Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

arkadaşlar ben çıkıorum evime gidiyim bu hafta sonu tek olarak geçicek çok buruk içim hepinize iyi tatiller pazartesi kavuşmaları görmek istiorum gene hepiniz allaha emanet olun gel tezkere gelllll

sizin kavuşmaları görünce çok sevindim içim huzur doldu bir an ne güzel yaa aşkım arasaydı bir rahat etseydim

canım benim arar meraklanma :) bizde daha kavuşamadık beklicez bakalım..

ERNESTA canım merkezde değil kırkağaç benimki sanrm bzmkine izin yoktur görüş fln..

kızlaarrr benn geldımmm heyoo nasılsınızzz bakımmm buaradaa askerımm ızınn meselesıı kesınlesstııı mehtabımm23:92:cokkk mutluyumm yahuuu goruceemm cann kuşumuuuuuu

canımm neden ya
ne güzel kavuşuyorsunuz işte
birbirinizi görünce hiç hatırlamicaksınız bu atışmaları
ewet cnm yaa bz zten küs duramayzz kkii heeemen başlarızz knuşmayabir an önce kavuşsak artık valla off yaa 2 gun gecmek bılmıyoo..askımda öyle dyo..15 ay geçti de 2 guncuk gecmıyo yaa

kızlaarrr benn geldımmm heyoo nasılsınızzz bakımmm buaradaa askerımm ızınn meselesıı kesınlesstııı mehtabımm23:92:cokkk mutluyumm yahuuu goruceemm cann kuşumuuuuuu
organikimmmm..hoş geldinn canmmm..ohh çok sewindim valla...ne güzel yaa birden askerlik kalksada kavuşsa herkesss

hoşgeldin organikimm
oo süper haber bu
bak o kadar üzüldün gelemicek izne diye çok şükür geliyo
çok az kalmış izne

ewet cnm yaa bz zten küs duramayzz kkii heeemen başlarızz knuşmayabir an önce kavuşsak artık valla off yaa 2 gun gecmek bılmıyoo..askımda öyle dyo..15 ay geçti de 2 guncuk gecmıyo yaa

son günler onlar için daha zor geçiyormuş
aşkımda arada diyor çok sıkıldım artık diye
ama mecbur günlerin dolmasını bekliyoruz
az kaldı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…