gitcekmiş ben de haftaya giderim sanırım:/

acemilikde görüşmek bazen sıkıntı olabiliyor canım
sabahları yemek iştima vs. derken vakitleri kalmıyor
üstüne eğitim vs.
benimki genelde akşam saatlerinde arıyordu kıyamam
bu arada sen izmirdesin sanırım
bende izmir bornovadayım

çok zormuş canım yaa bugun bütün gün alışveriş yaptık annemle sıkıntıdan taa akşam geldik eve...çok korkuyorum aramıcak diye dün nasıl iyiydikk aa dün de biz bornovadaydık canım:)))hıhı evet izmirdeyimm:)))annem diyor ki yazık cocuk oralarda pastaçörek yiyemez evde yapalım da götür diyor: oyy yerim ben onlarıı nasıl düşünüyor damadınııı

çok şanslısın vallahi yakın yere düşmüş seninki
bende benimki doğuya gitmesin diye dualar ettim ama ustabirliği ankaraya çıktı
canına okuyorlar şimdi zavallımın

heheh bebeim sülüsden itibaren olucakmışşş birde 460 değil 455den hesaplanıyormuş :))) 21 şubat sülüs tarihimiz :) bu arada yemin tarihi belli oldu 25 martt yuppiii

valla öyle canım saol keşke doğuya gitseydi en azından rahat olurdu
sende yeni geldin sanırım
beraber geçireceğiz bugünleri :89:

ay bilmiyorum canım korkuyorum canımdan can gidiyo valla sesini duyunca rahatlıyorm ben yeniyim evet inş beraber atlatacğız bu günleri senin şafak kaç bebem :)

çok şanslısın vallahi yakın yere düşmüş seninki
bende benimki doğuya gitmesin diye dualar ettim ama ustabirliği ankaraya çıktı
canına okuyorlar şimdi zavallımın

bi arasa gidicem dee arayamadı yavrumm evet canım cumartesi pazar kısmet olursa hep gitmek istiyorumm.zaten 28 gün hafta içi derslerim yoğun ne olur üzülme canım hepsi geçicek maalesef bazıları ağır şartlarda yapıyor

hep arıyor muuuu yauww kıskandımmm seniii şaka bi yana hep mutlu olun arkadaslar hepiniz,sevdiginizin kıymetini bilin emi,biz cok kavga ettik gitmeden ama teselli ettik 2 gün boyunca aşkımmm seni çok seviyorumm duy beniiii

oyy bak bizim de öylee yehhuu o zaman benim de 454 mü oluo kız cok sevindim yaaa allahım yardımcımız olsun yarabbimm:))))

ay bilmiyorum canım korkuyorum canımdan can gidiyo valla sesini duyunca rahatlıyorm ben yeniyim evet inş beraber atlatacğız bu günleri senin şafak kaç bebem :)

benim izinleri kullanmadığını sayarsak 377
silüsden sayılıyor ama 455 ne alakaki?
460 biliyorum ben

ilk günler sabır çekiyorsun vallahi
ben telefona bakmakdan kaç defa sokakda kaza atlattım
çalmaya başlayınca kalbim duracak gibi oluyordu
hoş halada aynıyım ama eskisi kadar delirmiyorum

oyy bak bizim de öylee yehhuu o zaman benim de 454 mü oluo kız cok sevindim yaaa allahım yardımcımız olsun yarabbimm:))))

valla bebeim bi program indrdm o yapıo :) manisa kırkağacda yemin töreni 25 mart offff heyecanlıyım bi heyecanlym srma gtsnn ama plakalara bizde düşcez :))

valla canlarım ben de öyleym tel çalıncaaa uçuyorummm valla sonra hayal kırıklığıda çok yaşıyorm :) ama bn bi askerede sordum oda 460 değil dedi bilemiorm cnm sorarm askerime konuşabilirsem eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…